Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aramıza hoşgeldin sevgili waveila :)

hoşbulduk şekerler...

desteğinizle, birbirimize destekle oo latin hatunlarına benzeyebiliriz bizim neyimiz eksik sadece ascık fazlamız war

daha yeni olduğum için özel msj gönderemiyorum. tatile çıkıyoruz internete de giremicem ama yardımcı biri olrsa çok iyi olur o yzden faceden mesaj falan atablrdm

cnm msn mi vereyim ben sana pinar_var@hotmail.com ekle beni ordan yaz.

ehehehe sevgili pınar hepimiz ekliyciğiz seni buradan

canım benimmm mesajını görünce ne sevindim!!! nerelerdesin sen?? nasıl gidiyor diyet? ben seyir evresinde takıldım, kilo vermiyorum ataktan beri. :97::97:

kıskandımmmmmmm bana da moral 1 haftadır yerimde sayıyorum kaçamak da yok yürüyüşü ve suyu da arttırdım ama gitmiooo

berriinnn
gidicek gidiceekkk... sabret 13 günün kaldı sonra gidicek... :95::95:

olucak olucak hepimiz sabredelim bak ne güzel arkadaş bizim için ipeksir nickli arkadaşa mesaj atmış, ne güzel o sonucunu almış. biz de ulaşıcaz o evreye herkes tutuşsun el ele halay çekelim kaçamak yapmayalım

bu arada ben tost makinesinde pişiriyorum her şeyimi, sebzemi de etimi de... tavsiye ederim herkese, hem yağsız hem kokusuz hem de hem alttan hem üstten sıkışarak sıcağa maruz kaldığı için kısa sürede tastamam pişiyor, vaktim de bana kalıyor efeemm
hihi

arkadaşlar cevap veremediğim, atladığım bir mevzu varsa kusuruma bakmayın çok hızlı ilerliyor forum yetişemiyorum :)))
malum sınav dönemi, ancak bu kadar oluyor ama yarın son sınavım söz hemen okuyup cevaplicam :)))

kavikasyonu haftada bir seans bir saat alıyorsun en az 7-8 seans oluyor.her seansdan önce 2-3 litre su içiyorsun.hiç işe yaramasada masaj say tadını çıkar tabi çok paralar vermediysen.kendini şımartmış olursun.ben işe yaramadığını görünce böyle avuttumdu kendimi.....

maalesef beberongocum ben kacamak yapmamama ragmen aldım bıle ama tıcker ımı 60,5 dan 61,5 yapamadım bır turlu ha gıder ha gıder dıye bekledım.

Canımm hadı ders calıs sen, yarın sınavdan sonra gelır herseyı okursun rahat rahat. Allah zıhın acıklıgı versın sınavında yarın, basarılar.

melangecim ve berkminecim cok gecmısler olsun sizlere; ınsallah daha ıyısındizdir şimdi?

berrincik ya cok tatlı soylemıssın, kıyamam

ben iyi sayılırım çok teşekkür ederim ilgine.umarım arkadaş(melangecim) da iyidir.bu havalarda normal bu durumlar....

hoşgeldin canımcım emin ol burda cok rahat vereceksin kilocuklarını

çok teşekkür ederim canım gidicek gidicek 20 gün sabredicez yoksa yürüyüşü arttırıcaz, o da olmadı kızların dediği o yumruğu vurucaz valla tam böyle

o da olmazsa o pierretoşu bulup böyle sürüklicem dicem bak bize naptın gitmiyo kilolar
sonra da böyle dövücem
hihihih hadi kaçtım ben osmanlıca beni bekleeerr... :)))
kucak dolusu sevgiler öpücükleeerrr, leerr, lerr, ler... :80:

kitabın varsa 176. sayfada duraklamayla ilgili bölüm var oku derim..yoksa 4 gün atağa geri dönünm ve sporu artırın diyor..20-30-40-50 dk yürüyün diyor..

sagol canım kitabım var.baktım 176. sayfaya 10-15 gün geçince mi yapsam yoksa hemen mi ne dersin?

evet canım çok uzuuun zamandır depoda bu yaglar o yüzden inat ediyorlar ama verdim boşaltma emrini ellerine tamamdır çıksınlar benim yag hücrelerimden almanyadan oglum geliyii hahahahahahha

zeynebim yarım litre sütten kalın olmaz ki zaten tabi ki ince olur. ayrıca içinde un yok kabartma tozu uymaz ona koymaa. benimki de ince oldu o resimdeki gib olmicanı biliyordum bekletilerini o kadr yüksek tutma tadı ve kıvamı iyiyse tamamdır benimki güzel olmuştu :))

hoşgeldin canımcım emin ol burda cok rahat vereceksin kilocuklarını

inşallah canım..

yürüyüşümü yapıyorum zaten, ayrıca haftada 3 gün fitnesta antreman yapıyorum bolca kardiyo içerikli.. hormon ilacı kullanıyordum onun yüzünden veremiyordum hhhatta alıyordum sürekli..

doktoruma sormadan bıraktım vallaha yaa napim düzensiz oluversin reglim..

böle psikolojim düzelmiyo.. ama burda düzelcek inanıyorummm :)

ben yatıyorum tatloşlarım iyi geceler. benim yoliş ( Yolanda kedim ) iyiden iyiye taciz ediyo. kolumu bacaamı yalıyo zilli ben kaçim
hepiciinizi öptüm yanacıklarınızdan canlarım benim

canımcım ilaçlarını kendin bırakma direk doktoruna danısta bırak, bende kalp ilacı kullanıyorum kalp atıslarımı yavaslattıgı için cok hızlı kilo aldım ve o arada da hareketsızlık falan... ama inan bırakmak yemiyo ama bu diyetle sımdılık iyi kilo verdim

bugün moralim gerçekten çoooook bozuldu.gitmiyor bu kilolarsizler olmasanız bugünü nasıl atlatırdım bilmiyorum.iyi ki varsınız

aramıza hoşgeldin canım.
yazyağmuru nerelerdesin uludağ gazoz uludağ portakalı bulamıyorum limon içe içe fide verecem yakında
canım benim evde internetim Yok arada telefondan giriyorum uludağ gazoz ve portakalı bulamadım.yarın akşam carrefoura gidecem orada bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…