Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yağ yakımı için neymiş o çok merak ettim valla şimdi, ı-carnıt mı ?

ya ya canım hiç sorma gözüm dönmüş diğer konu değil ama bu konuda dayağı hak ettim haklısın...ben goji beri kullanmıyordum çünkü gün içinde demir,multivitamin,e vitamini, omega 3 balık yağı kapsülü ve çinko tabletleri kullanıyordum....sanırım goji beri de tüketmeliyim....ayyyyy bide şu intihar diyetine çok güldümallah seni de güldürsün...

kızlar iş yerind eçok zoroluyor diyete uymam siz nasıl yapıyrsunuz sbahda çok ekn çıkıyorum.bugun mesel kavurmalıyumurta yedim mecburen yalnışmı yaptım sizce..

öncelikle çok geçmiş olsun.ama sormadan edemiycem o otuz kiloyu nasıl verdin be arkadaşım.takdire şayan gerçekten de.sorması ayıp geri mi aldın(aldıysan kızıcam da)da tekrar diyet yapıyosun yoksa kaldığın yerden devam mı.

merhaba arkadaşlar,öncelikle paylaşımlarınız çok güzel motive olmak ve motive etmek için birebirsiniz:)))topik kk da şaha kalkmış topikler arasındadır mutlaka.sizlerle diyetimde uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istiyorum,etin yanında bolca yenmesi gereken salatayı hazırlamak 4 aydır bir azap oldu,yazın gelmesiyle salatada kullanacağım sebzelerimi(semizotu,maydanoz,göbek,salatalık,nane,istenirse roka kısaca ne varsa)hepsini blendıra atıyorum bir 2bardak su ile iyice eziyorum,limon sıkıp içiyorum evet tadı çok içilesi değil ama çok yararlı ve basit gözümü yumup içiyorum,doktorum sebzeleri ağzında suları çıkana kadar çiğne demişti daha çabuk kana karışıyormuş,şu aralar bol semizotu suyu yapıp içiyorum,hem zayıflamaya ve kabızlığa yardımcı,hem balıkdaki kadar omega 3 var:))))

kesinlikle içme inanılmaz kilo yapıyomuş tv de doktor söylemişti.besinlerin sadece yağına değil şeker ve karbonh. değerinede bakmak lazım karbo da şeker gibi

dukandaşlarım;aklıma gelmişken katılıp katılmamak size kalmış ama paylaşmadan geçemiycem.eskiden spor yapmış biri olarak hayatınız boyunca devamlı spor yapamayacaksanız en uygun egzersiz yürümek.spor ara verilince kilo aldırıyor.ama yürüyüş az veya çok her koşulda ve her yaşda yapılabilir.dukan amcada buna benzer bişeyler diyor zaten.

ben hamile kalınca 55 kiloydum..ilk hamileliğimde 30 kilo aldım...doğumdan sonra bir kısmı yani 15 kilo kadar hiç bir şey yapmadan gitti..hamileliğimde çok ödem var dı yani giden şişlikti...sonra sütüm aniden kesilince diyete başladım ve 69 kilo oldum 2 ayda... sonra mide bulantısı falan derken test yaptırdım ve ne göreyim yine hamileyim hem de 2 aylık ve ben bu arada diyet ve spor yapıyorum ve oğlum daha 4 aylık ...demekki sütümün kesilmesinin sebebi hamileliğimmiş....yani anlayacağınız oğlum kucağımda 4 aylık ve ben 2 aylık hamile olduğumu öğrendim....ve bu ikinci hamilelikte tekrar 86 kiloya doğuma girdim....doğum yaptıktan sonra 10 kilo hiçbirşey yapmadan gitti... ikinci oğlum 5 aylıkken diyet spor ve il değişikliği nedeni ile 58 kiloya düştüm 4 ayda...diyet dukana çok benziyordu sadece hayatımda tüm karbonhidratları çıkardım spor bol su ve bebek emzirme böylece gitti kilolar....sonra tekrar hamile kalma sendromu yaşadım...doğum kontrol ilacı kullandım ve malesef 6 kilo aldım...daha sonra ilacı braktım kilo alma durdu ama 1 yıla aşkındır kilo veremiyordum...neyseki dukan imdadıma yetişti kiloların yarısı gitti....dukanla birlikte sağlıklı beslenme yaşam tarzımız olursa hayatımızın sonuna kadar kilo sorunu yaşamayız...sevgiler

Kesinlikle su içmeyi arttır, bol bol yürüyüş, yarın tartıdaki farkı göreceksin mutlaka

günde 3 lt suiçiyorum çay kahve hariç 1.5 saat yuruyuş yapıyorum 40 plates yapıyorum zaten bügün 2 saat yurüdüm akşamada 1 saat daha yürümeyi düşünüyorum

ton balığı bu diyetin bitanesidir yahu bende çok severek yiyorum ama sen nasıl yaptın kıymalı yumurta yapar gibimi yoksa yoğurup köfte haline getirdikten sonramı kızartın

evet tatlım ben diyet yaparken gaza gelip spora başlayıp sonra hüsranla sonuçlanınca sporu bırakan biri olduğumdan, kendimden biliyorum o yüzden en iyisi yürüyüş.tabana kuvvet .tabanwaylarım var benim

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okuken yanda reklamlar çıkıo ya ona gözüm takıldı bulaşık detarjanı olana

Fairy yağları da dize getirir dağları da diyo fairy içicem yağlarımı da çözsün dağlarımı da hahhayt

ayy vallahi kafayı kırmak üzereyim bu arada regl oldum sabahki buhranımın isyanlarımın sebebi belli oldu

umarım benimde sizin gibi olur kızçelerim reglden sonra gider bu yeni gelen pis 600gr

ton balığı bu diyetin bitanesidir yahu bende çok severek yiyorum ama sen nasıl yaptın kıymalı yumurta yapar gibimi yoksa yoğurup köfte haline getirdikten sonramı kızartın

Kaşıkla kasenin içinde iyice karıştırdım, teflon tavaya kaşık kaşık koyup üstlerinden hafifçe bastırdım. Köfte görünümü vermek için, daha sonra tersdüz ettim. Çok kolay bir yapımı var, çok da lezzetli oluyor. Afiyetle öneririm

kesinlikle bende şok olmuştum , bir gün önce 64.9 ertesi gün 66.2 çıktım. sabah üzüntümden ölecektim. Tamam kaçakmak yapmıştım ama bu kadar kilo aldıracak da bir şey yememiştim. Neyse akşam üstüne doğru sebebi anlaşıldı. Regl oldum. bugün regl'in ikinci günü ben gene 65,3 kiloyum. Tahminen bir iki güne biraz daha verip 64.9- 64,8 aralığını görürüm inşallah.

Ayrıca cuma gününe kadar görmem lazım, excel günüdür keza CUMA

ellerine sağlık valla ton balığı sever olaraktan hemen deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…