Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki diil geçen bahar metabolic balance ile 11 kilo verdim hep de 1 ayda ama kahrolasi hormon ilaciyla eylülde yeniden bulusunca hortlattim şu pis yağları :)Ben görüşeceğimize inanıyorum emin ol hedeflediğimiz kilo çok zor değil en azından ulaşılmaz değil![]()
Süper ya 128 kilodan dustuysen 25 kilo vize gelir tebrik ederim :) şu an kaç kilosun 4 5 ayda halledersin ins
kızlar yılbaşı gecesi ne gibi şeyler yemeyi planlıyosunuz?? dayanamıcam galiba 1 günlük kaçamak yapsam bişi olurmu
Merhaba bende araniza yani katiliyorum ve dukan diyetine basladim persembe gunu basladim ancak kacamaklarim oldu buraya destek almak icin araniza katiliyorum.
Canım zaten o kadarını halletmissin geriye kalan kısmı daha kolay inş en kisa zamanda 87 yi görürsün :) ben bugun de 79 u göremedim düne aynı 80.5 bir gram bile gitmemişCanım ben 1 senede 128.7 den 92 ye düştüm ama isim dolayısıyla şehir değiştirdim ve spor yapamadığım için 97yle başlamıştım dükkana ve 5 günde 91 kiloya düşmüştüm tabi bozduğum için yeniden başladım bakalım inşallah yine aynı şekilde kilo veririm. Bende 87 leri falan görsem çok mutlu olucam ya acayip motive olurum![]()
Hoşgeldin umarım en kisa sürede hedefine ulasirsin :)Merhaba bende araniza yani katiliyorum ve dukan diyetine basladim persembe gunu basladim ancak kacamaklarim oldu buraya destek almak icin araniza katiliyorum.
Hoşgeldin umarım en kisa sürede hedefine ulasirsin :)
Hos buldum canim Tesekur ederim kacamak lara bugun son verdim yarin tekrar basliycam ins buranin ortami cok guzel daha once yaptim dukan diyetini 10 kg verdim 72 lerden 62 lere indim ve tabiki yarida biraktim ve ardindan hamilelik girdi araya. Bakalim umarim basarabilirim tekrarCanım hoşgeldin umarım sende iyi sonuçlar alırsın ama elinden geldiğince kaçamaklar yapmamaya çalış çünkü ozaman diyetin bir önemi kalmıyor. Başarılar
Hos buldum canim insallahHoşgeldin umarım en kisa sürede hedefine ulasirsin :)
Geçmiş olsun tatlım inş sen 7 lerden ben 8 lerden kurtuluruz tez zamanda :) ama ben fena takıldım yaa gram gram zorla gidiyor vallaselam kızlar..bu hafta benim için oldukça yorucu geçtibenim minnaklar bu hafta çok hastalandı
neredeyse diyeti bozacak duruma geldim
neyse ki sağ salim atlattık
yarın benim bildirim günüm..bakalım durumlar nasıl
bende şu 7 li rakamlardan bi kurtulabilsem..ama daha çoook var
![]()