şeker ne kadar koydun berkmine? ben de böyle deneyeyim bir de bakayım,4 yumurtayla fena olmuştu.
öğlen sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcanın üzerine yağı süzdürülmüş döner yedim.
dukana ihanet etmiş sayılır mıyım ? :2:
hayır hayır umutsuzluk bize yakışmaz. on gün durduktan sonra bile gidiyor bu kilolar inan bana. tecrübeyle sabit sakın pes etme gözdenurcum.
canım benim ben de aynı durumdayım.7.günümdeyim ama tık yok.ben de hiç kaçamak yapmadım ama sebebini anlayamadım.2,5 lt ye yakın da su içiyorum ama.hala düşüş yok
yaptım canım:) sabah sabah onuda becerdim..benim lor sanırım tuzsuz değilmiş böyle tatlı tuzlu bişi oldu..ama soğuyunca gayet başarılıydı...kesinlikle deneyin arkadaşlar baya baya şerbetli tatlı yemiş gibi oldukbidahaki sefer tuzsuz lor kullancak o zaman mükemmel olcak:) bide sen şerbetini kaynatmışmıydın ben kaynattım bide içine limon sıktım şekerlenmesin die sanki gerçek şeker:) tekrar teşekkür ederim sayende tatlı yiyebilicem:)içindeki yulaf miktarı az lor bol olduğundanda baya yiyebiliriz...1 haftaya kadar regl olmam lazım bu noktada çok iyi oldu senin tarifin:)
bize masum gelenler bizi bu hale getirdi zaten
yani bana sorarsan iç derim sağlığın önemli şu durumda kendine eziyet etme
ama yok içmicem diyosan çorba ne çorbası diye sorayım mercimek falansa tamam da mesela yayla ise içebilirsin yada şöyle yapsan annene midenin bulandığını yağlı bir şey içemeyeceğini pirinçsiz yağsız yayla çorbası olsa içebileceğini söylesen yapar bence kıyamaz kızınane dersin?
canım geçmiş olsun, bence az bir çorba içebilirsin, kendini bu kadar zorlama...yumurta vs yemektense şu halinde çorba daha iyi hissettirir kendini...
dukan blog sayfası yapan arkadas RU SHEIM marka yı sitesinde yayınlamıs bende Gurmenet Sanal Maazaclk Hizmetleri Ltd ti dan sipariş verdim. sabah erken sipariş verilirse ertesi gün ulastırıyorlar. 1 kilosu 6 tl kargoyla 18 tl ye geldi
canım benim ben de aynı durumdayım.7.günümdeyim ama tık yok.ben de hiç kaçamak yapmadım ama sebebini anlayamadım.2,5 lt ye yakın da su içiyorum ama.hala düşüş yok
tebrikler.iyi şanslar dileriz dukandaşların adına.yola devam.biz neler beceririz dimi kızlar...
Arkadaşlar yeni başlayan var mı??? Birbirimize destek çıksak. Tek yapılmıyo :)
ya demek ki benim de totiş kocaman olduu için böyle ince görünüyorum. işte o bedene girebilmemin sırrı da bu olsa gerek ama tam olarak yakıştıramadım kendime. erimem lazım daha 52 olmam lazım ama bunun için önce 59 u görmem lazım tanrım çok cnaım sıkılıyooo .. yahu 300 gr kaldı onu vereyim derken başka geldi şimdi onları yeni atabildim yaaAlemsin yolanda, sen çok yaşa emi!
Bana da kiloluyken belin ne kadar ince diyorlardı, halbuki totom çok büyük olduğu için belim ince görünüyordu, he he!
Beden konusunda farkındaysen hep kilomuza göre düşük bedenlerdeyiz. Ya tekstil sektörü bedenlerle oynuyor, ya da bu diyetlerde yağ yakıp kas oluşturuyoruz hakikaten :))
400 gram daha gitti!
