• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese yeniden merhaba,

Kimse paylaşım yapmıyor malesef :KK43: Ama ben tek başıma da olsa bildirimlerime devam ediyorum :)

Bugün atağımın son günü, 7. günü.

7 gün içinde 1 akşam yemeğinde kaçırdım biraz, onun dışında hiç bozmadım. O bozduğumu da ertesi gün çok sert bir şekilde telafi ettim :)

Başlangıç kilom 88,2 idi. Bu sabah itibariyle 83,9'a uyandım. Yarın sabah atak için verdiğim kilo toplamını söyleyeceğim ama şimdiden 4,300 gitti :)

Kaldı 14 kg :) Dukan her ne kadar Mayıs 1'de 69 kilo olacağımı söylese de, sanıyorum Nisan başında bu işi halletmiş olacağım gibi duruyor.

Herkese bol kilo vermeli, sağlıklı günler.

Boy : 1.76
Başlangıç : 14.12.2015 - 88,2 Kg.

1. Gün : 88,0 Kg.
2. Gün : 86,9 Kg
3. Gün : 85,5 Kg.
4. Gün :84,7 Kg.
5. Gün : 85,0 Kg.
6. Gün: 84,2 Kg.
7. Gün : 83,9 Kg.
tek değilsin merak etme :) sadece ben her zaman vakit bulamıyorum :( süper kilo vermişsin tebrikler...hepimize bol bol eksiler inşallah...

Slm kizlar bende dukana bgun tekrar basladim 1 ay once 2 hafta fln yapmistim skilip birakmistim smdi tekrar basladim birakmamak uzere insallah dayanicam birakmicam testi yaptim ama 3 gun atak yaziyodu ben 4 yada 5 gun atak yapip snrasinda 2/2 yntemiyle devam edicem insallah hergun burdada bildirimde bulunucam

Gecmis sayfalarda her hafta kilo bildirimi yapiliyomus galiba aranizdan 1. 2. ler seciliyomus olursa bende katilmak isterim motive eder insani bide hergun girip menu paylassak neler yedgimizi yazsak birbirimize bence yardimci olmus oluruz fkir vermis oluruz yemk konusunda ne dersiniz ;)

Ilk menuyu ben paylasim

Kahvalti saat 11 de
2 haslanmis yumurta
Birazcik peynir

Saat 3 gibi
4 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi

Aksam 3 tavuk baget yapicam firinda menum bu

Ben gec uyaniyorum yani kacta kalkicagim belli olmuyo oyuzden 3 4 saatte bi yemk yemege calisiyorum aralarda heo su ve 9lu bitki cayi iciyorum
Bu arada baslangic kilom 66.9 yarin sabahi merak ediyorum bakalim neler olucak ..

Herkese merhabalar,

Dün artık seyire geçebildim 7 koca günlük atak sonrası :) ( Atak 6 gün verdi Dukan ama bir gün biraz kaçamak oldu, ondan dolayı 7 güne çıkardım.)

88,2 ile başlamıştım, 83.9 ile atağı kapattım.

Giden 4,3 kg moral olarak iyi geldi bana.

Şimdi ilk hedef 79 :)

Seyire başlama : 21.12.2015 - 83,9 Kg.

Herkese merhabalar,

Dün artık seyire geçebildim 7 koca günlük atak sonrası :) ( Atak 6 gün verdi Dukan ama bir gün biraz kaçamak oldu, ondan dolayı 7 güne çıkardım.)

88,2 ile başlamıştım, 83.9 ile atağı kapattım.

Giden 4,3 kg moral olarak iyi geldi bana.

Şimdi ilk hedef 79 :)

Meraba
Cok gzel gidiyosun masallah sana ;)

Ilk menuyu ben paylasim

Kahvalti saat 11 de
2 haslanmis yumurta
Birazcik peynir

Saat 3 gibi
4 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi

Aksam 3 tavuk baget yapicam firinda menum bu

Ben gec uyaniyorum yani kacta kalkicagim belli olmuyo oyuzden 3 4 saatte bi yemk yemege calisiyorum aralarda heo su ve 9lu bitki cayi iciyorum
Bu arada baslangic kilom 66.9 yarin sabahi merak ediyorum bakalim neler olucak ..

cnm 9 lu çay nedir merak ettim ?
özelliklemi kullanıyorsun ? yoksa ödem attırıcımı ?

atak örnek menü

Kahvaltı için menüm: 1 adet rafadan yumurta, dukan diyeti krebi ve şekersiz çaydı.

Öğle : Bir tavuk göğsünü küp küp doğradıktan sonra, kendi suyunda yağsız bir şekilde pişirdim. Yanına çok az soğan, maydanoz ve yağsız yoğurt ilave ettim.

akşam : (21:00:) Öğle yemeğini hazırlarken ayırdığım bir parça tavuğu haşladım. Yoğurt ile birlikte yine bir bardak zero içtim. İlk günü bu şekilde bitirmiş oldum

alıntı

Kızlar dün çok az yedim akşam aniden misafirim geldi akşam yemeğimi yiyemedim sabah iki haşlanmış yumurtayla Krep yemiştim akşamda 1 bardak süt iştim sabah tartılmak istedim belki bu kadar az yeyince tartı eksi gösterirde moral bulurum diye dün 86.3 bugün 85.5 baya bi Mutlu oldum

Merhabalaar,

Arkadaşlar öncelikle nacizane tavsiyem, insanız, nefsimize hakim olamayıp diyeti bozabiliyoruz bazen, ama önemli olan sil baştan başlamak yerine, kendimizi cezalandırmak. Ertesi gün ona göre daha az yemek, 1 gün fazladan atak yapmak benim yaptıklarım arasında. 14 Aralıkta başladım Dukan'a, yani 9 gün önce. 7 gün atak yaptım. Bunun sebebi 1 defa atakta bozmuş olmamdı. Ama 1 öğünde bozdum, tüm gün değil. Ve 2 gün kaybettirdi bana sadece, o da benim için tolere edilebilir.

Bugün, seyirimin 3. günü ve sabah tartıda yine mutlu oldum.

23.12.2015 : 83,00 Kg.

moralin bozulmasın canım kaldığın yerden devam..bazen insan iradesine yenik düşüyor ama dağılmamak lazım..zararın neresinden dönsen kar..

Canım ben sil baştan basliycam çünkü ben öğün değil mecburiyetten 3 gün bozdum ama pes etmiycem tekrar başlıyorum yarın sabahtan nasip olursa. Size de tekrardan başarılar inşallah hiç aksatmadan tamamlarsiniz

Back