DUKANCILAR ben yürüyüşe gidiyorumdönünce görüşürüz.özleyin beni.hepinizi çok seviyorum. iyi ki varsınız bugun de moralimi düzelttiniz
benim içinde yürü.ben üşütmüşüm ateşim var sabahdan beri kendimi iyi hissettikce sizlerin yazdıklarınızı okuyorum,kendime haftalık dukan kekler ,kurabiyeler hazırlıyorum.günlük paketler halinde buzluğa depolıycam hergün tek tek yerim.az sonra fırından ilk çıkan gruptan bir kekle bir fincan kahvemi alıp keyf yapmayı düşünüyorum.eee bi dukancı arkadaşda bu günlük benim yerime yürür herhalde:))))
çok iyi fikir ya bende aynı şeyi düşünüyorum tatlı tuzlu kekler, köfteler hazırlıyayım hafta boyunca işe falan getirim diyorum ama bi türlü zaman bulamadım yapacak.
az önce yaptım şu an son köftemide götürdüm canım harika oldu çok sağol sade ton yemekten sıkılanlar için süper bir alternatif ben accık oynadım senin tarifinle içine biraz maynoz kıydım az karabiber pulbiber nefisti 5 tane kızarttım keşke dedim hepsini kızarsaymışım hala gözüm kaldı kalanınada akşam domates doğrayıp yemeği düşünüyorum salata olarakSevgili dukancılar - zayıf kızlar :)
öğle yemeği için yaptığım ton balığına bayıldım... Diyette bu kadar lezzetli balık yok artık yani :):):)
tarifini veriyorum ... :)
2 kutu ton balığı yağları süzdürülüyor
1 orta boy soğan
1 yumurta
soğanları kare kare kestim( olabildiğince küçük ), süzdürdüğüm ton balıkları ile karıştırıp, üzerine birde yumurta ekledim. Teflon tavada köfte kıvamında pişirdim. Şimdide yanımda getirdim muhteşem bir tadı var :)
ton balığınıda dukancılarıda seviyorum
yiyerek zayıflamaya devam - bol su - bol spor :):):)
meyveli soda içebiliyormuyuz :79::79::79::79:
ben saklama kaplarında her gün yemek taşıyorum ofiseya bende işyerinde ne yiceğimi şaşırıyorum.çalışırken çok zor..((
kıslar bişey sorcam dukan tariflerde kimsecikler yok belki burdan okuyan olur bu kaymaçina tatlısını borcama döktükten sonra niye yine içi su dolu kaba koyuyoruz altı pişmesin diyemi yoksa cam kab olduğu içinmi
az önce yaptım şu an son köftemide götürdüm canım harika oldu çok sağol sade ton yemekten sıkılanlar için süper bir alternatif ben accık oynadım senin tarifinle içine biraz maynoz kıydım az karabiber pulbiber nefisti 5 tane kızarttım keşke dedim hepsini kızarsaymışım hala gözüm kaldı kalanınada akşam domates doğrayıp yemeği düşünüyorum salata olarak
ben saklama kaplarında her gün yemek taşıyorum ofise
büyük ihtimalle altı yanmasın diye
ben saklama kaplarında her gün yemek taşıyorum ofise
büyük ihtimalle altı yanmasın diye
Merhaba arkadaşlar..
Ton balığını nasıl tüketiyorsunuz? Normalin yağını süzerek mi yoksa light olanını mı?
Ben light aldım aman tanrım soğudum resmen dün akşam yerken, ne yediğimi anlayamadım saman gibi..
Normalde klasik ton balığı yiyordum tabi yağını süzerek..
Normal alsam yine iyice süzerek mi yesem ki :S
benim içinde yürü.ben üşütmüşüm ateşim var sabahdan beri kendimi iyi hissettikce sizlerin yazdıklarınızı okuyorum,kendime haftalık dukan kekler ,kurabiyeler hazırlıyorum.günlük paketler halinde buzluğa depolıycam hergün tek tek yerim.az sonra fırından ilk çıkan gruptan bir kekle bir fincan kahvemi alıp keyf yapmayı düşünüyorum.eee bi dukancı arkadaşda bu günlük benim yerime yürür herhalde:))))
hadi bakalım sınavında başarılar sana :):):)
bu arada bende spora yazışdım günaşırı gidiyorum minimum 1.5 saat spor yapıyorum:) ve bugünde spor günüm benim.
sınavında başarılar canım.dualarımız seninle
kesinlikle içme inanılmaz kilo yapıyomuş tv de doktor söylemişti.besinlerin sadece yağına değil şeker ve karbonh. değerinede bakmak lazım karbo da şeker gibi
dukandaşlarım;aklıma gelmişken katılıp katılmamak size kalmış ama paylaşmadan geçemiycem.eskiden spor yapmış biri olarak hayatınız boyunca devamlı spor yapamayacaksanız en uygun egzersiz yürümek.spor ara verilince kilo aldırıyor.ama yürüyüş az veya çok her koşulda ve her yaşda yapılabilir.dukan amcada buna benzer bişeyler diyor zaten.
DUKANCILAR ben yürüyüşe gidiyorumdönünce görüşürüz.özleyin beni.hepinizi çok seviyorum. iyi ki varsınız bugun de moralimi düzelttiniz
herkese iyi akşamlarrr :98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?