Arkadaşlar dün çok hoşuma giden birşy oldu. Dün dayım, yengem ve kuzenim ayrı ayrı çok zayıfladığımı, özellikle popodan çok inceldiğimi söylediler. Beni en son dukana başlamadan hemen önce görmüşlerdi. Vallahi 15 kilo vrdiğimde bu kadar şaşırmamışlardı
Demek ki yağlardan gidiyor bu kilolar. Zaten hafta sonu yağ oranıma da bakacağım tartıda. Hepinizi öpüyorum, bu başarımın yarısı sizlerin
kimmiş o bön bön bakanlar bakim ??*ayy yolanda herkes bana belimin ölçüsünü söyleyince bön bön bakıyo ama
ben de manken gibi olayım istemiyorum ama eğilince ya da oturunca kat kat göbüşüm olsun istemiyorum :85:
ayy ben de istiyorum bacaklarım birbirine değmesin rahat rahat içime boxer giymeden elbiseler giyebileyim yaz aylarında bacağım terleyiğp de birbirine yapışmasın :92::92:
afiyet olsun canımevet ben normalde kola içmem de dün akşam buradaki arkadaşların tarifleriyle ton balığından köfte yaptım şimdi işte onu getirdim yanımda ama içecek yok düşündüm düşündüm dedim kola içeyim napiim bi kerecik idare edelim, normalde kola içmem de ben. ama yine de değerleri diyetimize uygun sevenler içebilir valla, dukanın dedikleri doğru çıkmaya başladıkça daha bi seviyorum içimden "seni pierre kuşu senii nasıl da işini biliyosun" diyorum ehehehe
bu arada bu balık köftesini paylaşan arkadaşa minnettarım. midem bayram etti yanımda taşıyabileceğim balık tarifi buldum yahu. işe okula ton balığı konservede götürülmüyo ki anca köfte göğüs ızgara gibi şeyler taşınabiliyo. deneyin arkadaşlar kekikle yaptım ben yine sizin tavsiyelerinizle çok leziz oldu
cinom bendekiler pek emanet değiller aslında yerlerine yerleşmişler 20 yıldır gitmek istemiiler ama ben onlara boşaltma emrini verdim dozerleri sürdüm üstlerine yıkım emri hazır işte çocuklarını filan çıkarıyorlar damlara durum beni eritirseniz keserim çooonncuuuumu diye ama beni kandıramazlarrrbizim değil bu basenler zaten canım yaaa, emaneten duruyordu zaten, artık geri verme zamanı geldidukana başladığımdan beri görüntü olarak epey farketti amma istediğimiz forma kavuşana kadar biraz daha sabrediceğiz artıkın
cinom ben geçenlerde kızlara demiştim çok sinirliyim fenayım diye. bazıları bende öleyim demişti bazıları çatır çatır kilolar gidiyo pambuk gibiyim demiştii..ya kızlar, bu sinir hadisesini biçok kişi de okudum, dün gece ay tutulması vardı biliyorsunuz, onun yarattığı gerilimden öttürü olabilir, çünkü diyet yapmayan arkadaşlarımda bahsediyor bu gerginlikten... daha öncede oluyor muydu bilmiyorum ama onun etkisi olabilir diye düşündüm...yani ben öyle
burç felan fazla aldırmam ama bunlar daha bilimsel geliyor, ilk dördünden dolunaya giderken vücudun su tutma kapasitesi artar, kilo verme hızı düşebilir, dolunaydan sonra ay küçülürken de su tutulumu azalırmış..Ay nasıl denizler üzerinde med cezire sebep oluyorsa bence vücudumuzda da etkisi olabilitesi vardır diye düşünüyorum..
doğru yaa bugun perşembe de mii, peki ben neden sabahtan beri cuma gibi yaşıyorum bugunu o zamangünüm şaştııı, oooh yarın haftasonu ne güsel felan modundaydım ahahhah
bana baskülde 56.8 rakamını gösteren Rabbime şükürler , mr dukana teşekkürler.
gözlerime kulaklarıma hiçbir yerlerime inanamyorum olacak bu iş hanımlar.
ben yarım litre süte 2 yumurta beyazı bir tam yumurta kırmıştım. ama bi daha yapınca bi yumurta beyaz daha eklicem daha katı olsun istiyorum kıvamışeker ne kadar koydun berkmine? ben de böyle deneyeyim bir de bakayım,4 yumurtayla fena olmuştu.
3 saat nasıl yürüdün ????
bende 20 temmuza kadar 59 k.loyu hedefliyorum... inşallahhhh
Dün bende toplam 1.5 saat spor yaptım ve 700 kilo kalori yaktım.Yağ yakıcıları araştırıyorum spor hocamda kullanabilirsin diyor ama kocam kimyasala gerek yok dioo ne biliyim ikilemde kaldım. Bu haftayı bi sonlandırayım olmadı bende başlarım 59'u görmeliyim. En son lisede görmüştüm :):79::81:
Birde herkese bir şey sormalıyım. Pimpirikli annem dün tv de duymuş sanırım. Diyet yapanlarda diş eti hastalıkları görülüyormuş. Bende de bir kaç gündür var böyle bir problem siz değerli dukancılarda böyle bir sorun var mı? Bugün dişçiye gidicem inşallahhhhh:44:
kızlar yaaa evde ne yemekleriniz vaar?? aklıma bişey gelmiyor(kendim için değil) hadi ben hergün davık yiyom ses etmiyorum da kocam artık eve davık sokmicak diye korkuyorumtaze barbunya gelmişmidir acaba buraya?? zeytinyağlı yapıverem bari
Ya arkadaşlar süpersiniz..vagus ellerine sağlık..senin de sadeca..ben yeni gördüm tariflerinizi süper walla bu şerbetli tatlı fikri..
