GÜNAYDIN
DÜNKÜ SEVİNÇ KURSAĞIMDA KALDI BUGÜN 72.900(+500GR)
AMA REGL DÜZENSİZLİĞİNDEN İLAÇ ALMAYA BAŞLADIM .BELKİ BU YÜZDENDİR.REGL OLUNCA BİRDE KORUNMA HAPINA BAŞLIYACAĞIM KİLOMU NASIL ETKİLEYECEK BAKALIM...
(korunma hapı kullanan var mı?sonuç nasıl? yoksa başlamıyacağım)
ben de devam etmeyi düşünüyorum ama çok susuyacağız o kesin :) inş ramazanda da kilo vermeye devam ederiz
vuvuucum bu bahsettiğin demir yumruk mu altın yumruk mu bulamadım kitapta tam olarak nerede canım?bakabilir misin?
ben geldimmmmmmmm bu gün tahlillerimi yaptırdım.benim şeker,kolesterol daha önce yüksekti şimdi şeker normal yanlız kolesterol yüksek o da bu diyetle alakası bile yok çünkü daha önce daha yüksekti.sadece ürüik asit biraz yüksek doktor bunun normal olduğunu bir sorun yaratmayacağını söyledi.bide doktora protein ağırlıklı diyet yaptığımı söyledim aynen devam et dedi.bu arada anneminkilerde gayet normal herşeyi.biliyorsunuzki annemde bu diyeti yapıyor.hatta annemin kolesterolü bile yüksek değil.sizlerin duaları bana yardım etti.şimdide sizlerden annemin daha çıkmayan pazartesi çıkacak olan tahlilleri için dua istiyorum.menopoz için rutin kontrol.memoğrafi test felan inşallah ondanda sizlere güzel haberler yazarım.
günaydın canımm bi günden bişicik olmaz almayalım yetergünaydın kızlarsabahın köründe uyanandım ama erken yatmıştım..bugün bende eksilen kilo yok..hergün hergün olmaz zaten dimi ama talhagizem çok sevindim tahlil sonuçlarına gözümüz aydın:) ürik asitte geçen birinde daha yüksek çıkmıştı acaba suyu azmı içiyodun sen :26: sonuçta doktor önemli deil demiş bende çok anladığımdan deil:)..vagus tarifine bayıldım teşekkürler:) buzlukta lor vardı hemen indirdim yürüyüşten gelince deniyorum hemen ama şerbetlisi yapıcam bugün arkadaşlarla toplancaz hepside baya baya gurmedir bakalım ne dicekler:) ayrıc ben kafayımı yedim ya hergördüğümü yapmak istiyorum artık diyetin sonlarına yaklaştıkca tahammülüm azaldı snırım ama bozmuyorum korkmayın ve kızmayın:) hava güzel kk güzel dukan güzel siiiz süpersiniz..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar ve herkese güzel birgün diliyorummm:119::119::119:
Günaydın kızlarrrrrr,
Hepinize mutlu, sağlıklı, az kilolu ve bol tavuklu günler diliyorum
GÜNAYDIN
AMA REGL DÜZENSİZLİĞİNDEN İLAÇ ALMAYA BAŞLADIM .BELKİ BU YÜZDENDİR.REGL OLUNCA BİRDE KORUNMA HAPINA BAŞLIYACAĞIM KİLOMU NASIL ETKİLEYECEK BAKALIM...
gözün aydın gözümüz aydın..sevindirici haber almak çok iyi geldi.ben geldimmmmmmmm bu gün tahlillerimi yaptırdım.benim şeker,kolesterol daha önce yüksekti şimdi şeker normal yanlız kolesterol yüksek o da bu diyetle alakası bile yok çünkü daha önce daha yüksekti.sadece ürüik asit biraz yüksek doktor bunun normal olduğunu bir sorun yaratmayacağını söyledi.bide doktora protein ağırlıklı diyet yaptığımı söyledim aynen devam et dedi.bu arada anneminkilerde gayet normal herşeyi.biliyorsunuzki annemde bu diyeti yapıyor.hatta annemin kolesterolü bile yüksek değil.sizlerin duaları bana yardım etti.şimdide sizlerden annemin daha çıkmayan pazartesi çıkacak olan tahlilleri için dua istiyorum.menopoz için rutin kontrol.memoğrafi test felan inşallah ondanda sizlere güzel haberler yazarım.
bimdekine elim gitti gitti geldi bune ya taş gibi diye içimden geçirmiştim..zaten en sonunda bitti alamamıştım..evet aynen bende bimden aldığım taş gibiydi tadını bile alamadım ama bulamadığım zamanda bitirdim mecburiyetten beğendiğine sevindim afiyet olsun
hergün 3 öğün tartılıyorum..diğer öğüne kontrol için iyi oluyor..dukan amaca sık sık tartılın diyor..iyi geceler kızlar
bugün benimde atakta 3. günüm bitti
5 gün yapmayı planlıyorum.
yalnız şunu anladımki karbonhidrat olmadan protein tat vermiyormuş :))
henüz tartılmadım
ben önceden günde en az 3 kere tartılırdım :))
şimdi artık tartılmıyorum
hergün tartılmak moral bozuyor
Güçlendirmeye geçince bizi boşladığın için ceza olarak gelmiş o kilolar. Şimdi tekrar başladığına göre hemen gider, merak etme!
