canım benim bir kere 1 ayda değil 15 günde 4.500 kg verdim....korkuyorum dediğim bu madem öyle söyliyicem ben kimsenin moralini bozmak istemediğim için sizinle paylaşmadım....dün sabah 2 kere bayıldım ve evde yalnızdım..
..gözümü açtığımda 4 ve 5 yaşındaki iki oğlum beni sarsıp uyandırmaya çalışıyorlardı
...tansiyonum 8 lerde ve şunu anladımki meğerse çok az besleniyorum sırf bi an önce zayıflıyim tatile gidicem bikiniye sığabileyim diye
...dukanda yememiz gereken miktarın altında beslendim ve dünden bu yana başımda hala karıncalanma var...ben siz arkadaşlarımı çok sevdiğim için böyle bir uyarıda bulunmak istedim....ben 2 sene önce diyetle 30 kilo verdim ayda 4 veya beş kilo veriyordum.....bide oğlumu emziriyordum ama bir gün bile sağlık sorunu yaşamadım....dukan bizim çok hızlı kilo vermemizi istemiyor çok güzel ve mantıklı bir diyet sorun dukan da değil benim gözüm döndü beslenmeme dikkat etmedim...hepinize güzel sağlıklı diyetler....moralinizi de bozulmasın sağlık sorunu yaşamam benim hatam dı
vuvuu senin yüzünden anlatmak zorunda kaldım
![]()
çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin