Arkadaşlar hiç yağ kullanmadan ciğer sote yaptım. Protein günlerine uygun. Tarifini vereyim:
2-3 adet orta boy soğanı piyazlık doğradım ve teflon tavada hiç yağ eklemeden karıştırarak karamelize ettim. Yaklaşık 10 dakikada oluyor. Bu arada diğer bir tavada 250 g kuşbaşı doğranmış dana ciğeri orta ateşte yine yağ koymadan pişirmeye başladım. Önce suyunu saldı, sonra bu suyu çekti ve hafifçe kızardı. Daha sonra soğanlarla ciğeri karıştırdım ve kekik, pul biber ve tuz koydum. Ciğerler pişene kadar yaklaşık 5 dakika daha karıştırarak soteledim ve biraz maydanoz ekleyip altını kapattım. Pişmiş soğan kokmadığı için yarın işe götürüp diyet kola ile yiyeceğim.Değişiklik arayanlara (ve benim gibi ciğer sevenlere) duyrulur :))
[/B][/COLOR]
canım benim ya yüzün hep gülsün. biraz tebessüm ettirebildiysem ne mutlu. ama suyu genzine kaçırıp bogmakta istemem hehehe
bu arada benim belim 72 cm geliyor öyle manken beli olsun diye beklemiyorum ama olabildiğince incelsin istiyorum. 55 kiloya bi iniyim platese başlicam bakarsınız eccük boyum uzar hehehe
ayy yolanda herkes bana belimin ölçüsünü söyleyince bön bön bakıyo ama
ben de manken gibi olayım istemiyorum ama eğilince ya da oturunca kat kat göbüşüm olsun istemiyorum :85:
ayy ben de istiyorum bacaklarım birbirine değmesin rahat rahat içime boxer giymeden elbiseler giyebileyim yaz aylarında bacağım terleyiğp de birbirine yapışmasın :92::92:
ben de kesinlikle katılıyorum, kavitasyona 8 seans gittim bel çevremi göbek deliğimin civarıbndan ölçtüler o zaman 84 cm çıkmıştı!!! komplekse girmiştim araştırıp 80 cm üzeri kalp riski taşıyo diye ölücem triplerine girmiştim ve diyetle beraber kavitasyon almama rağmen son seanstan 1 hafta sonra hepsini hooop geri gördüm mezurada kaybolan santimlerin. paranızı boşa vermeyin onlara arkadaşlar, hiçbir işe yaramıyor.
bu arada light pepsinin protein ve karbonhidrat değerleri bizim diyetimize uygun protein/karbonhidrat oranı neredeyse 6/1
yani içinde 0.058 gram protein, 0.009 gram karbonhidrat var. gönül rahatlığıyla (!) içebilirsiniz kolayı
aynen canım sana katılıyorum.
ben şey duydum bazı yerlerde ilk ölçtükleri mezureyle sonrakiler farklı oluyormuş.yani aldatmaca :) akılları sıra inceldiniz demeye getiriyorlar olayı.alem çakallarla dolu aman dikkat edin yaptıracak olanlar doktor kontrolunde yaptırsın.
ben cocacolanınkini içiyordum ama içtikten sonra ağzımda bi tat kalıyo hosuma gitmiyor.gecen gün pepsininkini denedim hoşuma gitti.
ben şey duydum bazı yerlerde ilk ölçtükleri mezureyle sonrakiler farklı oluyormuş.yani aldatmaca :) akılları sıra inceldiniz demeye getiriyorlar olayı.alem çakallarla dolu aman dikkat edin yaptıracak olanlar doktor kontrolunde yaptırsın.
ben cocacolanınkini içiyordum ama içtikten sonra ağzımda bi tat kalıyo hosuma gitmiyor.gecen gün pepsininkini denedim hoşuma gitti.
evet ben normalde kola içmem de dün akşam buradaki arkadaşların tarifleriyle ton balığından köfte yaptım şimdi işte onu getirdim yanımda ama içecek yok düşündüm düşündüm dedim kola içeyim napiim bi kerecik idare edelim, normalde kola içmem de ben. ama yine de değerleri diyetimize uygun sevenler içebilir valla, dukanın dedikleri doğru çıkmaya başladıkça daha bi seviyorum içimden "seni pierre kuşu senii nasıl da işini biliyosun" diyorum ehehehe
bu arada bu balık köftesini paylaşan arkadaşa minnettarım. midem bayram etti yanımda taşıyabileceğim balık tarifi buldum yahu. işe okula ton balığı konservede götürülmüyo ki anca köfte göğüs ızgara gibi şeyler taşınabiliyo. deneyin arkadaşlar kekikle yaptım ben yine sizin tavsiyelerinizle çok leziz oldu
süper ya eline saglıkkkkzaten bu diyete basladım baslayalı ömrümde yapmadıgım kadar yemek yaptım :))
Ben pepsi light kolayı coca colanınkinden daha çok seviyorum ama favorim BİM'deki le cola light! eve de ofise de topluca alıyorum. Ofisimde mini buzdolabım da var. İyice soğuyunca harika oluyor. Fiyatı da çok uygun üstelik!
