Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Midenin büyümesi bu diyet için engel değil. Çünkü miktarda kısıtlama yok. Sadece çeşitte kısıtlama var. Hatta gözlemlerimize göre saf proteinlerden ne kada çok yersen o kadar rahat kilo veriyorsun!

ben bi başlayabilsem hiç yemiyorum zaten. ama etrafımda bnmle birlikte bunu yapıcak kimse yok

yolandacım gerçekten çupra sana uymuyo göbüşü baseni almış gidiyor amma bak palamuta bidicem yok yani tam balık etli ben şunu anlamıyom yolanda 177 boyu olan arkş dukan 81 kg ideal demiş ya sorsalar 177 uygun 67 kg uygun sanırdım demekki öle değilmiş şundan şaşırdım benim boyum 158 dukan bana 60.2 ideal verdi şimdilik 60 olup bi bakcem nasıl olcak 72 başladım ama boyum olmamasına rağmen kimseyi inandıramıyordum 72 olduğuma bu niye böyle oluyor yani ben dukan testi yanlış yaptım sanıyordum üç kez yaptım verdiği rakam değişmedi bu boya bu kilo nasıl ideal oluyor anlamıyorum

Teşekkürler cnm..denyicem bu akşam..ya bu arada bende splenda var,seviyorum tadını baya. stevyanın farkı ne acaba,nerde satılıyor ve ne kadar öğrenebilirmiyim?

yulaf yiyorsun değil mi,bir de goji berry yi tavsiye ederim enerji konusunda..bana onun iyi geldiğini hissediyorum...
bu arada ben de 5 seans gitmiştim hiçbirşey farketmemişti..pek bir işe yaramıyor anlayacağın..

yulaf yemiyorum maalesef, yulaf kepeği bulamadım, bir arkadşım fransaya gitmişti geçen hafta, bana al gel dedim, alamamış, bu hafta da polonyaya gidecek, söz alıcam diyor, bekliyorum şiddetle, 24 gündür unsal birşey yemedim, yulaf kepeği gelsin, ilk işim şu galeta ile kurabiyeden yapmak olacak.
önceleri idare ediyordum, sonra tam fitizden sipariş verecektim amaaan nasılsa yulaf kepeğinin ana vatanına gidiyor arkadaşım o alır dedim, hüsrana uğradım

UFFFFFFF .... Dukan ı bilmem ama beni ihya ettin... Afiyet olsun

valla bunu ben dışarıda yedim ama evde de kolaylıkla ve lezzetli bir şekilde yapılabileceğine karar verdim.
Güzel bir tarif uydurup geri geleceğim :)

Son düzenleme:
bakimm canım bi ..aslında istanbulda istinye park diye bir yer var mutlaka orda vardı.çok elit bir yerr orda bulmam mumkjun olabilir..bi oraya bakim bakalım .sizde yazarım.ist.olanlar ordan alır en azıdan.

evet mutlaka yaz,ben de sarıyerdeyim oradan alabilirim,bi ton kargo parası vermem en azından.teşekkürler

sağol canımcım..ya benim için şekeri de önemli çünkü daha önceki ölçü bana az gelmişti,senin tam tersin yani :)
şeker ve limon kabuğu ile bastırmayı başarırım herhalde bu sefer...işin kötüsü daha önce kaç kaşık tatlandırıcı koyduğumu hatırlamıyorum şimdi daha çok koyayım :) ama ben yarım kilo süte 5 kaşık koycam sanırım :)

18 günlük değerlerim;

kilo: 84.600----81.800

yağ:32.100----30.400

kas:49.900---49.000

metabolizma hızı:1501----1647

kızlar biraz kastan gitmiş ama ben hiç spor yapmıyorum ama yağdan baya gitmişşşş

bana baskülde 56.8 rakamını gösteren Rabbime şükürler , mr dukana teşekkürler.
gözlerime kulaklarıma hiçbir yerlerime inanamyorum olacak bu iş hanımlar.

