yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hemen koştum dolaba baktım benimkide doğanaymış üstelik hergün eşime ben taşıyorum o şalgamları ya nerden benim aklımda kalmış içemiyoz diye hatılayamıyorumki peki canım kühne olunca balsemik oluyor yani demi bebişinide çok güldüm ya bende hergün öyleyim en az 5 veya 6 market geziyorum birinden onu diğerinden öbürünü al gez dur
vuvuucum bu bahsettiğin demir yumruk mu altın yumruk mu bulamadım kitapta tam olarak nerede canım?bakabilir misin?
Günaydın,
Haftasonu kaçamaklarına rağmen 78.2Ya bu arada ben kaçamak dedikçe hiç cevap gelmiyor... Koca forumda bir tek ben mi kaçamak yapıyorum yaaaa ? Yoksa kaçamak kelimesi yasaklı da kimse bende yaptım diyemiyo mu? :18:
baska markalarda var ama kühne marka italyada üretiliyomuş dukan amcanın dediginden diye onu aldım bide eşim şişesini çok begendi
vuvuucum bu bahsettiğin demir yumruk mu altın yumruk mu bulamadım kitapta tam olarak nerede canım?bakabilir misin?
"Yumruk harekatı" 289. sayfada, aktif olmak başlığı altında.
benim babamın babası yani dedem de selanik göçmeni , ama bir söylentiye göre arnavutluk da var, gerçek ne bilemiyorum ama babamın arnavut damarı kesin varve de düzenli içer
elbette bizde prensesiz ama dukanın bu kadar popüler oldugunu onun dügününden sonra duydum( kitabı daha önce gördüm ama fransızların yeme alışkanlıgıyla bizimki uymaz yapamam diye ilgilenmedim bile)dügünde zaten incecikti kendi kendime dedimki bu kız kaç beden giyiyoduda 2 beden incelmiş bir ayda bende bi deneyim dedim...yani o prenses olup tv çıkmasaydı annesi açıklama yapmasaydı ben hala yerimde sayıyodum
kızlar aklıma gelmişken melodinin dediği yerden goji beryyi aldım gerçekten gojiye haksızlık etmişim çok güzelmiş ben bimden aldığımı bir türlü yiyememiştim anca iki saat suda bekletip öyle yiyordum üstünede suyunu içiyordum ama buna bayıldım bende diyorumki bizim kızlar nasıl akşamları goji tırtıklıyorlar ben anca geviş getirip duruyodum
ben geldimmmmmmmm bu gün tahlillerimi yaptırdım.benim şeker,kolesterol daha önce yüksekti şimdi şeker normal yanlız kolesterol yüksek o da bu diyetle alakası bile yok çünkü daha önce daha yüksekti.sadece ürüik asit biraz yüksek doktor bunun normal olduğunu bir sorun yaratmayacağını söyledi.bide doktora protein ağırlıklı diyet yaptığımı söyledim aynen devam et dedi.bu arada anneminkilerde gayet normal herşeyi.biliyorsunuzki annemde bu diyeti yapıyor.hatta annemin kolesterolü bile yüksek değil.sizlerin duaları bana yardım etti.şimdide sizlerden annemin daha çıkmayan pazartesi çıkacak olan tahlilleri için dua istiyorum.menopoz için rutin kontrol.memoğrafi test felan inşallah ondanda sizlere güzel haberler yazarım.
çok sağol canım açık adres verdin ya tmm ben bulurum artık orayı o sokağı biliyorum zaten 5 tl de kazık yicez artık napalım dukanla alıştım kazık yemeye doğanın gojisini sen beğendinmi bimden almıştım hiç güzel değil
Nar ekşisini de tavsiye ederim, haşlanmış göğüs nar ekşisi karabiber.... Al sana düğün yemeği
Kizlar nar eksisi serbest mi? ben cok severim ama diyete basladigimdan beri el sürmedim kesin yasaktir diye, icinde ne var nar eksisinin bilmiyorum.
Bilenler? Sizce atakta bile yenebilir mi?
daha önce pazardan almıştım kuru üzüm gibi yumuşacıktı.daha sonra bim den aldım takır takır.çiğnenmiyo ufalanıp dağılıyordu.ben de sıcak suyla calkalayıp sonra kullanıyorum fiyatının makullüğüne bakarsak katlanılabilir bi özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?