Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

20 gün boşa gider mi yaa direk seyir hic bozulmamis gibi yarindan devam etmelisin ama yuruyusunu 1 saat yapacaksın ki aradaki farkı erit. Kitapta da diyor zaten bunu. Eger cissladıysan hemen toparla diye.. birakmayın kızlar kilolar gidecek yaza kadar

Ulaşırız tabi, hic sabredenle etmeyen bir olur mu? Yanımızda cips götüren bir eş varsa mesela ve ben kuru çay iciyorsam.. verecegim tabi
Yalnız şuan damarıma bastınız :)) bir akşamda bir paket çekirdek iki paket cips bardaklarca kola içen çikolatalar yiyen gecenin Bi saatinde hadi bana Bi makarna yap diyen bir kocam var. En kötü yanı da hala fit Hala 65 kilo. Ben ne yesem yarıyor o istese de kilo alamıyor. Bakalım ben napıcam

Bitanem hepimizin eşi öyle.. erkek metabolizması işte.. ama lafa gelince incecik kadın istiyorlar. Benim eşim dolgun ol sorun degil demesine ragmen ben biliyorum memnun olmadığını.. son 1 ay benim icin cok sey degisti. Nefes alıp verişimde bile farkı gorunce bırakmadım diyeti.. insallah yaza kadar tamamindan kurtuluruz

Mevzu eşler mi ? Hemen dahil oluyorum kızlar demek ki bütün kocagiller aynıymış benim eşim de aynen öyle en çok kurduğu cümle " sırada ne var ne yiyoruz :) " ama hala onu ilk gördüğüm gün gibi duruyor on yıldır

Sorma, benimki hic doymuyor sanki ama biraz göbüş yapmış arkadaşları farkedince spora basladi bana da arada diyet yemek mi yapsak diyor.. bir yandan da goturuyor tabi

Ben atak dönemini bitirdim bugün, 2 kilo verdim ama diyete daha önce başlamıştım toplamda -6.7 oldu. Seyir dönemine geçtim ve hem kendime hem size başarılar diliyorum, olacağına inanarak
Canim ben de bugun 23 oldu, 6 kiloyu gecti çoğu ödem tabi. Insallah sonrasinda asıl kayıp olacak.. tam destek, aman devam

Ben de bugün başladım
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 SUBAT 2016
BAŞLANGIÇ KİLO: 60.02
HEDEF: 50.00
Son bir haftadır dikkat ediyorum aslında 1-2 kg vermiş halim bu
Beş gün atak yapmayı planlıyorum. Evde yürüyüş bandım var hergün 30 dk yürüyüş yapıcam umarım su içme kısmı beni çok zorluyor malesef

Bu tarz diyetlerde su içmemek böbrek için çok tehlikeli o yuzden dikkatli olmak lazım canım. Dukanın testini yap ve sonuca gore atak gunune karar ver bence

Bu tarz diyetlerde su içmemek böbrek için çok tehlikeli o yuzden dikkatli olmak lazım canım. Dukanın testini yap ve sonuca gore atak gunune karar ver bence
Telefonuma su hatırlatma programı indirdim zorlana zorlana içtim bugün inşallah alışkanlığa dönüşür. Günde iki litre içmeye çalışıyorum. Testi de yaptım 3 gün atak 1.1 kilo kaybı çıktı. Üç gün yapıcam. Ben testin sadece ideal kilo için yapıldığını sanmıştım çok iyi oldu söylemeniz 5 gün yapmaktan kurtuldum :)

Arkadaşlar bende 5.günümdeyim 3gün atak yaptim 69 ile basladigim diyet dukan sayesinde bu gün 65.300 çok mutluyum bende adet dönemine yakinim desteklerinizi bekliyorumm
5 günde harika ilerleme kaydetmişsiniz tebrikler :) benim daha 2. Günüm ne yemek yapsam konusunda şimdiden zorlanıyorum ama inşallah sizin gibi hızlı sonuçlar alırım. Bu sayfada her pazartesi bildirim yapılıyor siz de her hafta katılabilirsiniz :)

Tabiki katilirmm çok azmettim basaracam inslhh hadi hayirlisi sakin birakma devam er super olck herşey

merhabalar, bir bildirim günü daha..
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 03.02.2016
BAŞLANGIÇ KİLO:77
GEÇEN HAFTA:72,6
GÜNCEL KİLO:71,6
BU HAFTA GİDEN:1
TOPLAM GİDEN:6,4
HEDEF:55
sırf daha sistemli gideyim diye diyet gruplarına da girmek istedim cuma yarışmalarına ama oyle çok paylaşım oluyor ki hayat tempom yüzünden kaçırıyorum çoğu yazılanı. akşamları menümü yazamıyorum çünkü gün içinde çok dağınık diyorum. yiyeceklerim belli zaten ne zaman canım isterse.. tariflerden çok güzel kek kurabiye tarifleri denedim hepsi harika oldu artık muhtemelen haftada 1 kilo şeklinde gider ve hedefe temmuz ortalarında ulaşırım. herkese mutlu bir hafta diliyorum

Merhabalar :)
BAŞLANGIÇ TARİHİ:27.02.2016
BAŞLANGIÇ KİLO:60.02
GÜNCEL KİLO:59.00
HEDEF:50.00
Dukan testinde üç günlük atakta 1.1 kilo kaybı öngördü benim için ama ben de fazla ödem varmış sanırım şimdiden 1.2 gitti bugün atak 3. Ve son günüm :) dün inanılmaz bir tatlı krizine girdim tv de çikolata şelalesı falan gördüm resmen gözümden yaş geldi sonra hemen kek tarifi falan buldum bugün denemeyi düşünüyorum ama gerçekten bişeylerden mahrum kalmak çok zormuş. Biz neyse de Allahım durumu olmayıp alamayanlara yardım etsin..

Slm bende basladim 27 subat baslangic tarihim ama ilk gun bozmadim dun biraz bozmak zorunda kldim bgun aynen devam ediyorum 3 yapicaktim ama dun bozdugum icin 4 gun atak yapicam boyum 1.60
Baslangic kilom 67.5
Suanki kilom 66.5 bakalim hergun tartiliyorum haftalik bildirimde bulunuyosunuz galiba bende insalah burda hem gunluk menu paylasmak istyorum motive olur sizinde paylastiginiz menulerinize bakarim bana fikir olur dye dusundum hemde haftalik bildirimde bulunucam insallah

Aynı tarihte başlamışız ne güzel :)
Örnek menü benim için de güzel olur sürekli yemek yapan biri olmadığım için zorlanıyorum biraz ne yapsam Nasıl yapsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…