Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin

hehehe bayıldım buna yaa :) sen nerden bildin benim daha Anteplerde kebap baklava yediğimi :78::78: ama sırf dönüşte diyete başlayacam diye yedim :)

böyle bir ortamdan kim cıkmak isterki

koşu bandı karına da iyi gelıyormu ben sadece bacakların ınceltır dıye dusunuyordum benımd eevde kosu bandım var ama elbıse askılıgı gıbı duruyor bende mı baslasam

kesinlikle hemen başla kilo vermek için en ideal yöntem yurüyüş yapmak yürürken karnını içine çek nefes al ver karnındaki kara yagları kaburgalar kapalı olursa yakabiliyosun

yağ yakımı için neymiş o çok merak ettim valla şimdi, ı-carnıt mı ?

l-carnitine sporla kullanıldığında yağ yakımını hızlandırıyor. spora başlamadan 30 dk önce içilmesi gerekiyor ve ayrıca kalp atısını enaz 150 ye cıkaran sporlarda etkili oldugunu soylemıstı bir doktor bana, minder sporları yapıyorsanız tavsiye edilmiyor

L-carnıtın spor yapanlarda yagları enerjiye donüştürüyo eczanelerde ve internette satılıyo

L-carnıtın şimdi netten araştırıcam merak ettim neymiş bakalım bu, düzenli olarak spor yapmaya çalışıyorum yağ yakımına faydası varsa ve bünyesel anlamda bir zararı yoksa ne mutlu banaa

Merhaba arkadaşlar..

Ton balığını nasıl tüketiyorsunuz? Normalin yağını süzerek mi yoksa light olanını mı?
Ben light aldım aman tanrım soğudum resmen dün akşam yerken, ne yediğimi anlayamadım saman gibi..
Normalde klasik ton balığı yiyordum tabi yağını süzerek..
Normal alsam yine iyice süzerek mi yesem ki :S

ne kdr suzsende yag kalıcak bende lıght kullanıyrm ve tadını sevmıyorum.. bı kere cupra yedim fırında yaptım oh mıs gıbıydı canlı balık gıbısı varmı

teşekkür ederimmmm , çok şükür çöpsüz üzümüm :))) doktor bana hayatındaki zararlı şeyleri çıkaracaksın dedi bende erkekleri ve sigarayı çıkardım
sen çok yaşa emi

geçmiş olsun melange'ım vallahi sopalıkmışsın harbiden hee

tatlım valla o egzersizi anlayamadım:44: ben de o yüzden yapmadım.yapan ve anlayan varsa umarım yardımcı olur bize.
ben de anlamadım çeviri hatası var sanırım bi kaç kere okudum aynı yeri anlamadım bende en sonunda vzgeçtim

Biraz daha araştırdım l-carnitin'i. yağ yakımı konusunda dediğiniz gibi başarılıymış. ama sorun şudur ki bir çok marka çıkıyor ve enteresan fiyat aralıkları çıkıyor. Kullanan arkadaşlara sormak istiyorum , hangi marka iyidir ? Hangisini almalıyım . Bir de likit mi tablet mi ?:26:

canım dardanelin yağı süzülmüş olanlardan tüketiyordum ben ama bulamayınca normalini alıp süzgeçte iyice yağ kalmayana kadar süzüyorum.sanırım bir sorun olmaz

ne kdr suzsende yag kalıcak bende lıght kullanıyrm ve tadını sevmıyorum.. bı kere cupra yedim fırında yaptım oh mıs gıbıydı canlı balık gıbısı varmı

Evet tadı iyi değil..Birkaç gün sonra şu köfte tarifini deneyim bakalım nasıl olacak.Bugün tüketmek istemiyorum ton balığı.Normal ızgara veya fırında balığın yerini tutamaz zaten ama ben şuan atak evresindeyim.Annemin evde pişirdiği et ve diğer yemekler de bana uymuyor sadece protein olduğundan,seyire geçince rahat edicem..Aperatif halinde atlatmak istediğimden hazıra kaçtım..
Bu akşam da tavuklu tariflerden yapıcam kendime..Öğleni tarçınlı süt ile geçirdim.
Acıkmıyorum da nasıl sınırsız yicez ki O da diyetin aldatmacası sanırm sınırsızca yemek...Ben hiç acıkmadığımdan normal porsiyonumdan da az gıda tüketiyorum iki gündür.

ben de doğumdan 40 gün sonra doğum kontrol hapına başladım.o yüzden mi hiç kilo veremedim acaba hapın etkisini hiç düşünmemiştim doğrusu.
bu arada dün ilk defa 15 dk yürüdüm leslie ile ve 3 gündür sabit kalan kilom 200 gramcık azalmış. olsun bu bile beni mutlu etti keşke hergün 200 gr zayıflasam

zannedersem sınırsız yiyebileceğimizi bilmek yiyemesekde bizi daha çok motive ediyor..

likitle tablet arasında fark yok sadece likit kullanıldıgında spordan 15 dk önde tableti ise spordan 30 dk önce alıyorsun.

ben vitaminler konusunda solgara güveniyorum, birde gnc nin var ama en iyisi solgar...

DUKANCILAR ben yürüyüşe gidiyorum dönünce görüşürüz.özleyin beni.hepinizi çok seviyorum.iyi ki varsınızbugun de moralimi düzelttiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…