selam kızlarrr...
ben de kitabı ancak bugün temin edebildiğim için, yarın başlıyorum :)
ayy hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırıs inş..
tek başına olmuyor
ailemde kilo sorunu olan tek benim..
acilen toparlamam lazım
daha yeni olduğum için özel msj gönderemiyorum. tatile çıkıyoruz internete de giremicem ama yardımcı biri olrsa çok iyi olur o yzden faceden mesaj falan atablrdm
cnm msn mi vereyim ben sana pinar_var@hotmail.com ekle beni ordan yaz.
beberongocum cok sevındım sınavına yetısmene ınsallah sonucu ıyı gelır.
o stresı ıyı bılırım. ben de unıversıtedeyken fınalı saat 13:00 de zannedıyordum 11:00 deymiş, 10:30 da gorup evden cıktım dusun ev kucukcekmecede okul maslakta; mınubuse bındım taksıye bınecek param yoktu o an, nasıl aglıyorum yetısemıycem dıye hungur hungur, sonra bır cıft vardı ne oldu dedıler anlattım aa bız de sımdı ınıp taksıyle sarıyere gıdıcez gel sen de bızle dedıler. Ve ben o gun kagıtlar dagıtılırken sınava yetıstım, Allah yardım etmıstı, mucızeydı bu resmen, senınkı de oyle olmus canım
kıskandımmmmmmm bana da moral1 haftadır yerimde sayıyorum kaçamak da yok yürüyüşü ve suyu da arttırdım ama gitmiooo
selam kızlarrr...
tek başına olmuyor
acilen toparlamam lazım
süpersin yaa iyi akıl etmişsin walla,çok iyi oldu bu söylediklerin...daha bi rahatladım...bu arada kavitasyon özellikle de bu kuponla alınanlardan olunca daha da işe yaramıyor,15 dk yapıyorlar fazlası zararlı diyorlar ama yalan..
Ama ben giderken ona özel diyetini yapamamıştım pek,hiçbir işe yaramamıştı, şuanda hazır diyet yapıyorsun belki biraz fayda eder ama büyük umutlar bağlamaderim ben:)
Bu arada daha önce de yazmıştık,dukanın verdiği ideal kilo demek değil aslında.o kişinin düşebileceği kilo demek..boyu 177 olan bir arkadaşa da 81 kilo demiş mesela...baktığımzda onun 81 değil en fazla 67 olması gerekiyor gibi değil mi,ama daha önce olduğun en az kiloyu,genelde olduğun kiloyu hesaba katarak senin inebileceğin min.kiloyu gösteriyor..daha önce o kiloya hiç inmemişsen o kiloyu vermiyor,o yüzden herkeste farklı çıkıyor..kendim de çeşitli kilolar deneyerek test ettim bunu sitede..bir de senin kaç olmak istediğin de önemli..100 kilosun mesela 80 olmak istiyorum dediğinde başka,60 olmak istiyorum dediğinde başka kilo veriyor..
ama tabii ki her erkek gibi dukan da şöyle ele avuca gelen kız seviyordur değil mi
kıskandımmmmmmm bana da moral1 haftadır yerimde sayıyorum kaçamak da yok yürüyüşü ve suyu da arttırdım ama gitmiooo
canım benimmm mesajını görünce ne sevindim!!! nerelerdesin sen?? nasıl gidiyor diyet? ben seyir evresinde takıldım, kilo vermiyorum ataktan beri. :97::97:
arkadaşlar cevap veremediğim, atladığım bir mevzu varsa kusuruma bakmayın çok hızlı ilerliyor forum yetişemiyorum :)))
malum sınav dönemi, ancak bu kadar oluyor ama yarın son sınavım söz hemen okuyup cevaplicam :)))
melangecim ve berkminecim cok gecmısler olsun sizlere; ınsallah daha ıyısındizdir şimdi?
berrincik ya cok tatlı soylemıssın, kıyamam
selam kızlarrr...
tek başına olmuyor
acilen toparlamam lazım
maalesef beberongocum ben kacamak yapmamama ragmen aldım bıleama tıcker ımı 60,5 dan 61,5 yapamadım bır turlu ha gıder ha gıder dıye bekledım.
