- 26 Nisan 2015
- 56
- 35
- 8
- 31
canım dukan öyle güzel bir diyet ki burda onca yapan arkadaş sonuç almış ve şimdi korumadalar. bizler birkaç kişi yalnızca pazartesileri burdan bildirim yapmaya devam ediyoruz. hepimiz çok uzun zaman önce başlamış insanlar değiliz. ama sonuçlarımız çok güzel. umarım senin için de öyle olur. sen yazdıkça ben buralardayım. sayfa yeniden canlanır mı bilemem ama son 6 aydır pek kimse uğramamış. ben geçen yaz düğünüm sırasında ilk kez yaptım ve sonrasında balayından itibaren dikkat edemediğimden geri aldım. şimdi 1 ay bile olmadan 5 kilodan kurtuldum umarım senin için de aynısı olur...Herkese merhabalar benim diyet günlüklerimde açtığım bir konu var orda yaklaşık bir aydır bir diyet mücadelemiz var 5 kg verdim ve iki gündür dukan yapmaya başladım. Dukana inancım çok arttı okuduklarım ve duyduklarımdan sonra. Sizin aranıza da katılmak isterim kabul ederseniz :)
İnşallah bana da çok mantıklı geldi bakalım azimle başladım devam esiyorum ve kendimi şahane şekilde tok hissediyorum :)canım dukan öyle güzel bir diyet ki burda onca yapan arkadaş sonuç almış ve şimdi korumadalar. bizler birkaç kişi yalnızca pazartesileri burdan bildirim yapmaya devam ediyoruz. hepimiz çok uzun zaman önce başlamış insanlar değiliz. ama sonuçlarımız çok güzel. umarım senin için de öyle olur. sen yazdıkça ben buralardayım. sayfa yeniden canlanır mı bilemem ama son 6 aydır pek kimse uğramamış. ben geçen yaz düğünüm sırasında ilk kez yaptım ve sonrasında balayından itibaren dikkat edemediğimden geri aldım. şimdi 1 ay bile olmadan 5 kilodan kurtuldum umarım senin için de aynısı olur...
canım internette tariflerin olduğu çok fazla site var. ayrıca instagramda da sırf bu paylaşımlar için açılmış sayfalar buldum ben ordaki atıştırmalıkları, tostları, kekleri yapıyorum. müthiş zevkli. biraz masraflı görünüyor ama sonucu için değerAtak ikinci gündeyim bu arada seyir dönemiyle ilgili araştırma yapıyorum kendime nasıl menüler hazırlarım işe götürmek için ve akşam eve gelince yapmak için pratik olmalı
canım internette tariflerin olduğu çok fazla site var. ayrıca instagramda da sırf bu paylaşımlar için açılmış sayfalar buldum ben ordaki atıştırmalıkları, tostları, kekleri yapıyorum. müthiş zevkli. biraz masraflı görünüyor ama sonucu için değerAtak ikinci gündeyim bu arada seyir dönemiyle ilgili araştırma yapıyorum kendime nasıl menüler hazırlarım işe götürmek için ve akşam eve gelince yapmak için pratik olmalı
önce kitabı alıp okumak gerekiyor. bu sadece diyeti öğrenmek için değildir. önemli olan diyeti sonunna kadar götürebilmek ve sonunda tekrar kilo almamak. kitap okununca bir alışveriş listesi yapmak gerek çünkü evdeki malzemelerle kolay yapılabilecek bir diyet çeşidi değil. sonrasında zaten onlarca forum ve sayfa emrinize amade.. şimdiden başarılar.. ben çok iyi hissediyorum daha 1 ay bitmedi bileHerkese selamlar
Dukan diyeti için kitabımı almak gerekiyor yoksa bu diyeti bulabileceğiniz uygulayabilecegimiz sitemi var?
ben 71.9 gördüm bu sabah diyeti bırakma sonra süreç uzadıkça bıkıp tamamen bırakacaksınyeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizumarım herkes bi an önce istediği kiloya ulaşır..hepimize kolay gelsin...bir kaç gündür benim diyet gümbürtüye gitti inşallah en kısa zamanda toparlanırım
hoşgeldin, burası sakin bir topic. umarım hedeflerine ulaşırsın.. ekmek olara kyulaf kepeği kullanarak neredeyse ekmek diyebileceğim kadar güzel ürünler yapabiliyorsun. bir acemilik sürecinde kötü tatlar oluşuyor ama sonra alışıyor insan, bol şansHerkese Merhaba :) ilk defa diyet yapıcak biri olarak inanılmaz zorlanıyorum. Genelde sabırsız biri olduğum için dukan ı seçtim diyebilirim hızlı sonuç almak istiyorum. Ayrıca et tavuk peynir tam benlik şeyler :) ekmek kısmında zorlanacağımı biliyorum malesef. Kitabı aldım okudum yarın alışverişe çıkıcam umarım bu çabalarım işe yarar.. Ve şuana kadar istikrarla diyet yapan herkesi tebrik ediyorum Cumartesiden itibaren size katılmış olucam
Böyle düşünme seyir evresindesin muhtemelen saf protein günlerini arttır kısa bir atak yap hemen normale döner bencekızlar bugün annemin günü vardı ve dayanamadım bişiler yedim ama okadar pişmanım ki size anlatamam vicdan azabından ölebilirim o derece yaaa tartıda hemen 1 kilo artı diyo acaba napmalıyım ?? daha yeni başlamıştım oysaki 20 günüm boşa mı gitmiş oluyo sizce ??? yoksa sil baştan mı yapmalıyımmm?????
Çok çok teşekkür ederim :) umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız.hoşgeldin, burası sakin bir topic. umarım hedeflerine ulaşırsın.. ekmek olara kyulaf kepeği kullanarak neredeyse ekmek diyebileceğim kadar güzel ürünler yapabiliyorsun. bir acemilik sürecinde kötü tatlar oluşuyor ama sonra alışıyor insan, bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?