evet ben normalde kola içmem de dün akşam buradaki arkadaşların tarifleriyle ton balığından köfte yaptım şimdi işte onu getirdim yanımda ama içecek yok düşündüm düşündüm dedim kola içeyim napiim bi kerecik idare edelim, normalde kola içmem de ben. ama yine de değerleri diyetimize uygun sevenler içebilir valla, dukanın dedikleri doğru çıkmaya başladıkça daha bi seviyorum içimden "seni pierre kuşu senii nasıl da işini biliyosun" diyorum ehehehe
bu arada bu balık köftesini paylaşan arkadaşa minnettarım. midem bayram etti yanımda taşıyabileceğim balık tarifi buldum yahu. işe okula ton balığı konservede götürülmüyo ki anca köfte göğüs ızgara gibi şeyler taşınabiliyo. deneyin arkadaşlar kekikle yaptım ben yine sizin tavsiyelerinizle çok leziz oldu
pazartesi rejim günüdürya pazartesi başlıcam dukan diyetine
Ton balıgı çok severimm buna çok sevindim serbest olmasına :) köfteyi nasıl yapıyorsun buarada :44:
kızlar atak döneminde beyaz leblebi yiyebilrmiym??
merhaba arkadaşlar,
benim 24. günün bugün, 3,5 kg verdim, yani hızla kilo verme durumum da yok
ama son günlerde gerçekten deli gibi yorgunluk var üzerimde
havalardan mı, yoksa diyetten mi bilemiyorum, onda da hergün yumurta, rahat 750 ml. süt, et-balık-tavuk yiyorum
bir meyve yememek bu kadar etkili olmamalı vücutta diye düşünüyorum, ya da belki etkili bilmiyorum
sabah işyerinde multivitamin almadan kolumu kaldıracak halim yok gibi durumdayım
görüşlerinizi merak ettim.
bu arada şu indirim kuponlarıyla alınan kavitasyonlardan birine gittim, zaten ilk fırsatta fark olacağını düşünmemiştim, varsa bir etkisi sonradan olur diye düşünüyordum, öyle de oldu, hiçbir etkisi olmadı, bakalım sonradan etkisi olacak mı
bende 7 seans kavitasyon,7 seans pasif jimnastik ve puffff diye şişip sönen şeyin adı neydi ona gittim ama bu diyetle verdiğim gibi veremedim kiloları.bir kaç santim inceldi ama sonrasında yıne tekrarladı.bana basenlerimin sert olduğunu bu yüzden kavitasyonun seansını arttırmam gerektiğini söylediler bende oldu size iyi günler diyip çıktım
dukan amcamdan Allah razı olsun kavitasyonun yapamadığını yaptı ve basenlerimi gözle görülecek,motivasyon ve moralimi yükseltecek derecede yok etti.
bence kavitasyona boşa para vermeyin ya spor yada en azından kitaptaki hareketleri yapın inanın çok faydası oluyor.ben hergün kitaptakileri yapıyorum.işim gereği çok yorulduğum için spora gidemiyorum sadece akşamları servisten indikten sonra yaklasık 20-25 dk yürüyüş yapıyorum eve kadar.
hayır tatlım sakınnişastalı besinler yasak nohut patates gibi.eee leblebi de nohuttan yapılıyor.o yüzden yiyemezsin izin yok.üzgünüm
Teşekkür ederim canım.Canım tebrik ederim. Yürüyüş de çok işe yarayacak eminim. 4 km nedir ki, rahat rahat gider gelirsin.
Günaydın kızlar 1 haftadan beri hiç kilo veremedimmm ya hiç kaçamağimda yokk umutsuzluğa kapılmak üzereyimmm
hadiyabende çalışığım sektör kuruyemiş.en masumu o gibi geldi..:))
canım boyunu burdan istediği ölçülere değiştiriyosun... Centimeters to Feet (cm to feet) conversion calculator orada kutu varya oraya örn. 170 yaz go ya tıkla çıkan sonuç 5 ilk kutuya 6.92 2. kutuya yazıcaksın...bendede kaç kere kırmızı çıkmıştı örneklemeyi görünce düzeldi..umarım olur cnm
bu arada ben tamamen yanlış anlayıp sana neyin açıklamasını yaptım yaaaa:)) uyanmadan cevapladım..neyse silmiyorum belki yapamayan biirine yardımcı olur:))
kızlar bu arada bugun tablo yapılacak mı??
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben 17 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Hatta, 4 kg. doğmuşum.Küçükken herkes gibi ben de sorun etmezdim kilolarımı. İnsanlarla ilişkilerim iyi olduğundan, ne kimse dalga geçti ne de rencide etti bu zamana kadar beni. Ama zaman geçtikçe, bir şeylerin farkına vardıkça artık gerçekten kilo vermem gerektiğini anladım. En güzel yıllarımı şişman olarak, 1-0 geride yaşamak istemiyorum. Geçen yaz 8 kilo civarı verip, geri aldım. Geçen ay da spor salonuna giderek kilo vermeyi denedim fakat başaramadım. Şu anki kilom 85. Boyum 1.60-1.62.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.
yulaf kepeğini srdum bi kaç yer ama mlesef zor buluna bişey galiba:)olmazsa bende yulaf ezmesi alımm..
merhaba. ben geçen yıl 65 kilodan 45 kiloya dşmştm fakat koruyamayıp tekrar aldım. sonra dukan diyeti cazip geldi. fakat mide büyümüş bi türlü başlayamıyorum. belki birbirimize destek çıksak çok gzl olr :)