Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bol eksiler olsun inşallah evet arada bende bağlıyorum pskopata normal bunlar

Tebrikler canım güzel bir sonuç almışsın inşallah böyle devam eder
Tesekkurller ama aksam cozuttum sanki esim yemege cokardi beni.burda meze kulturu coktur yemekte kendime uygun tum mezleri goturdum.kusurubise ustlerine zeytinyagi dokulmustu bol bol.birazda ceviz tanesi yedim sanirim.umar8m erkilemez

Sağol canım ya inş sağlam gidiyordur :)) gitsin bu yağlar ve bir daha bize ugramasinlar :) seni gecmeyeyim ama sen kaç ben kovalayayim hayirlisiyla bitirelim seyiri :))
inşallah canım yaa..bir an önce verelim şu kiloları..insan sabırsızlanıyor,bir an önce zayıf olmak istiyor yalnız çok pis alışveriş yapıcammm bi 38 beden olayım
bu arada yarın büyük gün..bakalım tartı ne gösterecek..acayip tatlı istiyor canım..umarım hak etmişimdir

Aynen canım zaten sabirsizlik zorluyor insanı söyle gidişine bir birakamiyoruz bir an önce olsun istiyoruz :) yarın inş bol eksili bir gün olur senin için :) bu arada bütün dolabim zaten 38 beden benim canım kiyafetlerime kavusacagim günü 4 gözle bekliyorum ben de :)) tatlı krizi için yoğurt kakao tatlandiricyla yatistirsana kendini :))bana çok iyi geliyor

aynı sorun bende de var,benimde dolabım hep 38-40 hiç bir kıyafetim olmayınca karar verdim zaten diyete..ama yinede uzun zamandır bu kilolar yüzünden hiç bir şey almadım kendime..yeni yeni ciciler almak istiyorum...ödül kendime
bu günlerde tatlandırıcıdan uzak durmak istiyorum..yarın ki duruma göre bakicezz

Kızlar benim moralim çok bozuk benimkiyle çok büyük kavga ettik yüzük falan ne varsa havalarda uçuştu. Şuan sinirimden ağladım agliycam yani neden böyle oluyor anlamıyorum ya neden kendim için birşey yapmak onu bu kadar fevri hale getirdi anlayamıyorum çok canım sıkkın üstüne birde hastalandım sinirden obur cubura veresim var kendimi

Tatlım sakin kendini abur cubura falan vermeee emek verdin bu diyet için. .Ayrıca hepimizin ilişkilerinde böyle dönemler olabiliyor nasilsa bir şekilde halledilir sorunlar..kendince bir özeleştiri yapmaya çalış diyete kendimizi çok kaptiriyoruz farkında olmadan karsimizdakini ihmal ettiğimiz zamanlar olabilir sakin olmaya çalış lütfen

Alintiyi unuttum canım bir üst msjimda

Canım inanki ihmal etmemeye çalışıyorum tamam sürekli telefon elimde internetten birşeyler araştırıyorum ama kuzum spor salonuna gitmemi bile kıskanmaya başladı en sonunda bende patladım dayanamadım ve sonuç ayrıldık birdaha barisirmiyiz bilmiyorum ama ben onu çok seviyorum..

Ya öküz bu saat oldu ne aradı nede mesaj attı bu kadar gamsizlik olur mu ya
Bir erkeğin böyle bir durumda gamli davranmasini beklemek gerçekten hata olur tatlım :)) onlar ince dusunemeyen varlıklar :) uyuyor bile olabilir yani :) su anda ikiniz de ofkelisiniz sakinlestikten sonra hallolur problem öyle her tartışmada ayrilinsaydi ortalıkta çift kalmazdı :) endiselenme olur mu eminim gerginliginiz bitince yoluna girecek durumunuz hepimiz yaşıyoruz bunları zaman zaman

Canım biz de çok yaşadık böyle sorunlar içini ferah tut emek verilen şeylerden kolay vazgeçilmez benimki hep yatar uyur böyle durumlarda..yarın hallolur bak güven bana o aramazsa sen ararsın cozersiniz sorunlarınızı..ben bugun 77.4 u gördüm canım ama kesin + gorcem yarın çünkü bugün light muhallebi yapıp yedim acaip halsizim bir de iştahım açıldı ki sorma aslında daha regime 10 gün var ama sanırım diyet sebebiyle hormon dengesizliği var göğüs açısından ölüyorum bir haftadır bünye delirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…