canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım....dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım.. ..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı ...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye ...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım
ellerine sağlık valla ton balığı sever olaraktan hemen deniycem
gel gel ne olursan ol yine gel.bin kere diyet yapıp bozmuş olsan da gel,pasta börekleri,kebap,künefeleri hüpletmiş olsan da gel.yiyip yiyip yan gelip yatanlardansa yine de gellllllllllllll bu diyet hepimizi dize getirip tövbekar ettiiiiii.yalnız giriş serbest çıkış izne tabi.iyi düşün bu son olsun.
koşu bandı karına da iyi gelıyormu ben sadece bacakların ınceltır dıye dusunuyordum benımd eevde kosu bandım var ama elbıse askılıgı gıbı duruyor bende mı baslasam
yağ yakımı için neymiş o çok merak ettim valla şimdi, ı-carnıt mı ?
yağ yakımı için neymiş o çok merak ettim valla şimdi, ı-carnıt mı ?
L-carnıtın spor yapanlarda yagları enerjiye donüştürüyo eczanelerde ve internette satılıyo
Merhaba arkadaşlar..
Ton balığını nasıl tüketiyorsunuz? Normalin yağını süzerek mi yoksa light olanını mı?
Ben light aldım aman tanrım soğudum resmen dün akşam yerken, ne yediğimi anlayamadım saman gibi..
Normalde klasik ton balığı yiyordum tabi yağını süzerek..
Normal alsam yine iyice süzerek mi yesem ki :S
teşekkür ederimmmm , çok şükür çöpsüz üzümüm :))) doktor bana hayatındaki zararlı şeyleri çıkaracaksın dedi bende erkekleri ve sigarayı çıkardım
canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım....dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım.. ..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı ...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye ...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım
ben de anlamadım çeviri hatası var sanırım bi kaç kere okudum aynı yeri anlamadım bende en sonunda vzgeçtimtatlım valla o egzersizi anlayamadım:44: ben de o yüzden yapmadım.yapan ve anlayan varsa umarım yardımcı olur bize.
yazdıklarınızı okuken yanda reklamlar çıkıo ya ona gözüm takıldı bulaşık detarjanı olana
Fairy yağları da dize getirir dağları da diyo fairy içicem yağlarımı da çözsün dağlarımı da hahhayt
ayy vallahi kafayı kırmak üzereyim bu arada regl oldum sabahki buhranımın isyanlarımın sebebi belli oldu
umarım benimde sizin gibi olur kızçelerim reglden sonra gider bu yeni gelen pis 600gr
l-carnitine sporla kullanıldığında yağ yakımını hızlandırıyor. spora başlamadan 30 dk önce içilmesi gerekiyor ve ayrıca kalp atısını enaz 150 ye cıkaran sporlarda etkili oldugunu soylemıstı bir doktor bana, minder sporları yapıyorsanız tavsiye edilmiyor
Merhaba arkadaşlar..
Ton balığını nasıl tüketiyorsunuz? Normalin yağını süzerek mi yoksa light olanını mı?
Ben light aldım aman tanrım soğudum resmen dün akşam yerken, ne yediğimi anlayamadım saman gibi..
Normalde klasik ton balığı yiyordum tabi yağını süzerek..
Normal alsam yine iyice süzerek mi yesem ki :S
ne kdr suzsende yag kalıcak bende lıght kullanıyrm ve tadını sevmıyorum.. bı kere cupra yedim fırında yaptım oh mıs gıbıydı canlı balık gıbısı varmı
ben hamile kalınca 55 kiloydum..ilk hamileliğimde 30 kilo aldım...doğumdan sonra bir kısmı yani 15 kilo kadar hiç bir şey yapmadan gitti..hamileliğimde çok ödem var dı yani giden şişlikti...sonra sütüm aniden kesilince diyete başladım ve 69 kilo oldum 2 ayda... sonra mide bulantısı falan derken test yaptırdım ve ne göreyim yine hamileyim hem de 2 aylık ve ben bu arada diyet ve spor yapıyorum ve oğlum daha 4 aylık ...demekki sütümün kesilmesinin sebebi hamileliğimmiş....yani anlayacağınız oğlum kucağımda 4 aylık ve ben 2 aylık hamile olduğumu öğrendim....ve bu ikinci hamilelikte tekrar 86 kiloya doğuma girdim....doğum yaptıktan sonra 10 kilo hiçbirşey yapmadan gitti... ikinci oğlum 5 aylıkken diyet spor ve il değişikliği nedeni ile 58 kiloya düştüm 4 ayda...diyet dukana çok benziyordu sadece hayatımda tüm karbonhidratları çıkardım spor bol su ve bebek emzirme böylece gitti kilolar....sonra tekrar hamile kalma sendromu yaşadım...doğum kontrol ilacı kullandım ve malesef 6 kilo aldım...daha sonra ilacı braktım kilo alma durdu ama 1 yıla aşkındır kilo veremiyordum...neyseki dukan imdadıma yetişti kiloların yarısı gitti....dukanla birlikte sağlıklı beslenme yaşam tarzımız olursa hayatımızın sonuna kadar kilo sorunu yaşamayız...sevgiler
Evet tadı iyi değil..Birkaç gün sonra şu köfte tarifini deneyim bakalım nasıl olacak.Bugün tüketmek istemiyorum ton balığı.Normal ızgara veya fırında balığın yerini tutamaz zaten ama ben şuan atak evresindeyim.Annemin evde pişirdiği et ve diğer yemekler de bana uymuyor sadece protein olduğundan,seyire geçince rahat edicem..Aperatif halinde atlatmak istediğimden hazıra kaçtım..
Bu akşam da tavuklu tariflerden yapıcam kendime..Öğleni tarçınlı süt ile geçirdim.
Acıkmıyorum da nasıl sınırsız yicez kiO da diyetin aldatmacası sanırm sınırsızca yemek...Ben hiç acıkmadığımdan normal porsiyonumdan da az gıda tüketiyorum iki gündür.
zannedersem sınırsız yiyebileceğimizi bilmek yiyemesekde bizi daha çok motive ediyor..
Biraz daha araştırdım l-carnitin'i. yağ yakımı konusunda dediğiniz gibi başarılıymış. ama sorun şudur ki bir çok marka çıkıyor ve enteresan fiyat aralıkları çıkıyor. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum , hangi marka iyidir ? Hangisini almalıyım . Bir de likit mi tablet mi ?:26:
evet ben de tam olarak böyle olduğunu düşünüyorum..
ya bende işyerinde ne yiceğimi şaşırıyorum.çalışırken çok zor..((