sedaca benim sorum şerbeti nasıl yaptın,ölçüleri ne,ne kadar kaynattın?sütlü tatlılar ok ama şerbetli tatlılarda hiç tecrübem yok e ebi de tatlandırıcıyla yapınca hiçbir fikrim yok..cevap verirsen çok sevirinirim cnm..sağolun..
merhaba arkadaşlar,
benim 24. günün bugün, 3,5 kg verdim, yani hızla kilo verme durumum da yok
ama son günlerde gerçekten deli gibi yorgunluk var üzerimde
havalardan mı, yoksa diyetten mi bilemiyorum, onda da hergün yumurta, rahat 750 ml. süt, et-balık-tavuk yiyorum
bir meyve yememek bu kadar etkili olmamalı vücutta diye düşünüyorum, ya da belki etkili bilmiyorum
sabah işyerinde multivitamin almadan kolumu kaldıracak halim yok gibi durumdayım
görüşlerinizi merak ettim.
bu arada şu indirim kuponlarıyla alınan kavitasyonlardan birine gittim, zaten ilk fırsatta fark olacağını düşünmemiştim, varsa bir etkisi sonradan olur diye düşünüyordum, öyle de oldu, hiçbir etkisi olmadı, bakalım sonradan etkisi olacak mı
saolun kızlar sıcak domates çorbası yapmıştı annem onu içtim ii geldi sıcacık karnımın ağrısı hafifletti şimdi yatıcam yarın devam ederim mutlaka diyetime
allah hepimizi güldürsün cnaım benimmm hemşommmm
canım benim ya yüzün hep gülsün. biraz tebessüm ettirebildiysem ne mutlu. ama suyu genzine kaçırıp bogmakta istemem hehehe
bu arada benim belim 72 cm geliyor öyle manken beli olsun diye beklemiyorum ama olabildiğince incelsin istiyorum. 55 kiloya bi iniyim platese başlicam bakarsınız eccük boyum uzar hehehe
oyy leziz görünüyor ben artık tekdüzeliğin sıradanlığında boguluyorum. her gün tavuk tavuk bide çoksıkıcı yemekler. ya ızgara ya haşlama yiyorum biraz pazı mazı bişiler alayım diyorum pazarı da kaçırdım bu hafta zorlanıyorum yerken yaa :26::26::26:
hoşgeldin canım maşallah ne boy var sende manken gibisin. hatta bazılarından bile uzunsun
hee levrek hatunum demiii.
sorma.....elbisenin kemerini belime baglayınca ortasından ip baglanmış yogurt torbası gibi oluyorum. bel ince kollar bacaklar çam yarması mübarek
sadecam canım teşekkür ederim bende şaşırdım çok kilo vermedim aslında 165 cm ye 60 kilo çok zayıf sayılmaz ama o nasıl bir 36 beden bilemiyorum yani
oyy cinom gelmiş hoşgeldin kız. valla yediklerin yanına kar kalsınboşver her zaman ankaraya gitmiyorsun ya. bizde seni özledik
süpersin harikasın tebrik ederim.
ben bugün cumartesi sabahki kilomu anca görebildim. bir iniş var ama aldıklarımı geri vermek babında. yarın çizelgede kilo verememiş tek kişi olabilirim bunalımdayım
canım sagol bitanem valla bende şaşırdım o kollara bacaklara bakarak 36 çok güzel ama pört pört duruyo her yerim onları eritmem şart yani öyle zeynebin dediği gibi pek levrek değilim. hee göbeem yok çuprada sayılmam gelin ortasını bulalım ben palamut olayımn hgehehhehehhehe
Günaydın kızlaarrr.
ben son zamanlarda çok sinirli olmaya başladım herkese bağırıp çağırıyorum sinirlerim çok gerildi
diyetten mi yoksa iş yorgunluğumu bilmiyorum.
2 gündür aynı kilomdayım bir değişiklik olmadı sanırım çizelgeye -100 ile girecek tek kişi benim
canım hoşgeldin özledik seni.
yarım simitten bişicik olmaz yaaa acaba bende yarım magnum mu yesem