Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berkmine adımölçerini nerden aldın nettenmi bende bir ara netten bakmıştım bir sürü vardı birde çok ucuz diye güvenememiştim hangini alcamı şaşırmıştım yani sen nasıl aldın

canım adım ölçer berrin e ait .bende var ama canı istemesse sıfırlanıyor iyisi nasıl seçilir bilemem.berrin anlatırsa bende faydalanırım....

tweet, kavitasyon, radyofrekans yöntemiyle yağları parçalama ve yağsız diyetle birlikte, bol su içerek bunları vücuttan atma sonucu incelme sağlayan bir yöntem.Ama vücutta çok yağ yoksa, olan yağlar sertse işe yaramaz, dezavantajı tek bir bölgeye uygulanması, hem karına hem basene uygulanmaz, haftada 1 yapılır. Benim şahsi görüşüm bizim durumumuzda, kiloları verirken zaten yağlardan gidiyor, ve hızlı veriyoruz, kavitasyonu en az 8 seans yapmak gerek ki bir faydası görülsün, e 8 haftada en azında 7-8kg zaten veririz, bizde olacak olan sorun yağların gitmesiyle oluşacak sarkmalar, bunlar için de LPG , dermaroller vs gibi ya da cildi sıkıştıran başka yöntemler uygulanmalı. Sİze önerim doktor olan bir merkeze giderek yardım alın, doktor olmayan yerler bilinçsiz davranabiliyor

arkadaşlar kavitasyon düşünüyorsanız kesinlikle büyük hastanelerde düşünün fırsat kodlarıyla gidilen yerlerde Allah korusun sağlıgınızdan olursunuz. dogru yapılmadıgı zamanlar hormonal bozukluklar oldugunu ve vucudun bir dengesi oldugunu onu yapan yerin iyi ayarlanması gerektiğini söylemişti bir doktor. ayrıca ben ve arkadasım 5-6 ay once bu fırsat kuponları ile alınmıs bir yere gittik ve sırtımızda agrılar olusmaya basladı. o bıraktı gectı agrısı ama ben devam ettım ısrarla ama sonradan rahatsızlandım ve ölümden döndüm. tabi bunu kavitasyona baglayamam ama etkısı yokturda diyemem direk olarak. artık gittiğim yerlerde kalp ve tansıyon hastalarına uygun değil gibi vs. ibareler varsa durup dusunuyorum. demekki zararlı bişey diye bakıyorum. eger yaptıracaksanız benım tavsiyem kesinlikle bu fırsatlarla değil kesinlikle tam teşekküllü bir hastanede yaptırın veya zaten burda kilo veriyoruz sıkılasmak için pasif jimlastiğe gidin.
(bu arada ben incelmedim daha cok kalınlasmıstım banada yaglar şişiyor sonra incelecek demişlerdi :KK60::KK60:)

ayyy ne kadar çok yazdım kusura bakmayın sağlık olunca hassaslasıyorum

bende hiç yulaf kepegi kullanmadım. sadece bugday kepegi arada da yulaf ezmesii. ama sanırım bugday kepegi çok güzel çıkartıyor hemde afedersiniz cır cır modunda. bende bi kaç gündür öyle artık nedendir bilmiyorum. kepekten olsa gerek :KK53::KK53::KK53:

ya bende aynen böyle düşünüyorum. cıbılken bakıyorum böyle bel ince geliyo ama basnee bi geliyorum iki yanda iki kulakçık gibi çok emanet duruyo sinir oluyorum:84::84::84::84: off eritcem inşallah sabrediyorum:KK47::KK47::KK47:

bizim değil bu basenler zaten canım yaaa, emaneten duruyordu zaten, artık geri verme zamanı geldi:KK34: dukana başladığımdan beri görüntü olarak epey farketti amma istediğimiz forma kavuşana kadar biraz daha sabrediceğiz artıkın:KK61:

Günaydın kızlaarrr.

ben son zamanlarda çok sinirli olmaya başladım herkese bağırıp çağırıyorum sinirlerim çok gerildi:KK59:

diyetten mi yoksa iş yorgunluğumu bilmiyorum.

