20 gün boşa gider mi yaa direk seyir hic bozulmamis gibi yarindan devam etmelisin ama yuruyusunu 1 saat yapacaksın ki aradaki farkı erit. Kitapta da diyor zaten bunu. Eger cissladıysan hemen toparla diye.. birakmayın kızlar kilolar gidecek yaza kadarkızlar bugün annemin günü vardı ve dayanamadım bişiler yedim ama okadar pişmanım ki size anlatamam vicdan azabından ölebilirim o derece yaaa tartıda hemen 1 kilo artı diyo acaba napmalıyım ?? daha yeni başlamıştım oysaki 20 günüm boşa mı gitmiş oluyo sizce ??? yoksa sil baştan mı yapmalıyımmm?????
Ulaşırız tabi, hic sabredenle etmeyen bir olur mu? Yanımızda cips götüren bir eş varsa mesela ve ben kuru çay iciyorsam.. verecegim tabiÇok çok teşekkür ederim :) umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız.
Yalnız şuan damarıma bastınız :)) bir akşamda bir paket çekirdek iki paket cips bardaklarca kola içen çikolatalar yiyen gecenin Bi saatinde hadi bana Bi makarna yap diyen bir kocam var. En kötü yanı da hala fit Hala 65 kilo. Ben ne yesem yarıyor o istese de kilo alamıyor. Bakalım ben napıcamUlaşırız tabi, hic sabredenle etmeyen bir olur mu? Yanımızda cips götüren bir eş varsa mesela ve ben kuru çay iciyorsam.. verecegim tabi
Bitanem hepimizin eşi öyle.. erkek metabolizması işte.. ama lafa gelince incecik kadın istiyorlar. Benim eşim dolgun ol sorun degil demesine ragmen ben biliyorum memnun olmadığını.. son 1 ay benim icin cok sey degisti. Nefes alıp verişimde bile farkı gorunce bırakmadım diyeti.. insallah yaza kadar tamamindan kurtuluruzYalnız şuan damarıma bastınız :)) bir akşamda bir paket çekirdek iki paket cips bardaklarca kola içen çikolatalar yiyen gecenin Bi saatinde hadi bana Bi makarna yap diyen bir kocam var. En kötü yanı da hala fit Hala 65 kilo. Ben ne yesem yarıyor o istese de kilo alamıyor. Bakalım ben napıcam
Sorma, benimki hic doymuyor sanki ama biraz göbüş yapmış arkadaşları farkedince spora basladi bana da arada diyet yemek mi yapsak diyor.. bir yandan da goturuyor tabiMevzu eşler mi ? Hemen dahil oluyorum kızlar demek ki bütün kocagiller aynıymışbenim eşim de aynen öyle en çok kurduğu cümle " sırada ne var ne yiyoruz :) " ama hala onu ilk gördüğüm gün gibi duruyor on yıldır
Canim ben de bugun 23 oldu, 6 kiloyu gecti çoğu ödem tabi. Insallah sonrasinda asıl kayıp olacak.. tam destek, aman devamBen atak dönemini bitirdim bugün, 2 kilo verdim ama diyete daha önce başlamıştım toplamda -6.7 oldu. Seyir dönemine geçtim ve hem kendime hem size başarılar diliyorum, olacağına inanarak
Bu tarz diyetlerde su içmemek böbrek için çok tehlikeli o yuzden dikkatli olmak lazım canım. Dukanın testini yap ve sonuca gore atak gunune karar ver benceBen de bugün başladım
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 SUBAT 2016
BAŞLANGIÇ KİLO: 60.02
HEDEF: 50.00
Son bir haftadır dikkat ediyorum aslında 1-2 kg vermiş halim bu
Beş gün atak yapmayı planlıyorum. Evde yürüyüş bandım var hergün 30 dk yürüyüş yapıcam umarımsu içme kısmı beni çok zorluyor malesef
Telefonuma su hatırlatma programı indirdimBu tarz diyetlerde su içmemek böbrek için çok tehlikeli o yuzden dikkatli olmak lazım canım. Dukanın testini yap ve sonuca gore atak gunune karar ver bence
5 günde harika ilerleme kaydetmişsiniz tebrikler :) benim daha 2. Günüm ne yemek yapsam konusunda şimdiden zorlanıyorum ama inşallah sizin gibi hızlı sonuçlar alırım. Bu sayfada her pazartesi bildirim yapılıyor siz de her hafta katılabilirsiniz :)Arkadaşlar bende 5.günümdeyim 3gün atak yaptim 69 ile basladigim diyet dukan sayesinde bu gün 65.300 çok mutluyum bende adet dönemine yakinim desteklerinizi bekliyorumm
Tabiki katilirmm çok azmettim basaracam inslhh hadi hayirlisi sakin birakma devam er super olck herşey5 günde harika ilerleme kaydetmişsiniz tebrikler :) benim daha 2. Günüm ne yemek yapsam konusunda şimdiden zorlanıyorum ama inşallah sizin gibi hızlı sonuçlar alırım. Bu sayfada her pazartesi bildirim yapılıyor siz de her hafta katılabilirsiniz :)
darısı bana da 8.5 ları görmeye inşallah yaza fit olacağızKilo bikdirimi gunu bugun
Baslangic tarihi:04 ocak 2016
Baslangic kilo:76.7
Gecen haftaki kilo:69.4
Simdiki kilo:68.2
Bu hafta giden:1.2 kilo
Toplam giden:8.5 kilo
B7 hafta bigun aksam bozdum.oglumun dogum.gunu vardi yedim valla
Aynı tarihte başlamışız ne güzel :)Slm bende basladim 27 subat baslangic tarihim ama ilk gun bozmadim dun biraz bozmak zorunda kldim bgun aynen devam ediyorum 3 yapicaktim ama dun bozdugum icin 4 gun atak yapicam boyum 1.60
Baslangic kilom 67.5
Suanki kilom 66.5 bakalim hergun tartiliyorum haftalik bildirimde bulunuyosunuz galiba bende insalah burda hem gunluk menu paylasmak istyorum motive olur sizinde paylastiginiz menulerinize bakarim bana fikir olur dye dusundum hemde haftalik bildirimde bulunucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?