darısı hepimizin başına, yolandayla kardeş kardeş ilerliyoruz,
eminim 59'dan 60'a bir gece de çıkmışımdır, ama 5 gündür 60,3'ten 59,9'a inemiyorum

sağol cnm,ben bire birbuçuk yapayım o zaman,aynen benim de kafamdaki ölçü buydu.ne kadar kaynattın peki,sıcakken mi döktün şerbeti,ona rağmen mi çekmedi?

e ama 24 gün beklemeseydin keşke,basbas bağırıyoruz burda yulaf ezmesi de buğday kepeği de olur diye..bu kadar tariften mahrum kaldın boşuna ,üzüldüm ama bak şimdi

bir tatlıdan konuştuğunuzu farkındayım ama ne tatlısını konuştuğunuzu anlayamadım, biri bana acilen yardımcı olsun lütfen ama bende regl dönemindeyim benimde canım isterrrr

Son düzenleme:
sağol cnm,ben bire birbuçuk yapayım o zaman,aynen benim de kafamdaki ölçü buydu.ne kadar kaynattın peki,sıcakken mi döktün şerbeti,ona rağmen mi çekmedi?

ben önce şerbeti yaptım..valla 5 dk falan kaynattım sonuçta gerçek şeker olmadığı için kıvamlı olmıcak nasılsa die kısa tuttum kısık ateşte..hafif ılıktı şerbet aslında biri soğuk biri sıcak olması lazım aceleci davrandım...fırından alır almaz attım şerbete...sen bekle biri soğuk olsun sanırım daha çok çeker..yanlız dolapda bi gece bekledikten sonra daha güzel oldu..sanırım tadı oturmuş dünkü gibi tuz tadı gelmedi...şimdi attım ağzıma bitane

,
off kaçamaktan yapsam fazlalıklar salı çarşamba giderdi bu sefer gitmediler elfogum yaa (

walla canım ben de geçen hafta -100 düm...bu hafta -1000 oldum düşün yani..sakın bırakma..sakın...
sabır sabır sabır:)
ne güzel vuvum ya -1000 dimek ben -0 mi olcam ne

tamamdır benim adım palamut
ya zeynebim bana ideal kilo 59.5 veriyor ben anlam veremiyorum. yani yarım kilo verince benim ideal kilom mu olacak yok yahu o bıngıl bıngıl kollardan odun bacaklarda 800 gr dan çok yag vardır hehe. bu arada hedefimi 22 hazirana vermişti o zamana kadar bu 800 gr gitmesi lazım.
158 cm ye 60 kg bence çok canım o kiloya inince sana da çok gelicek emin ol. bi arkadaşım şu anda 160 cm ye 55 kiloda ama işte hala memnun değil sen 60 ta hala memnun olmazsın o 47 ye inmek istiyor sen o kadar verme istersen ama en az 55 e in bence ilerisi için gerekli. hani çocuk filan var sende sanırım bende oda yok iyice incelmek istiyorum:26::26::26:

ayy şeker ölçüsünü unutmuşumm.
ben yarım lt süte iki yemek kaşığı takita tatlandırıcı ilave ettim tam kararında olmuş ama tadarak ilave ettim kendi damak tadıma göre. bide ben tatlandırıcılı bile olsa tatlı yemeye çekiniyorum şeker olmasa bile acıktırıyo öyle doyurmuyo korkuyorum yiyemiyorum çünkü insülin salgılıyor yine vucüt şeker gibi algılıyoo bende öle oluyo en azından

ooo bence süper gitmiş. degerler harika gelişmiş canım. neyde ölçtün bunu ? evdeki yag ölcen terazilerde mi yoksa profesyonel olanlarda mı

darısı hepimizin başına, yolandayla kardeş kardeş ilerliyoruz,
eminim 59'dan 60'a bir gece de çıkmışımdır, ama 5 gündür 60,3'ten 59,9'a inemiyorum
aa inanmıyorum dukangül resmen aynıyaaa. kaç gündür 60,30 ü bi daha görememiştim işte bu sabah gördüm sanki kırılma noktası yaa şu elliler bi türlü göremedik ve kızkadeşim bu kadar olur
bana sakın boyda aynı deme. ben 165 cm yim sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…