Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızım çok alemsin yaaa, çok güldürdün walla beni:)) walla diyet, spor derken şimdi bi de bu Ay çıktı başımıza astroloji felan hiç de anlamam öylee okudum bi yerde, eheheheh rezzan hnm dan yardım mı istesek, ya da medyum memişten felan ne olacak bu halimiz, ne zaman istediğimiz kiloya ineceğiz bi deyivesinler bize:))

bak gör denize gidene kadar 5 lere düşüve'cen sen, demedi deme, ama şu haftasonu kaçamaklarına biraz dikkat et derim, yani haftanın ortasına kadar o aldıklarını vermeye uğraşıyosun..cık cık cıııkkkolmaz yolim, olmaz canım, olmaaaaaazzz....ay benim akıllı bıdıkım:))

aaaaaaaaaahhhh aaaaahhh, pişireceğim akşama amma yiyemeyeceğim artık alır karşıma bakar bakar koklarım, naapayım, yokssa kocim yemek yemeğe eve gelmiciiik

ııı...ben sayfalar çok hızlı ilerleyince şey zannettim hani arada kaçar diye ama yanlış zannetmişim sanırım ki yakalandımhep bu kızların suçu insan daha fazla yazar arada benim yazdıklarım kaynardı ama olmadı işte.

dilimden düşmüyor kolaysa gelde al içimden söküp magnumuuuuuuuuuuuuuuuuuu

çektiysen kahrımı helal et hakkını magnumlarımmmmm hoşçakaaaalll

yemiyorum işte yemiyorummmm 1 hafta oldu bağımlısı olmuşum ne merem bişeymiş bu yaaa ben bıraksam o beni bırakmıyo

hep geçen haftaki kaçamaklarım yüzünden bu hafta böyle oldu.

ben ettim sen etme dukan amca affet beni bi daha kaçamak yaparsam magnumla cezalandır ama affet beniiiiii

18 günlük değerlerim;

kilo: 84.600----81.800

yağ:32.100----30.400

kas:49.900---49.000

metabolizma hızı:1501----1647

kızlar biraz kastan gitmiş ama ben hiç spor yapmıyorum ama yağdan baya gitmişşşş

canım değerler süper çıkmış..

bende değerlerimi ölçtürmek istiyorummmm

vuvuu cum yulaf kepeği bulamadığını söylemiş sin ben gittigidiyordan SOON-A adlı kullanıcıdan aldım çokda memnunum diğerlerinin samanları iriydi bunlar çok güzel ince öğütülmüş gittigidiyora yulaf kepeği yazıp ararsan resmi var kase içinde yulaf en güzeli odur....umarım işine yarar..

canım tatlandırıcıların paketinin üstünde kaynatılmaya müsait değildir deniyor. dikkat et istersen istenmeyen maddeler oluşmasın allah korusun kanserojen filan

allah aglatmasın cnaımcım :)))
ya haftasonları bi kocamı görüyorum o zamanda eccük yiyelim içelim diyorum. çok kaçamak yapmıyorum sadece bi dondurma yemişimdir bide bira işte. daha çok düzenim bozuluyoo. haftaiçi 2,5 - 3 lt su içerken haftasonu 1 litreyi zor buluyo. yeme düzenim bozluyo bundan dolayı da su tutuyorum sanırım çok takmıyorum haftasonlarından sonra ama bu hafta gerçekten de beklenmedik şeyler oldu böyle sanki regl öncesi gibi geri geldileri

e ama 24 gün beklemeseydin keşke,basbas bağırıyoruz burda yulaf ezmesi de buğday kepeği de olur diye..bu kadar tariften mahrum kaldın boşuna ,üzüldüm ama bak şimdi

çok haklısın vuvuu, öğle akşam yemeklerini geçtim de artık her sabah peynirli yumurta bir bardak süt de bir yere kadar diyorum
son günlerde zaten çatalla ağzım arasındaki süre uzamaya başlamıştı
bugün bi buğday kepeği alayım bari
peki bana en basitinden buğday kepeğiyle yapılan galetamsı/poğaçamsı bir tarif verir misiniz, akşam yapayım? ya da kitaptaki galeta tarifindeki yulaf kepeği miktarı kadar buğday kepeği koysam olur mu?

