Yaw 2 gündür arkadaşlar vardı aman Allah im yemeler icmeler ama neyse ki atlattim bunu da :)) ben de motivasyon da tamam da kilometre bozuk olunca doğal olarak psikopata bagliyo insan :) ama sonunda bu sabah 77.6 yi gördüm günler sonra :)
Atak evremi sonunda tamamladim(6 gun).3,7 kilo vermis olarak yoluma devam ediyorum.darisi diger kilolara
Atak evremi sonunda tamamladim(6 gun).3,7 kilo vermis olarak yoluma devam ediyorum.darisi diger kilolara
Jelesec canım seni söylemiştin WhatsApp gurubumuz diye
Tesekkurller ama aksam cozuttum sanki esim yemege cokardi beni.burda meze kulturu coktur yemekte kendime uygun tum mezleri goturdum.kusurubise ustlerine zeytinyagi dokulmustu bol bol.birazda ceviz tanesi yedim sanirim.umar8m erkilemezTebrikler canım güzel bir sonuç almışsın inşallah böyle devam eder
Cok tesekkur ederimÇok güzel bir sonuç tebrikler
inşallah canım yaa..bir an önce verelim şu kiloları..insan sabırsızlanıyor,bir an önce zayıf olmak istiyorSağol canım ya inş sağlam gidiyordur :)) gitsin bu yağlar ve bir daha bize ugramasinlar :) seni gecmeyeyim ama sen kaç ben kovalayayim hayirlisiyla bitirelim seyiri :))
çok güzel bi başlangıç olmuş,bu hızla devam eder inşallah...Atak evremi sonunda tamamladim(6 gun).3,7 kilo vermis olarak yoluma devam ediyorum.darisi diger kilolara
Aynen canım zaten sabirsizlik zorluyor insanı söyle gidişine bir birakamiyoruz bir an önce olsun istiyoruz :) yarın inş bol eksili bir gün olur senin için :) bu arada bütün dolabim zaten 38 beden benim canım kiyafetlerime kavusacagim günü 4 gözle bekliyorum ben de :)) tatlı krizi için yoğurt kakao tatlandiricyla yatistirsana kendini :))bana çok iyi geliyorinşallah canım yaa..bir an önce verelim şu kiloları..insan sabırsızlanıyor,bir an önce zayıf olmak istiyoryalnız çok pis alışveriş yapıcammm bi 38 beden olayım
bu arada yarın büyük gün..bakalım tartı ne gösterecek..acayip tatlı istiyor canım..umarım hak etmişimdir
aynı sorun bende de var,benimde dolabım hep 38-40Aynen canım zaten sabirsizlik zorluyor insanı söyle gidişine bir birakamiyoruz bir an önce olsun istiyoruz :) yarın inş bol eksili bir gün olur senin için :) bu arada bütün dolabim zaten 38 beden benim canım kiyafetlerime kavusacagim günü 4 gözle bekliyorum ben de :)) tatlı krizi için yoğurt kakao tatlandiricyla yatistirsana kendini :))bana çok iyi geliyor
Alintiyi unuttum canım bir üst msjimdaKızlar benim moralim çok bozuk benimkiyle çok büyük kavga ettik yüzük falan ne varsa havalarda uçuştu. Şuan sinirimden ağladım agliycam yanineden böyle oluyor anlamıyorum ya neden kendim için birşey yapmak onu bu kadar fevri hale getirdi anlayamıyorum çok canım sıkkın üstüne birde hastalandım sinirden obur cubura veresim var kendimi
Bir erkeğin böyle bir durumda gamli davranmasini beklemek gerçekten hata olur tatlım :)) onlar ince dusunemeyen varlıklar :) uyuyor bile olabilir yani :) su anda ikiniz de ofkelisiniz sakinlestikten sonra hallolur problem öyle her tartışmada ayrilinsaydi ortalıkta çift kalmazdı :) endiselenme olur mu eminim gerginliginiz bitince yoluna girecek durumunuz hepimiz yaşıyoruz bunları zaman zamanYa öküz bu saat oldu ne aradı nede mesaj attıbu kadar gamsizlik olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?