• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay kesinlikle kacirmiyorum canim dün de dediğim gibi sadece suyu azaltmistim 20 gündür hiç ama hiç bozmadim idiot bir bünyem var :) bıktım valla

Tatlım bence şu bir buçuk litrelik sular varya onu doldur ve yanında tut kendini zorlayarak ondan bir günde iki tane içmeye çalış ilk başta zor oluyor ama idararinin bile ne kadar değişik geliyor kuzu çünkü bu diyette su çok önemli bu arada 45 dakika yada 1 saat tempolu yürüyüş yapiyormusun

Tatlım bence şu bir buçuk litrelik sular varya onu doldur ve yanında tut kendini zorlayarak ondan bir günde iki tane içmeye çalış ilk başta zor oluyor ama idararinin bile ne kadar değişik geliyor kuzu çünkü bu diyette su çok önemli bu arada 45 dakika yada 1 saat tempolu yürüyüş yapiyormusun
Canım mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyorum ama çok yoğun çalıştığım için düzenli yapamıyorum ama su konusunda çok haklısın bu hafta kendimi toparlayip son gaz devam etmem lazım pes etmek istemiyorum inş becerebilirim :) bıktım şu 1 yildir ustume zamk gibi yapisan lanet olası kilolarimdan :) bir an önce eski halimize dönelim artık yaw :)

Canım mümkün olduğunca spor yapmaya çalışıyorum ama çok yoğun çalıştığım için düzenli yapamıyorum ama su konusunda çok haklısın bu hafta kendimi toparlayip son gaz devam etmem lazım pes etmek istemiyorum inş becerebilirim :) bıktım şu 1 yildir ustume zamk gibi yapisan lanet olası kilolarimdan :) bir an önce eski halimize dönelim artık yaw :)

Aynen tatlım biraz hırsla basedebiliriz belki metabolizman yavaş çalışıyordur yada kış olduğu için ter de atamıyoruz vicudun ödem yapıyor da olabilir yani biraz daha sabırlı ol ayrıca sağlıklı besleniyoruz bu en büyük ödül sayılır ama ben inanıyorum çok iradeli gidiyorsun emin ol geçen sefer gibi tartıda eksileri görünce daha mutlu olacaksın sakın ama sakın nefsine yenilip biranlik kızgınlıkla emeklerini boşa harcama sen sıkıldıkça burdan yaz hepimiz elimizden geldiğince sana destek olmaya çalışıriz ♡ yarin gorusmek izere sevgiler ♡

Merhabalar yoktum bayadır sınavlarım olduğu için giremiyorum siteye ama diyeti bırakmadım tabii biraz daha kilo verip öyle geldim. Şubat'a kadar yokum ders çalışıyorum döndüğümde belki hedefime ulaşmış olarak gelirim :)
Başlangıç: 70.5 kg
Güncel: 55.7 kg
Hedef: 52 kg

İnşallah hedefine ulaşmış olarak dönersin canım sınavlarda başarılar

Canım bu bayanın instagram sayfasını takip et çünkü baya motivasyon ediyor. Bu arada spor çok fazla yapıyor ama sarkan derileri görsen şok olursun ama karın germe ve göğüs ameliyati ile tam bir değişim yaşamış ve son hali bu :KK70: ve sarkmış hali : D ben şok ben iptal :KK70:

Estetik candır :KK48: diyeeyim o zaman bende hiç yok bu arada estetik:KK70:

takip edeyim canım bende bir 10 kilo versem hatta 7 ye de razıyım bakalım :KK48: kolay gelsin tüm sayfadaki diyet yapan arkadaşlara :KK19:

Canım benim motivasyon yine sıfır ne kaçamak yapıyorum ne diyeti Bozuyorum tam 20 gün oldu vee bugün + 1 kg gördüm yine olmuyo gitmiyo anlamiyorum vazgecicem artık sinirlerim dayanmıyor

bende 13,14 gün oldu diyetteyim dün aynı kiloda çıktım bu sabah 1 kilo vermiştim heralde gaz ,ödem, yediklerimiz, vc o bu diye etkilniyoruz sakın moraliniizi bozmayın devam edin mutfakta şu saniye benim aile sıcak simitli sucuk lu kahvaltı yapıyor ben odaya geçtim kokusun dan etkilenmeyeyim diye :KK48: vereceğiz fazlalıkları :KK19:

Haklısın Jelesec ama bazen çok aşırı sevdiğin birşey olduğu zaman lanet olsun ki nefsime yeniliyorum ama bu sefer çok kararlıyım ne simit ne börek ne sucuk hiçbirsey beni yenemiycek :KK52: umarım :KK17:

Bende kapadım alğılarımı nefsimi köreltiyorum :KK76: ye ye sonu yok :KK12: sonra kıyafet bulmak zor beğendiğini alamamak zor görevliye kaç bedene kadar demek zor:KK70: o yüzden tutacağız ağzımızı :21:
Yeme anam yeme gülüm Nonstoop Nonstoop diyorum :KK48:

Tatlım zaten daraldikca buraya yazıyorum ki aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi motive ederiz diye :) bugün suyu da arttirdim ve yarın öbür gün 79 u görüp şu 80 psikolojik sınırından kurtulmak istiyorum :) ilk hedefim 80 in altına dusmekti bu gerçekleşirse gaza gelicem :) sen de sakin iradeni kaybetme bosver kilolarimizdan kurtulduktan sonra yeriz canimizin cektiklerinden tabi abartmadan :) var mı sen de kilo kaybı ?