2 gündür aynı kilomdayım bir değişiklik olmadı sanırım çizelgeye -100 ile girecek tek kişi benim:KK9:

ya kızlar, bu sinir hadisesini biçok kişi de okudum, dün gece ay tutulması vardı biliyorsunuz, onun yarattığı gerilimden öttürü olabilir, çünkü diyet yapmayan arkadaşlarımda bahsediyor bu gerginlikten... daha öncede oluyor muydu bilmiyorum ama onun etkisi olabilir diye düşündüm...yani ben öyle
burç felan fazla aldırmam ama bunlar daha bilimsel geliyor, ilk dördünden dolunaya giderken vücudun su tutma kapasitesi artar, kilo verme hızı düşebilir, dolunaydan sonra ay küçülürken de su tutulumu azalırmış..Ay nasıl denizler üzerinde med cezire sebep oluyorsa bence vücudumuzda da etkisi olabilitesi vardır diye düşünüyorum...

canım hoşgeldin özledik seni.

yarım simitten bişicik olmaz yaaa acaba bende yarım magnum mu yesem:KK9:

tablolar cuma günü canım:KK34:

merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun regl oldum 11 gun sonra karnimda suan bomba patlamasi oluo midem bulanio cok kotuyum hicbisi istemio canim yiyemiorum karnimin agrisindan yerimde duramiorum annem cok kizio bisi yemiorum die simdi yulaf kepeginden bisi yap desem bilemicek diyetimide bozmak istemiorum yardim edin annem sicak corba pisirmis yemiorum die kizio ilac ictim yumurta yiycem ama ysini duyunca midem bulanio napiyim sizce ayakta durcak halim yok zor yaziorum burayada:KK14:

merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun regl oldum 11 gun sonra karnimda suan bomba patlamasi oluo midem bulanio cok kotuyum hicbisi istemio canim yiyemiorum karnimin agrisindan yerimde duramiorum annem cok kizio bisi yemiorum die simdi yulaf kepeginden bisi yap desem bilemicek diyetimide bozmak istemiorum yardim edin annem sicak corba pisirmis yemiorum die kizio ilac ictim yumurta yiycem ama ysini duyunca midem bulanio napiyim sizce ayakta durcak halim yok zor yaziorum burayada:KK14:

yani bana sorarsan iç derim sağlığın önemli şu durumda kendine eziyet etme :KK50:
ama yok içmicem diyosan çorba ne çorbası diye sorayım mercimek falansa tamam da mesela yayla ise içebilirsin yada şöyle yapsan annene midenin bulandığını yağlı bir şey içemeyeceğini pirinçsiz yağsız yayla çorbası olsa içebileceğini söylesen yapar bence kıyamaz kızına :KK69: ne dersin?

bende hiç yulaf kepegi kullanmadım. sadece bugday kepegi arada da yulaf ezmesii. ama sanırım bugday kepegi çok güzel çıkartıyor hemde afedersiniz cır cır modunda. bende bi kaç gündür öyle artık nedendir bilmiyorum. kepekten olsa gerek :KK53::KK53::KK53:

ya bende aynen böyle düşünüyorum. cıbılken bakıyorum böyle bel ince geliyo ama basnee bi geliyorum iki yanda iki kulakçık gibi çok emanet duruyo sinir oluyorum:84::84::84::84: off eritcem inşallah sabrediyorum:KK47::KK47::KK47:

bizim değil bu basenler zaten canım yaaa, emaneten duruyordu zaten, artık geri verme zamanı geldi:KK34: dukana başladığımdan beri görüntü olarak epey farketti amma istediğimiz forma kavuşana kadar biraz daha sabrediceğiz artıkın:KK61:

Günaydın kızlaarrr.

ben son zamanlarda çok sinirli olmaya başladım herkese bağırıp çağırıyorum sinirlerim çok gerildi:KK59:

diyetten mi yoksa iş yorgunluğumu bilmiyorum.

2 gündür aynı kilomdayım bir değişiklik olmadı sanırım çizelgeye -100 ile girecek tek kişi benim:KK9:

canım hoşgeldin özledik seni.

yarım simitten bişicik olmaz yaaa acaba bende yarım magnum mu yesem:KK9:

ya kızlar, bu sinir hadisesini biçok kişi de okudum, dün gece ay tutulması vardı biliyorsunuz, onun yarattığı gerilimden öttürü olabilir, çünkü diyet yapmayan arkadaşlarımda bahsediyor bu gerginlikten... daha öncede oluyor muydu bilmiyorum ama onun etkisi olabilir diye düşündüm...yani ben öyle
burç felan fazla aldırmam ama bunlar daha bilimsel geliyor, ilk dördünden dolunaya giderken vücudun su tutma kapasitesi artar, kilo verme hızı düşebilir, dolunaydan sonra ay küçülürken de su tutulumu azalırmış..Ay nasıl denizler üzerinde med cezire sebep oluyorsa bence vücudumuzda da etkisi olabilitesi vardır diye düşünüyorum..

yarım simitten de yarım magnumdan da bişiycik olur canımmm, tut kendiniiiiii:KK60::KK60:

tablolar cuma günü canım:KK34:

doğru yaa bugun perşembe de mii, peki ben neden sabahtan beri cuma gibi yaşıyorum bugunu o zaman:KK53::KK53:günüm şaştııı, oooh yarın haftasonu ne güsel felan modundaydım ahahhah:KK60:

canım geçmiş olsun, bence az bir çorba içebilirsin, kendini bu kadar zorlama...yumurta vs yemektense şu halinde çorba daha iyi hissettirir kendini...

