merhabamerhabaa!!! 2.5 aydır nasıl gidiyor peki? bol eksilerin olsun inşallahbenim 10. gün diyete inancım tam ama bazen yemek çeşitliliği zorluyor. tatlılar da feci cazip geliyor. bakıyorum tariflere evdeki malzemelerle hemen yapılabilecek şeyler yok
merhaba.. ben de 12. günümdeyim ama sanırım regle denk geldiği için hala -2 de bekliyorum. umarım bitince kiloda azalma görürüm çünkü motivasyonum git gide daha çok düşüyor..Günaydınlar kızlar
evet 9. dukan günüme girmiş bulunmaktayım geçen hafta 69 kiloydum bu sabah tartıldım 65.2 olduğumu gördümve mutluluktan havalara uçtum ama daha önümde çok yol var neyse herkes için bol eksili kaçamaksız bir hafta olması dileğiyle öpüldünüz
merhaba.. ben de 12. günümdeyim ama sanırım regle denk geldiği için hala -2 de bekliyorum. umarım bitince kiloda azalma görürüm çünkü motivasyonum git gide daha çok düşüyor..
innnşallah ne güzel dedin.. bu diyeti ilk kez yapmıyorum aslında. düğün hazırlığımda 10 kilo vermiştim ama bu kez pek iyi gitmiyorum sanırım.. bazı ürünleri yanlış kullanıyor olabilirim. lor peynir mesela. önceki diyettte hiç peynir kullanmamıştım bu kez aldım yağ oranını tutturamamış olabilirim.canım büyük ihtimalle vücun su tutmuştur rengli döneminde olduğun için bundan sonra eksileri görürsün hiç merak etme motivasyonun hiç düşmesin yaza zayıf girmeyi hayal et
innnşallah ne güzel dedin.. bu diyeti ilk kez yapmıyorum aslında. düğün hazırlığımda 10 kilo vermiştim ama bu kez pek iyi gitmiyorum sanırım.. bazı ürünleri yanlış kullanıyor olabilirim. lor peynir mesela. önceki diyettte hiç peynir kullanmamıştım bu kez aldım yağ oranını tutturamamış olabilirim.
Aaa bugün gidip bakıyım hemen. a101 in peynirini görmemiştim. yaza kadar zayıflarız inşallah benim yolum daha uzun tabi. 74 teyim daha. 3-4 yıl önce 60 kilodayken ne çetin diyetler yaparmışım geçmişimden okudum şimdi 15 kilo daha fazlayım. nasıl bu hale getirdim kendimi bilmiyorumHiç merak etme canım 1 hafta sonra farkı görceksin telaşa gerek yokben peynir olarak bim aknaz light ve A101 loru yağ oranı %1 olanı kullanıyorum tadlarıda kötü değil güzelll tavsiye ederim
benimde tek kaçamağım kakao sınırları zorluyorum kakao konusunda hatta aşıyorum tatlıyı çok sevdiğimden kepek hakkımı muhallebi yaprak kullanıyorum eee tabi muhallebide kakaosuz olmaz yani
Aaa bugün gidip bakıyım hemen. a101 in peynirini görmemiştim. yaza kadar zayıflarız inşallah benim yolum daha uzun tabi. 74 teyim daha. 3-4 yıl önce 60 kilodayken ne çetin diyetler yaparmışım geçmişimden okudum şimdi 15 kilo daha fazlayım. nasıl bu hale getirdim kendimi bilmiyorum
keşke başka yapan arkadaşlar da olsa bildirim yapsak, düzenli yazsak burdan. çok güzel olur motive ederdik birbirimiziHiç bişi için geç değil 3-4 aya kadar incecik olcağız İnşallahh
fırsat buldukça bize yazarsan motive oluruz sayfa eskiden ne kadar kalabalıkmış herkes kilosunu verip ayrılmış anlaşılanmerhaba2,5 ay ne çok zaman gibi geliyor dimi :) zaman nasıl geçti anlamadım..bazen çok iyi gidiyor bazende motıvasyonum düşüyor..öyle böyle 10 kilo verdim bi on kilo daha vermem lazım..inşallah tez zamanda :)
bende tatlıya çok düşkünüm..kek yapıyorum,pudıng yapıyorum..sende deneyebilirsin..
keşke başka yapan arkadaşlar da olsa bildirim yapsak, düzenli yazsak burdan. çok güzel olur motive ederdik birbirimizi
Beraber pazartesileri yapiyoruz artik:)aynen..bekliyorum bildirimlerinizi...her pazartesi tek başıma bildirimm yapıp duruyordum bende
dışarda olduğunda çantadaki alternatifler kurtarıyor evde de hemen yogurt ve yulaf karışımı. tok tutuyor. sebze günü mü saf mı?çok açımmmm
bugün oldukça yoğun geçti,kendime yemek hazırlayıp yeme fırsatı bulamadım
olsun canımdışarda olduğunda çantadaki alternatifler kurtarıyor evde de hemen yogurt ve yulaf karışımı. tok tutuyor. sebze günü mü saf mı?
tabi ben bu mesajı şimdi okudum ve bugun yazıldı sandım.. özür diliyorum umarım açlığına bir çözüm bulabilmişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?