Aynen tatlım biraz hırsla basedebiliriz belki metabolizman yavaş çalışıyordur yada kış olduğu için ter de atamıyoruz vicudun ödem yapıyor da olabilir yani biraz daha sabırlı ol ayrıca sağlıklı besleniyoruz bu en büyük ödül sayılır ama ben inanıyorum çok iradeli gidiyorsun emin ol geçen sefer gibi tartıda eksileri görünce daha mutlu olacaksın sakın ama sakın nefsine yenilip biranlik kızgınlıkla emeklerini boşa harcama sen sıkıldıkça burdan yaz hepimiz elimizden geldiğince sana destek olmaya çalışıriz ♡ yarin gorusmek izere sevgiler ♡

bende 13,14 gün oldu diyetteyim dün aynı kiloda çıktım bu sabah 1 kilo vermiştim heralde gaz ,ödem, yediklerimiz, vc o bu diye etkilniyoruz sakın moraliniizi bozmayın devam edin mutfakta şu saniye benim aile sıcak simitli sucuk lu kahvaltı yapıyor ben odaya geçtim kokusun dan etkilenmeyeyim diye :KK48: vereceğiz fazlalıkları :KK19:
Kızlar 20 gündür acı çekiyorum bir alıyorum bir veriyorum ama bu sefer çok pis inat ettim bozmuyorum diyeti sizler de burdasiniz birbirimizi gaza getirerek devam kurtulalim hep birlikte :)

Bende 1 kilo civarında kayıp var ama ben atak dönemini uzaticam çünkü annemin boreklerini ancak 2 günde sindiririm sanırım. Moral olarak biraz çöküntüdeyim çünkü nisanlimla çok problemlerimiz var zayıflama istegime farklı anlamlar yüklüyor anlatıyorum ama anlamıyor diyeti mi bozmam için inadına sevdiğim yerlere yemeklere götürüyor ama bozmuycam bu sefer çok kararlıyım :KK47:

Bende 1 kilo civarında kayıp var ama ben atak dönemini uzaticam çünkü annemin boreklerini ancak 2 günde sindiririm sanırım. Moral olarak biraz çöküntüdeyim çünkü nisanlimla çok problemlerimiz var zayıflama istegime farklı anlamlar yüklüyor anlatıyorum ama anlamıyor diyeti mi bozmam için inadına sevdiğim yerlere yemeklere götürüyor ama bozmuycam bu sefer çok kararlıyım :KK47:
Canım ben de eşimle sırf kilo problemim yüzünden çok sıkıntı yaşadım başlarda anlamiyordu beni ama artık bu durumun mutsuzlugumun tek sebebinin bu olduğunu anladı evlendik ve ben 1 yıl dolmadan 20 kilo aldım bu duygunun igrencligi tarifsiz :) 38 bedenden 44 e bogggg :) nisanlin da zamanla anlar seni sen vazgeçme

Kızlar 20 gündür acı çekiyorum bir alıyorum bir veriyorum ama bu sefer çok pis inat ettim bozmuyorum diyeti sizler de burdasiniz birbirimizi gaza getirerek devam kurtulalim hep birlikte :)

sabrın sonu selamet bende innaıyorum benden önce başlayan arkadaşlarım eksi 4 le yola devam ediyorlar başaracağız eminim:KK19:akşam ızgara balık, yağsız salata, şimdide mistik çay az süt ve su karışımı bol tarcın :KK58: tartıda artı görsekte zaman zaman (ha dolunay da var) eminin beden olarak sıklaşıp küçüleceğiz moral bozmak yok

Vazgeçmiyorum canım ama inan zaten bu kilo problemi beni yoruyorken birde ona kendimi ifade edemiyorum çünkü anlamıyor neyse biz kadınlar herzaman herseyin üstesinden gelmedik mi bunuda asarız inşallah senin motivasyon ne durumda kiloda eksi varmı

Bugün evet eksilmis tatlım 80.5 geldim yarını dört gözle bekliyorum 79 u bi görsem rahatlicam :) ama biliyosun bir haftadır alıp verip yerimde sayıyorum bu durum kirilsin istiyorum..inş biz de bir ay sonra burda seninle müthiş kilo güncellemeleri yaparız :)

Senin adına çok sevindim ınanki çünkü kafaya çok taktiğini biliyorum ama bak bol su içmeye devam et emin ol etkisini göreceksin gunde doğal maden suyu iç iki tane. Yarın olmasa bile sakın kafaya takma birsonraki gün ben inanıyorum ki 79u göreceksin sadece biraz daha sabır okadar

sabrın sonu selamet bende innaıyorum benden önce başlayan arkadaşlarım eksi 4 le yola devam ediyorlar başaracağız eminim:KK19:akşam ızgara balık, yağsız salata, şimdide mistik çay az süt ve su karışımı bol tarcın :KK58: tartıda artı görsekte zaman zaman (ha dolunay da var) eminin beden olarak sıklaşıp küçüleceğiz moral bozmak yok
İns hepimiz hedefimize ulasiriz :) sabrim sonundaki o selameti görmek istiyorum :) zaten dukanla yağlardan kurtuldugun için daha çok kilo vermiş gibi gorunuyorsun 7 8 kilo verdikten sonra motivasyonumuz katlanacak eminim o günleri gorursek inş :)

Back