merhaba. ben geçen yıl 65 kilodan 45 kiloya dşmştm fakat koruyamayıp tekrar aldım. sonra dukan diyeti cazip geldi. fakat mide büyümüş bi türlü başlayamıyorum. belki birbirimize destek çıksak çok gzl olr :)

Öncelikle hoş geldin canım.Bende çocukluğundan beri kilolu olanlardanım.Kafaya kilomu hiç takmıyordum taki evlenip çocuk düşünene dek.İki senelik evliyim ve evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum.Çok doktora gittim kilo vermem gerektiğini söyledi hepsi.Endrokronoloji bölümüne gittim metabolizmamın hiç çalışmadığını bu nedenle su bile içsem geri kilo olarak bana döneceğini söyledi.Neyse fazla uzatmayayım eltim bundan bir ay önce dukan diyetinden bahsetti ve arkadaşlarının kilo verdiklerini gözleriyle buna şahit olduğunu söyledi.Bende dedim deneyeyim.16 mayısta 109,1 kilo ile başladım bugün tam bir ay oldu ve 100,9 kiloya düştüm bir ayda.Emin ol karar ver ve uygula muhakkak vereceksin canım.

öğlen sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcanın üzerine yağı süzdürülmüş döner yedim.
dukana ihanet etmiş sayılır mıyım ? :2::KK56::KK53:

merhaba arkadaşlar,
benim 24. günün bugün, 3,5 kg verdim, yani hızla kilo verme durumum da yok
ama son günlerde gerçekten deli gibi yorgunluk var üzerimde
havalardan mı, yoksa diyetten mi bilemiyorum, onda da hergün yumurta, rahat 750 ml. süt, et-balık-tavuk yiyorum
bir meyve yememek bu kadar etkili olmamalı vücutta diye düşünüyorum, ya da belki etkili bilmiyorum
sabah işyerinde multivitamin almadan kolumu kaldıracak halim yok gibi durumdayım
görüşlerinizi merak ettim.
bu arada şu indirim kuponlarıyla alınan kavitasyonlardan birine gittim, zaten ilk fırsatta fark olacağını düşünmemiştim, varsa bir etkisi sonradan olur diye düşünüyordum, öyle de oldu, hiçbir etkisi olmadı, bakalım sonradan etkisi olacak mı:KK1:

fırsat kavikasyon seanslarını bende denemişdim dukandan önce .ama fıssss bence kandırıyorlar henüz sonuç alan yok ,aldığını söyleyende başka şeylerle birlikde yapmış kanmayın valla oraya vereceğiniz parayı proteinlere yatırım yapın getirisi daha mutlu edici.

bana baskülde 56.8 rakamını gösteren Rabbime şükürler , mr dukana teşekkürler.
gözlerime kulaklarıma hiçbir yerlerime inanamyorum olacak bu iş hanımlar. :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

arkadaşlar bugun dukana başlayalı tam 1 ay olda 109,1 ile başlamıştım.Bu sabah tartıldığımda 100,9 dum.Geçen sene yaptığım diyet ve yürüyüşle sadece iki ayda 5 kilo vermiştim.Ama dukanda hiç yürüyüş yapmadan 8,3 kilo verdim.Yarından itibaren yürüyüşe başlıyorum evden işe ve işten eve yürüyeceğim inşallah.İş yerim ortalama 4 kilo metre uzaklıkta evime biraz yorulacağım ama bebeğime kavuşmak için zayıflamam lazım.

tebrikler.iyi şanslar dileriz dukandaşların adına.yola devam.biz neler beceririz dimi kızlar...

keşke dukandan ocak ayında haberim olsaydı.. şimdiye bitmişti diyetim ve bu güzel yaz meyvelerinden mahrum kalmıcaktım..neyse hiçbişey için geç değil..hedefe son 1.5 kg 14 gün

vavvvvv,dayanamadım :kaymaçinamın tadına baktım.çok iyi yaa hiç ummamıştım korkmadan deneyin.1/2litre süte 2 yumurta koydum.hala şaşkınım içinde nışastalı bişey yok ama tadı kıvamı iyi ve yumurta kokmadı...:nazar:

şeker ne kadar koydun berkmine? ben de böyle deneyeyim bir de bakayım,4 yumurtayla fena olmuştu.

keşke dukandan ocak ayında haberim olsaydı.. şimdiye bitmişti diyetim ve bu güzel yaz meyvelerinden mahrum kalmıcaktım..neyse hiçbişey için geç değil..hedefe son 1.5 kg 14 gün

keşkee bendeeee :KK14::KK14::KK14: hem o zaman bu kadar kilo vermek zorunda da değildim 9 kilo aldım o tarihlerde :2::2::2::2::2:

X