Hehe tekrar hoşgeldin o zaman
Teşekkürler canım...Sen biraz sapıtmayı haketmiştin ama..şimdi 3 günde tekrar toparlasın merak etme...Bu arada buraları bırakma nolur şimdi sormuyoruz ama güçlendirmeye geçtiğimizde size ihtiyacımız olacak sen,ssoleil,shahdaroba,goldenvenüs...vs.vs.
şidi aklıma gelmeyen diğer güçlendirmedeki arkadaşlar sitemizi terketmeyin nolur hem kilo alırsınız sonra :)
ben geldimmmmmmmm bu gün tahlillerimi yaptırdım.benim şeker,kolesterol daha önce yüksekti şimdi şeker normal yanlız kolesterol yüksek o da bu diyetle alakası bile yok çünkü daha önce daha yüksekti.sadece ürüik asit biraz yüksek doktor bunun normal olduğunu bir sorun yaratmayacağını söyledi.bide doktora protein ağırlıklı diyet yaptığımı söyledim aynen devam et dedi.bu arada anneminkilerde gayet normal herşeyi.biliyorsunuzki annemde bu diyeti yapıyor.hatta annemin kolesterolü bile yüksek değil.sizlerin duaları bana yardım etti.şimdide sizlerden annemin daha çıkmayan pazartesi çıkacak olan tahlilleri için dua istiyorum.menopoz için rutin kontrol.memoğrafi test felan inşallah ondanda sizlere güzel haberler yazarım.
GÜNAYDIN
Kızlar günaydın
Dun spor yapmama kac gundur kacamak yapmamama ragmen bu sabah kılom 61,5 kg cıktı. Ben 60,5 - 61 arasında geziniyorum diye uzulurken biraz daha arttı:44:
aman ha tweettcim protein perşembelerine dikkat.ben de geçen pro günümde 1 dilim ekmek ve biraz yeşillik yemiştim de protein ertesi hiç bir düşüş olmamıştı.valla ne yersen ye pro. günlerini ihmal etme.evet ilk günler böyle bir açgözlülük oluyor ama sora geçiyor.en azından ben de öyle oldu
+600gr bu gün biri beni durdursun pes etmemem için
oooooooooooo benimmmmmmm------- seni kanun namına durduruyorum
Pes etme diren diren... Şimdiye kadar yediğin tatlı börek çörek sana ne kazandırdı? Hepimiz yedik ooohhh hem de ne keyifle... Gelsin pastalar börekler... Yedik ve bitti olarak düşünelim.. Yedik yedik ne oldu? Her mevsim başı mağazalarda hüsran... Ya da sağda solda gördüğümüz kadınlara haset... Ya da sağlık sorunları....Doğru değil mi?
Şimdi bir de diyeti bırakırsan emeklerinin boşa gideceğini ve BAŞARAMADIĞINI düşüneceksin.. Pasta böreğe yenilmek mi?????? Hayır hayır... Giyelim eşofmanlarımızı yürüyelim, kk daki arkadaşlığı ve birbirimize verdiğimiz güzel desteği tekrar düşünelim.
Hadi canım Elisa cık.. Bırakalım umutsuzluğu her gece yatmadan " ben en güzeliyim, en iyisiyim, kilo vermek istiyorum, yarın daha mutlu daha zayıf ve kendime daha güvenli olacağım " diyelim
hadi hadi arkadaşım
oooooooooooo benimmmmmmm------- seni kanun namına durduruyorum
Pes etme diren diren... Şimdiye kadar yediğin tatlı börek çörek sana ne kazandırdı? Hepimiz yedik ooohhh hem de ne keyifle... Gelsin pastalar börekler... Yedik ve bitti olarak düşünelim.. Yedik yedik ne oldu? Her mevsim başı mağazalarda hüsran... Ya da sağda solda gördüğümüz kadınlara haset... Ya da sağlık sorunları....Doğru değil mi?
Şimdi bir de diyeti bırakırsan emeklerinin boşa gideceğini ve BAŞARAMADIĞINI düşüneceksin.. Pasta böreğe yenilmek mi?????? Hayır hayır... Giyelim eşofmanlarımızı yürüyelim, kk daki arkadaşlığı ve birbirimize verdiğimiz güzel desteği tekrar düşünelim.
Hadi canım Elisa cık.. Bırakalım umutsuzluğu her gece yatmadan " ben en güzeliyim, en iyisiyim, kilo vermek istiyorum, yarın daha mutlu daha zayıf ve kendime daha güvenli olacağım " diyelim
hadi hadi arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?