Ay kuzu çok sağol desteğin için elimden geldiği kadar zorluyorum sabrimı şöyle birazcık kilometre eksilse hemen toparlicam motivasyonu inş ☺
selam diyetcanlar... nasıl gidiyor bakalım..bende durumlar stabil..artık iyice alıştım diyete..bu hafta tatlıdan uzak durmayı deniyorum bakalım ne olacak..geçen hafta 400 gr verince..
sevgili ayça diyeti sakın bırakma..bu kadar emek verdin..bazen duraklamalar oluyor,moral bozmamak gerek..bu iş için bol sabır gerekli..ayrıca 80 den düşemiyorum diyodun bak şimdi 78 sin..ve bence sende ben gibi haftada bir tartıl,sürekli tartıldığın içindemoralin bozuluyor..bizi bırakma bu yola beraber girdik beraber hedefimize ulaşacağız...
bu arada nonstoop çok şeker görünüyorsun
Yaw 2 gündür arkadaşlar vardı aman Allah im yemeler icmeler ama neyse ki atlattim bunu da :)) ben de motivasyon da tamam da kilometre bozuk olunca doğal olarak psikopata bagliyo insan :) ama sonunda bu sabah 77.6 yi gördüm günler sonra :)1 saat önce benim mutfakdan sucuk sıcak simit kokuları geliyordu ama dedim masayı kur gelsin ağalar beyler yesin(eşim oğullarım:))) ben salona çamaşır asmaya o kadar motive oldum ki kafada bitti olay yazı düşün hayal et kilolordan arınmış bir ben de:))
Cidden şirin mi şirin kilolar gidince tadından yenmez artık :)Buda şirin ben
Çok haklısın canım ama su baskül manyakligimin önüne gecemiyorum ve ciddi bir gerçek var ki o da çok zor kilo veriyorum :) neyse bugün kırıldı yine -100 de olsa basaracagima olan inancım artıyor bugün vazgeçtim artık diyeti birakmaktan yarına Allah Kerim :)) şaka bir yana inş birbirimizin desteğiyle gururla çıkacağız bu seruvenden :)))selam diyetcanlar... nasıl gidiyor bakalım..bende durumlar stabil..artık iyice alıştım diyete..bu hafta tatlıdan uzak durmayı deniyorum bakalım ne olacak..geçen hafta 400 gr verince..
sevgili ayça diyeti sakın bırakma..bu kadar emek verdin..bazen duraklamalar oluyor,moral bozmamak gerek..bu iş için bol sabır gerekli..ayrıca 80 den düşemiyorum diyodun bak şimdi 78 sin..ve bence sende ben gibi haftada bir tartıl,sürekli tartıldığın içindemoralin bozuluyor..bizi bırakma bu yola beraber girdik beraber hedefimize ulaşacağız...
bu arada nonstoop çok şeker görünüyorsun
Evet canım epey ağır adımlarla resmen emekleyerek gidiyorum :)) ya aslında olumsuz yorumlar yaparak hicbirinizin demotive olmasının sebebi olmak istemiyorum ama bazen çok kötü oluyorum burda sizlerle paylasinca rahatliyorum iyi ki varsınız dukancanlar :)) bu arada kimyasal peelinge dair bir bilgim yok vallaKuzum ağır adımlarla ilerliyorsun ama bence çok iyi gidiyorsun sonunda 77 yine de gördün sadece biraz sabırlı ol hemen umutsuzluğa kapılma bak ozaman benimde moralim bozuluyor
HACARCIM GEÇ OKUDUM, SORUNU3 YIL ÖNCE YAPTIĞIM VE SONUNU GETİREMEDİĞİM DUKAN DİYETİYLE TEKRAR KİLO ALMAYA BAŞLADIM. BENDE BUNALDIM DİYETLERDEN NE BULURSAM YEDİM. 3 YIL ÖNCE DİYETE 78 İLE BAŞLAMIŞ, 69 OLMUŞTUMŞİMDİ 85 LERDEYİM. DUKAN AMCA EMAİL ATTI BANA :) ÇOK DİYET YAPMIŞIIM BU ZAMANA KADAR. BU SONUNCUSU OLSUNMUŞ :)hoş geldin canım..başlayabildin mi diyete..bu arada nasıl iki katı kilo aldın..normal yemekle mi aldın yoksa biraz kaçırdın mı..tırstım doğrusu
yavaş gidiyor diyorsun ama sağlam gidiyorsun..bak sana diyorum beni geçeceksin dieYaw 2 gündür arkadaşlar vardı aman Allah im yemeler icmeler ama neyse ki atlattim bunu da :)) ben de motivasyon da tamam da kilometre bozuk olunca doğal olarak psikopata bagliyo insan :) ama sonunda bu sabah 77.6 yi gördüm günler sonra :)
evet inşallah bu son olur canım giden kilolar bidaha geri gelmez..HACARCIM GEÇ OKUDUM, SORUNU3 YIL ÖNCE YAPTIĞIM VE SONUNU GETİREMEDİĞİM DUKAN DİYETİYLE TEKRAR KİLO ALMAYA BAŞLADIM. BENDE BUNALDIM DİYETLERDEN NE BULURSAM YEDİM. 3 YIL ÖNCE DİYETE 78 İLE BAŞLAMIŞ, 69 OLMUŞTUMŞİMDİ 85 LERDEYİM. DUKAN AMCA EMAİL ATTI BANA :) ÇOK DİYET YAPMIŞIIM BU ZAMANA KADAR. BU SONUNCUSU OLSUNMUŞ :)
Sağol canım ya inş sağlam gidiyordur :)) gitsin bu yağlar ve bir daha bize ugramasinlar :) seni gecmeyeyim ama sen kaç ben kovalayayim hayirlisiyla bitirelim seyiri :))yavaş gidiyor diyorsun ama sağlam gidiyorsun..bak sana diyorum beni geçeceksin diedurmak yok devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?