Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper ya eline saglıkkkk zaten bu diyete basladım baslayalı ömrümde yapmadıgım kadar yemek yaptım :))

evet canım ben seyir evresindeyim ama hala yorgunum geçecektir umarım bekliyorum

Ah Ah ben de o tuzağa düşenlerdim3 seans gittim
para verdim hiç bi işe yaramadı , bizlere kurbnlık koyun gibi, antiprofesyonel bir şekilde davranlması da cabası oldu. Allah korusun

akşam yatmadan tartıldım 62,200 geldim yuppiii sabah 61 lere geleceğim demek ki diye mutlu uyudum sabah bir de ne göreyim 62,00 benimle inatlaşan kilolarıma sinir oluyorum düşecek yarın göreceğim 61 leri

Günaydın kızlar 1 haftadan beri hiç kilo veremedimmm ya hiç kaçamağimda yokk umutsuzluğa kapılmak üzereyimmm

canım benim ben de aynı durumdayım.7.günümdeyim ama tık yok.ben de hiç kaçamak yapmadım ama sebebini anlayamadım.2,5 lt ye yakın da su içiyorum ama.hala düşüş yok

olsun yinede teşekkür ederim :) belki birine yardımcı olur

merhaba. ben geçen yıl 65 kilodan 45 kiloya dşmştm fakat koruyamayıp tekrar aldım. sonra dukan diyeti cazip geldi. fakat mide büyümüş bi türlü başlayamıyorum. belki birbirimize destek çıksak çok gzl olr :)

merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun regl oldum 11 gun sonra karnimda suan bomba patlamasi oluo midem bulanio cok kotuyum hicbisi istemio canim yiyemiorum karnimin agrisindan yerimde duramiorum annem cok kizio bisi yemiorum die simdi yulaf kepeginden bisi yap desem bilemicek diyetimide bozmak istemiorum yardim edin annem sicak corba pisirmis yemiorum die kizio ilac ictim yumurta yiycem ama ysini duyunca midem bulanio napiyim sizce ayakta durcak halim yok zor yaziorum burayada

Midenin büyümesi bu diyet için engel değil. Çünkü miktarda kısıtlama yok. Sadece çeşitte kısıtlama var. Hatta gözlemlerimize göre saf proteinlerden ne kada çok yersen o kadar rahat kilo veriyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…