- 26 Nisan 2015
- 56
- 35
- 8
- 31
bugün dukanıma başladım
başlangıç : 69 kg
hedef : 55 kg
hepimize bol eksili haftalar kızlarrr
merhaba kızlar
ben de dukan diyeti yapmıştım ama verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım hemde kısa bir süre içinde inş. yarın tekrar başlamak istiyorum sizce atak yapmalımıyım tekrar yoksa seyirden mi başlasamm?????
günaydınlar...
başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:72,3
güncel kilo:72,4
hedef kilo:60
69 olana kadar kaçamak yok,kesin karar verdimen azından 60lara düşmem gerek başka yolu yokk...
inşallah canımTebrikler canım bayaa kilo vemişsin darısı başımabol eksili kaçamaksız hafta olsunn hepimiz için
inşallah tam gaz devam...Ben mis gibi giden dukanimi 15 tatilde bozmak zorunda kaldim.misafirlikteydim ve hergun bana yemek hazirlamalarina gonlum razi olmadi.gelir gelmez hemen basladim tekrar.3 gun atak yapip seyirden devam edicem.7 kilo olmustu benim 25 gunde ama biraktigum icin 4 kilosunu aldim geri.yilmak yok artik tatil matide yok tam gaz devam
ben de seyirdeyim daha 3. günüm ama şimdiden nasıl bir rahatlama yaşadım anlatamam. senin çok iyiymiş ben 77 küsürle başladım daha çook verilecek kilom var. ama azımliyim. umarım boyle devam eder de yaza kadar fazlalıkların tamamından kurtuluruz..Merhaba tek değilsin.
Bende dukan diyetindeyim.dün başladım.63 kg ile..
Atak cumartesi bitecek.
Hedef 54. :)
umarımm veririz :) sen daha çabuk verirsin.. Seyirin 3.günü rüya gibi geldi bana.tebrikler.. Bol azimli zayıflamalar bizeeben de seyirdeyim daha 3. günüm ama şimdiden nasıl bir rahatlama yaşadım anlatamam. senin çok iyiymiş ben 77 küsürle başladım daha çook verilecek kilom var. ama azımliyim. umarım boyle devam eder de yaza kadar fazlalıkların tamamından kurtuluruz..
Amiin çok uzun zaman oldu kendimi zayıf gormeyeliumarımm veririz :) sen daha çabuk verirsin.. Seyirin 3.günü rüya gibi geldi bana.tebrikler.. Bol azimli zayıflamalar bizee
merhabaa!!! 2.5 aydır nasıl gidiyor peki? bol eksilerin olsun inşallahselam kızlar...
ben başlayalı 2,5 ay oldu ve 83 kilo ile başladım..oo sizin kilolar çok iyiinşallah hepimiz istediğimiz kilolara en yakın zamanda ulaşırız :)
bende buralardayım..bende tek kaldığım için paylaşımda bulunmuyorum..eski arkadaşlarda epeydir yokama hep beraber birbirimize destek olalım...gerçekten motivasyon oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?