Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar, bugün birlikte dukan yaptığımız arkadaşımın yapmış olduğu lor tatlısınından bolca yedim ve süperdi..şuruplu tatlı istendiğinde kesinlikle yapılabilir..o da benim acı badem aromalı lor kurabiyemi çok beğendi :KK34: o da kk ya üye oldu yakında 2 gurmeden muhteşem tarifler alabilirsiniz, hoş burada sanırım hepimiz gurmeyizdir de..yoksa burada ne işimiz var di mi ama..

sadeca yaptın mı lor kurabiyesi veya tatlısı, geri bildirimler nasıl?

yaptım canım:) sabah sabah onuda becerdim..benim lor sanırım tuzsuz değilmiş böyle tatlı tuzlu bişi oldu..ama soğuyunca gayet başarılıydı...kesinlikle deneyin arkadaşlar baya baya şerbetli tatlı yemiş gibi olduk:KK56: bidahaki sefer tuzsuz lor kullancak o zaman mükemmel olcak:) bide sen şerbetini kaynatmışmıydın ben kaynattım bide içine limon sıktım şekerlenmesin die sanki gerçek şeker:) tekrar teşekkür ederim sayende tatlı yiyebilicem:)içindeki yulaf miktarı az lor bol olduğundanda baya yiyebiliriz...1 haftaya kadar regl olmam lazım bu noktada çok iyi oldu senin tarifin:)

ben light tüketiyorum limon sıkıyorum üstüne yanında taze nane yada roka offff harika oluyor.bazı şeyleri olduğu gibi yemeyin alternatif üretin belki seversiniz.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Aynen.. Zaten tek yiyemem normalde de sandwich yada salata makarna ile tüketiyordum dün de içine ince kıyım maydonoz doğradım limon sıktım ama beğenmedim..Superfresh di markası bide farklı markaların light olanlarını deneyim..

sevgili phoenix sanırım sorduğun egzersiz eller kalçada yapılıyor :)))
forumda o kadar çok sayfa oldu ki belki arada kaynar diye tekrardan yazayım dedim uğraşmayasın sayfalarla :)))

sevgili phoenix sanırım sorduğun egzersiz eller kalçada yapılıyor :)))
forumda o kadar çok sayfa oldu ki belki arada kaynar diye tekrardan yazayım dedim uğraşmayasın sayfalarla :)))

Teşekkürler arkadaşım :)
Ben yaparken garip hissettim onu ya karmaşık biraz, bu gece yaparken de eller kalçada yapayım bakalım...
Ben kol ve üst bacak egzersizlerinin üzerinde daha çok duruyorum çünkü kilom orlarda desem yeri var..
Bugün yürüyüşe de çıkamadım yağmurluydu gece hem bisiklet hem egzersiz yaparak telafi ederim..

İyi akşamlar..Hoşçakalın Dukanla kalın:KK1:

yaptım canım:) sabah sabah onuda becerdim..benim lor sanırım tuzsuz değilmiş böyle tatlı tuzlu bişi oldu..ama soğuyunca gayet başarılıydı...kesinlikle deneyin arkadaşlar baya baya şerbetli tatlı yemiş gibi olduk:KK56: bidahaki sefer tuzsuz lor kullancak o zaman mükemmel olcak:) bide sen şerbetini kaynatmışmıydın ben kaynattım bide içine limon sıktım şekerlenmesin die sanki gerçek şeker:) tekrar teşekkür ederim sayende tatlı yiyebilicem:)içindeki yulaf miktarı az lor bol olduğundanda baya yiyebiliriz...1 haftaya kadar regl olmam lazım bu noktada çok iyi oldu senin tarifin:)

nedir kızlar bu şerbetli tatlı hikayesi atlamışım ben bunu ,arandım ama bulamadım birdaha paylaşsanız.biri yer biri okur olmaz bakın sonra dukan çarpar dimi:))