bildiğim kadarıyla splenda , stevya , surel, taki...bişey bunlar pişirilebiliyor ama şerbet yaparken tatlandırıcıyla birlikte kaynatmaya gerek yok, suyu kaynatıp içine koyup karıştırmak yeterli

anlaşıldı yolandacım ben şimdi tam olarak anladım yani bence bizim dukan amcamız öyle kuru takır takır hatunlardan hoşlanmıya adam biraz şöle bıngıl bıngıl elini attınmı boş çıkmasın kıvamında hatunlar hedefliyor diyetinde yoksa nerde bana 60 kg ama ilk hedef 60 olcek sora 55 doğru yola çıkcem inş

çok sağol sadecacııım..bence de tatlı soğuk şerbet sıcak daha iyi olur herhalde...
bu arada birdut sormuştu sanırım..vagusun lor kurabiyesinden bahsediyoruz cnm..tarifler bloğunda var tarifi..şerbetli tatlı da oluyormuş da onu yapacağım..

evet canım haklısın ben splenda kullandım pişirlmeye müsait olduğu için kaynattım...aslında hemen eriyen bişi olduğu için kaynatmak mantıksız vagusun dediği gibi:)bidahakine kaynatmıcam bende direk karıştırırım..heycan yaptım 5 ay sonra baya baya tatlı yicem die tam olsun dedim...asıl bombaa şekerlenmesin die limon suyu bilee koydum:)) skandall:))

bu arada şekerler bazı tarifler ekledim dukan diyeti tarifleri sayfasına...yeni gelen arkadaşlar bakabilirler eskiler zaten biliyo:))

Son düzenleme:

aynen canım benim de bozuluyor h.sonları düzenim,su,bitki çayı,öğünler hep değişiyor,düzensiz oluyor..
bu arada splenda kullanıyorum ben kaynatmaya müsait canım..aspartma olmadığı için içinde.

kurabiye değil de tatlı yapıyorsanız hamura konulacak tatlandırıcıyı çok az azaltın normalinde hiç şeker yok ama tatlıya zaten hasretiz ya bizimkinde biraz olabilir ve kurabiyeye de ben tatlı severim 4 kaşık tatlandırıcı bana biraz az geldi bundan sonra 5 kaşık koyarım, ha bu arada dukancı arkadaşım peynirli lorlu yapmış süperdi tariflere ekleriz

Son düzenleme:
hahaha ay zeynep sen çok yaşa emi valalhi çok güldüm hee
bende öyle düşünmüştüm bu pierre amca böyle yaşlıca biri ya klasik tombul hatun seviyo sanırım bana ideal dediine göre bu kiloda haha
evet 55 sana tamm belki de daha da inersin 50 bile olur ona o zaman karar verirsin ama inan insan verdikçe off ne kadar kiloluymuşum diyor ver ver bitmiyiii

ouww aman tanrım naptın sen bide limon suyu mu koydun hahaha delüüü
umarım tadı güzel olmuştur tatlandırıcıdan sütlü tatlı tuhaf olmadı da şerbetlisi çok ilgnç olmalı
yaratıcı kadınlarsınız vesselam sizden korkulur

canım ben birtek b.kepeğiyle birşey yapmadım,hep karıştırdım...ama sanıyorum bütün bu tarifler buğday kepeğiyle de olur..yulaf ezmesi de alabilsen bir marketten ikisi birarada çok güzel oluyor...walla ben yumurtaya ilk 1 hafta dayanabilmiştim,sonra ya ekmek ya kek ya kurabiye ,çorba vs. bunları yedim kahvaltıda.

arkadaşlar sanırım kısa bir süre sonra dukan restoran zincirleri açacağız bulunduğumuz yerlerde..hissiyatım budur

sabah 56.8 i gördüm ya gaza geldim. 35 dakika yürüdüm yürüme bandında. yaklaşık 3 km. kadar. inşallah yarına iyice incelirim. bir de ben bugün yulafdan domatessiz salçalı domates çorbası yaptım. içine ligt kaşar rendesi ile siz de deneyebilirsiniz. güzel oldu.

ne demek şekerim hiiiç bişi değil...:129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…