• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yani sayılır ama çok kişiye özgü olduğunu düşünmüyorum özüne baktığında o da protein diyeti bir bakıma sadece saf proteinler diil işin içinde baklagiller ve kuruyemiş falan var ama 5 saat aralıklarla yemek gibi kuralları var ve 5 saat arayla düzenli öğün işini takip etmekte zorlanıyorum olan 3.5 milyara oldu dukan daha iyi geldi sanki:)

Canım 3 buçuğa kilodan sonra sarkan yerleri toparlardin ya :KK52: aslında sana birşey diyim mi herşey aslında biraz yemeye dikkat etmek ve spor yani emin ol spor yapmak kardiyonun okadar faydası var ki ama ah işte hem iş hem özel hayat spor diyince bahaneleri peşinde getiriyor o_O

Tatlım zaten 3 yıl boyunca düzenli spora devam ediyordum evlenip şehir degistirince bırakmak zorunda kaldım arti yıllardır aldığım 1_2 kilo için bile deli gibi ısvec diyetleri cart curt diyetleri yapan bir psikopat olduğum için bagirsaklarimdan rahatsızlandım metabolizmayı tamamen durdurmusum ki troid bezlerini kurutana kadar düşün artik :) :) bu nedenle de vücudum diyetlere çok fazla direnç gösteriyor

Evet canım seni çok iyi anlıyorum çünkü beni de bitiren hormon tedavileri kortizon iğneleri cart curt sen yine iyisin ben 128 kiloyu gördüm ya dusunebiliyormusun ama bunca kiloyu verdim şu 25 kiloyuda versem başka birşey istemem heralde tabi karın germe ameliyati falan filan hariç

Süper ya 128 kilodan dustuysen 25 kilo vize gelir tebrik ederim :) şu an kaç kilosun 4 5 ayda halledersin ins

Canım ben 1 senede 128.7 den 92 ye düştüm ama isim dolayısıyla şehir değiştirdim ve spor yapamadığım için 97yle başlamıştım dükkana ve 5 günde 91 kiloya düşmüştüm tabi bozduğum için yeniden başladım bakalım inşallah yine aynı şekilde kilo veririm. Bende 87 leri falan görsem çok mutlu olucam ya acayip motive olurum :KK76:

kızlar yılbaşı gecesi ne gibi şeyler yemeyi planlıyosunuz?? dayanamıcam galiba 1 günlük kaçamak yapsam bişi olurmu

Canım ben bu sefer çok katı kurallarla baslayacagim için asla ama asla bozmuycam diyeti mi ama siz ufak kaçamaklar yapın bence en azından moraliniz daha iyi olur tabi dozunu asmamaya dikkat et

Merhaba bende araniza yani katiliyorum ve dukan diyetine basladim persembe gunu basladim ancak kacamaklarim oldu buraya destek almak icin araniza katiliyorum.

Canım hoşgeldin umarım sende iyi sonuçlar alırsın ama elinden geldiğince kaçamaklar yapmamaya çalış çünkü ozaman diyetin bir önemi kalmıyor. Başarılar

Canım ben 1 senede 128.7 den 92 ye düştüm ama isim dolayısıyla şehir değiştirdim ve spor yapamadığım için 97yle başlamıştım dükkana ve 5 günde 91 kiloya düşmüştüm tabi bozduğum için yeniden başladım bakalım inşallah yine aynı şekilde kilo veririm. Bende 87 leri falan görsem çok mutlu olucam ya acayip motive olurum :KK76:
Canım zaten o kadarını halletmissin geriye kalan kısmı daha kolay inş en kisa zamanda 87 yi görürsün :) ben bugun de 79 u göremedim düne aynı 80.5 bir gram bile gitmemiş

selam kızlar..bu hafta benim için oldukça yorucu geçti :( benim minnaklar bu hafta çok hastalandı :( neredeyse diyeti bozacak duruma geldim :( neyse ki sağ salim atlattık :KK9:yarın benim bildirim günüm..bakalım durumlar nasıl:oops: bende şu 7 li rakamlardan bi kurtulabilsem..ama daha çoook var :(

Hoşgeldin umarım en kisa sürede hedefine ulasirsin :)
Canım hoşgeldin umarım sende iyi sonuçlar alırsın ama elinden geldiğince kaçamaklar yapmamaya çalış çünkü ozaman diyetin bir önemi kalmıyor. Başarılar
Hos buldum canim Tesekur ederim kacamak lara bugun son verdim yarin tekrar basliycam ins buranin ortami cok guzel daha once yaptim dukan diyetini 10 kg verdim 72 lerden 62 lere indim ve tabiki yarida biraktim ve ardindan hamilelik girdi araya. Bakalim umarim basarabilirim tekrar

Hoşgeldin umarım en kisa sürede hedefine ulasirsin :)
Hos buldum canim insallah

selam kızlar..bu hafta benim için oldukça yorucu geçti :KK43: benim minnaklar bu hafta çok hastalandı :KK43: neredeyse diyeti bozacak duruma geldim :KK43: neyse ki sağ salim atlattık :KK9:yarın benim bildirim günüm..bakalım durumlar nasıl:oops: bende şu 7 li rakamlardan bi kurtulabilsem..ama daha çoook var :KK43:
Geçmiş olsun tatlım inş sen 7 lerden ben 8 lerden kurtuluruz tez zamanda :) ama ben fena takıldım yaa gram gram zorla gidiyor valla

kızlar selam..istikrarsız biri olarak aranıza geri dönüyorum..28 kg vermiştim nerdeyse 1 yılda 70 lerı gordum bır 6 ları göremedim kafayı yicem.son bır haftadır da ne bulduysam yedım dıyebılırım cok streslı ve moralsizdim..bugün atakla baslıyorum ve kesınlıkle bozmamam lazım muhtemelen 75 i gördüm çünkü..böyle gidersem bütün emeklerim boşa gitmiş olcak..en azından 1 hafta falan atak yapıp sonra düzgün bir şekilde sebze ekleyerek kilo vermek istiyorum..o kadar kiloyu verdim şimdi 10 kg veremiyorum deliricem ya :'(

Back