Canımm hadı ders calıs sen, yarın sınavdan sonra gelır herseyı okursun rahat rahat. Allah zıhın acıklıgı versın sınavında yarın, basarılar.
melangecim ve berkminecim cok gecmısler olsun sizlere; ınsallah daha ıyısındizdir şimdi?
berrincik ya cok tatlı soylemıssın, kıyamam
yani aynen öyle...sen verebiliyorsan onun dediği kilondan daha aşağı inebilirsin..muhtemelen zor olur ki sen de şuanda onu yaşıyorsun ama yine de başarabiliyorsan inmek gerekir..bence manken değilsen olması gereken bmı 20-21 filan diye düşünüyorum..sen 55 olduğunda olacak muhtemelen o aralıkta bmin.
zeynebim yarım litre sütten kalın olmaz ki zaten tabi ki ince olur. ayrıca içinde un yok kabartma tozu uymaz ona koymaa. benimki de ince oldu o resimdeki gib olmicanı biliyordum bekletilerini o kadr yüksek tutma tadı ve kıvamı iyiyse tamamdır benimki güzel olmuştu :))kızlar benim kaymaçina niye böyle sizinki gibi kalın olmadı ya incecik bişey olmuş keşke kabartma t katsaydım ya acaba yarım kg süte borcammı büyük geldikine aman ne bilim yaptım işte halaa kızarmadı gitti ya bide arkşlar siz c vitamin olarak ne kullanıyonuz ben eczaneye gidip istedim bana şu suda eriyenlerden verdi 10 tl ucuz ama tadını hiç sevmedim birde bir bardak içilmiyor yani siz ne kullanıyosunuz önebilceniz bişey varmı bana
Hayir yani biz ne gune duruyoruz burada ben de 5 gundur yerimde sayiyorum yolanda, berrin ve daha bir suru guzel insan var burada onlarin destegi olmasa umutsuzluga kapilip vermistim kendimi cikolataya
valla kızlar bende sizin sayenizde dayanıyorum. akşamdan tartıldım sabahta hafif çıkmicam ben akşamdan sabahın sinyallerini alıyorum bu hafta benden iyi haber yok.bu haftaki listede başarısız performansımnan göz dolduricim sanırım.. bu liste olayı beni hep strese sokar başka topiklerde de yazıyorum asla liste olayına girmedim işte böle demoralize oluyorum en iyisi ben girmiyim bu olaya
canım yolandam; bu super cok sevındım cokk
sagol canım benim .. inanılmaz bişi ya ben hala şişkoyum nasıl olur 36.. bi ara düşündüm yani acaba kalıp 38 de etiket mi 36 diye
selam kızlarrr...
tek başına olmuyor
acilen toparlamam lazım
hoşgeldin canımcım emin ol burda cok rahat vereceksin kilocuklarını
gidecek arkadaşım ne olur pes etme. bazılarında zor idiyo işte napalım kader. ama bırakmak yok
ben yatıyorum tatloşlarım iyi geceler. benim yoliş ( Yolanda kedim ) iyiden iyiye taciz ediyo. kolumu bacaamı yalıyo zilli ben kaçim
hepiciinizi öptüm yanacıklarınızdan canlarım benim
inşallah canım..
yürüyüşümü yapıyorum zaten, ayrıca haftada 3 gün fitnesta antreman yapıyorum bolca kardiyo içerikli.. hormon ilacı kullanıyordum onun yüzünden veremiyordum hhhatta alıyordum sürekli..
doktoruma sormadan bıraktım vallaha yaa napim düzensiz oluversin reglim..
böle psikolojim düzelmiyo.. ama burda düzelcek inanıyorummm :)
aramıza hoşgeldin canım.selam kızlarrr... ben de kitabı ancak bugün temin edebildiğim için, yarın başlıyorum :) ayy hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırıs inş.. tek başına olmuyorailemde kilo sorunu olan tek benim.. acilen toparlamam lazım
canım benim evde internetim Yok arada telefondan giriyorum uludağ gazoz ve portakalı bulamadım.yarın akşam carrefoura gidecem orada bakarım.yazyağmuru nerelerdesin uludağ gazoz uludağ portakalı bulamıyorum limon içe içe fide verecem yakında