ben l-carnıtın kullanıyorum spor yapanlarda yag yakımını kolaylastırıyomuş ender saraç doganın şifalı eli kitabında yazmış adını hatırlamıyorum ama eşi doktor olan bi arkadaş daha kullanıyodu eşi kullamasını söylemiş öyle yazmıştı 22 günde 7600 verdim üç gündürde durdu l
ya ya canım hiç sorma gözüm dönmüş diğer konu değil ama bu konuda dayağı hak ettim haklısın...ben goji beri kullanmıyordum çünkü gün içinde demir,multivitamin,e vitamini, omega 3 balık yağı kapsülü ve çinko tabletleri kullanıyordum....sanırım goji beri de tüketmeliyim....ayyyyy bide şu intihar diyetine çok güldümE ama canım sen şimdi daha çok dayağı hakettin :) şaka bir yana,sen hem bizden daha uzmansın bu diyet konusunda hem de bu kadar kaşınmışsın...Yapma ama böyle,derdin ne ki,hem annesin hem de 60 kilocuksun..ben daha çocuk yapmadan o kiloda değilim..nedir bu kadar acelen..hızlı verip aç kalıyorsan böyle şeyler olur tabii ki..lütfen bol bol protein al ve bol bol goji berry ye ve de vitamin hapı kullan..bırak 2 yerine 1 kilo ver..böyle giderse ömür boyu yapamazsın bu diyeti zaten...
anlattırdığım da iyi oldu baksana intihar diyeti yapmışsın resmen aaaa
canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım....dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım.. ..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı ...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye ...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım
4 gündür tık yok ben de10-15 gün geçince birşey olmazsa uygulayayım mı sence mustlucum?
Canım, 4 gün çok kısa, hem de senin kilo fazlan çok az. 15 gün olsun bakalım, hep beraber değerlendiririz :))
aynneenn öyle valla kesinlikle beslenme taşıyorum yanımda çok aç kalırsam ayranlara, sütlere koşuyorum geçiştirmek için
madem suyu sade olduğu sürece sorun yok ama meyveliler için pek bir fikrim yok valla ne desem yalan olur :26::26:
hemen kitaba bakıyorum accık bekleticem..
ben hamile kalınca 55 kiloydum..ilk hamileliğimde 30 kilo aldım...doğumdan sonra bir kısmı yani 15 kilo kadar hiç bir şey yapmadan gitti..hamileliğimde çok ödem var dı yani giden şişlikti...sonra sütüm aniden kesilince diyete başladım ve 69 kilo oldum 2 ayda... sonra mide bulantısı falan derken test yaptırdım ve ne göreyim yine hamileyim hem de 2 aylık ve ben bu arada diyet ve spor yapıyorum ve oğlum daha 4 aylık ...demekki sütümün kesilmesinin sebebi hamileliğimmiş....yani anlayacağınız oğlum kucağımda 4 aylık ve ben 2 aylık hamile olduğumu öğrendim....ve bu ikinci hamilelikte tekrar 86 kiloya doğuma girdim....doğum yaptıktan sonra 10 kilo hiçbirşey yapmadan gitti... ikinci oğlum 5 aylıkken diyet spor ve il değişikliği nedeni ile 58 kiloya düştüm 4 ayda...diyet dukana çok benziyordu sadece hayatımda tüm karbonhidratları çıkardım spor bol su ve bebek emzirme böylece gitti kilolar....sonra tekrar hamile kalma sendromu yaşadım...doğum kontrol ilacı kullandım ve malesef 6 kilo aldım...daha sonra ilacı braktım kilo alma durdu ama 1 yıla aşkındır kilo veremiyordum...neyseki dukan imdadıma yetişti kiloların yarısı gitti....dukanla birlikte sağlıklı beslenme yaşam tarzımız olursa hayatımızın sonuna kadar kilo sorunu yaşamayız...sevgileröncelikle çok geçmiş olsun.ama sormadan edemiycem o otuz kiloyu nasıl verdin be arkadaşım.takdire şayan gerçekten de.sorması ayıp geri mi aldın(aldıysan kızıcam da)da tekrar diyet yapıyosun yoksa kaldığın yerden devam mı.
Kesinlikle su içmeyi arttır, bol bol yürüyüş, yarın tartıdaki farkı göreceksin mutlaka
ton balığı bu diyetin bitanesidir yahu bende çok severek yiyorum ama sen nasıl yaptın kıymalı yumurta yapar gibimi yoksa yoğurup köfte haline getirdikten sonramı kızartınSevgili dukancılar - zayıf kızlar :)
öğle yemeği için yaptığım ton balığına bayıldım... Diyette bu kadar lezzetli balık yok artık yani :):):)
tarifini veriyorum ... :)
2 kutu ton balığı yağları süzdürülüyor
1 orta boy soğan
1 yumurta
soğanları kare kare kestim( olabildiğince küçük ), süzdürdüğüm ton balıkları ile karıştırıp, üzerine birde yumurta ekledim. Teflon tavada köfte kıvamında pişirdim. Şimdide yanımda getirdim muhteşem bir tadı var :)
ton balığınıda dukancılarıda seviyorum
yiyerek zayıflamaya devam - bol su - bol spor :):):)
dukandaşlarım;aklıma gelmişken katılıp katılmamak size kalmış ama paylaşmadan geçemiycem.eskiden spor yapmış biri olarak hayatınız boyunca devamlı spor yapamayacaksanız en uygun egzersiz yürümek.spor ara verilince kilo aldırıyor.ama yürüyüş az veya çok her koşulda ve her yaşda yapılabilir.dukan amcada buna benzer bişeyler diyor zaten.
ton balığı bu diyetin bitanesidir yahu bende çok severek yiyorum ama sen nasıl yaptın kıymalı yumurta yapar gibimi yoksa yoğurup köfte haline getirdikten sonramı kızartın
her sabah aynı şeyleri yemekten sıkıldım bugun kahvaltıyı yapmıycaktım sütle geçiştiririm dedim ama sabah kalkıp yulaf kepeği,su ve tuzla güzel bir ekmek yaptım sonra arasına peynir,domates,salatalık koydum harika oldu
uyduruk yemek yemeyi seviyorumm
yazdıklarınızı okuken yanda reklamlar çıkıo ya ona gözüm takıldı bulaşık detarjanı olana
Fairy yağları da dize getirir dağları da diyo fairy içicem yağlarımı da çözsün dağlarımı da hahhayt
ayy vallahi kafayı kırmak üzereyim bu arada regl oldum sabahki buhranımın isyanlarımın sebebi belli oldu
umarım benimde sizin gibi olur kızçelerim reglden sonra gider bu yeni gelen pis 600gr
Amin canım amin..e geldin bile aramıza..hoşgeldin,sefa getirdin
Kaşıkla kasenin içinde iyice karıştırdım, teflon tavaya kaşık kaşık koyup üstlerinden hafifçe bastırdım. Köfte görünümü vermek için, daha sonra tersdüz ettim. Çok kolay bir yapımı var, çok da lezzetli oluyor. Afiyetle öneririm