kızlar ben geldim:KK62:yürüyüşe diye çıktım.yürüyüş maraton oldu arkadaşımla karşılaştım oturduk bir çay içtik:KK68: giderken de yürüdüm gelirken de.belime adım ölçerimi de takmıştım.tamı tamına 9.5 kilometre yapmışım gidiş dönüş:KK64:

canım bende rken çıkıyorum evden hazırlanıp çıkana kadar bile geç kalıyorum.dün ciğerle yoğurt yedim.bugunde kavurmalı yumarta ile yoğurt bilmiyorum yalnış mı yapıyorum ama...en hafifibunlardı..benimde bişeyler yapmam lazım...
canım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmez

buna kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. bugüne kadar sürekli spor oldu hayatımda yüzme, voleybol, fitness, en basitinden badminton. ama bıraktıktan sonra o caaanım kaslarınız, vücudunuz eriyip bitiyor günden güne. aramızda kalsın benim baklavalarım vardı kikikiki :KK1::KK1:
şimdi hepsi antipatik birer yağ torbası :KK1::KK1:
yerim seni ya şekerim benim bayılıyorum senin bu enerjine :KK16::KK16::KK16:

bu arada sizinle benim moralimi düzelten iki olay paylaşmak istiyorum:
1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış:KK53::KK53::KK53:
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu:KK53::KK53:
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn:KK52::KK52::KK52:
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum :KK1::KK1::KK1:

hosbulduk cnm saolasinn napicam simdi ne yiycem o kadar cok sayfa varki okuyamam hepsini imkansizzzz
cok degil 3 kiloyadaraziyimm

canım aslında kitabın olsa daha iyi olurdu.ilk evresi atak evresi sadece saf protein tüketiyorsun.et,süt ve süt ürünleri,yumurta,yulaf kepeği
aslında ayrıntı ve detaylar var.istersen şu linke bak fikir edin.dukan diyeti | Ender Saraç
ya da google arat.bizim sayfaları da okuyup bilgi edinebilirsin.biliyorum fazla ama her sayfasında güzel paylaşımlar var:KK34:

tüm dostlarıma iyi akşamlar diliyorum.thlillerimin iyi çıktığı için tebrik edenlere beimle beraber mutlu olanlara benim için sevinenlere bütün cevap yazan arkadaşlara çok ama çokkkkk teşekkür ederim.ve annem için olan dilekleriniz için çok teşekkürler.inşallah dediğiniz gibi pazarteside size mutlu haber veririm.duanızı eksik etmeyin.sizler benim destekçimsiniz.bu arada dün +200gr almıştım.bugün -800 vermişim.ama bunlara bile mutlu olamıyorum.inşallah mutlu olacam.doktorada diyetimden bahsettim birebir anlatmadım ama onay verdi.aranızda biriniz sormuştunuz evet sadece rutin kontrol için gittim.kafam rahat etsin diye.ramazandan öncede yine giderim.allah hepimize sağlık versinnnnnnnnnn.

çok tatlısın ya.bayılıyorum size moralim artıyor bu forumda.:KK66:

sana yetişebilir miyim bilmiyorum kiiii

canım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmez

1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış:KK53::KK53::KK53:
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu:KK53::KK53:
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn:KK52::KK52::KK52:
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum :KK1::KK1::KK1:

asıl ben size bayılıyorum vallahi hihihihihihi bugün de benim için iyi dilekler beni sınava yetiştirdi vallahi :KK66::KK66:
maşallah maşallah ben de denedim kotonda 38ler hep büyük geldi bugün sınava giderken donum düşü düşüverdi vallahi hep çocuklar gibi tuta tuta yürüdüm hihihihi nasıl mutlu oluyor insan değil mi???? Allah nazarlardan saklasın aynen devam :nazar::nazar: :KK54::KK54:

bak nasıl da gaza geldim hepinizi öpesim vaaaarrrr :KK62::KK62: :KK54::KK54::KK54:

harikasın canım.:KK9:kendim kilo vermiş gibi mutlu oldum inan:KK64:

X