Kızlar nasıl gidiyor diyet motivasyonlar düştü kimse yazmiyo artık: (
ben dün beni de alın aranıza dedim ama kimse beni sallamamış yağmur'cum :)
atak 1. günümde -1.100 gr gördüm bu arada kızlar. yefuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nasıl gidiyor diyet motivasyonlar düştü kimse yazmiyo artık: (
Çok iyi..kaç gun atak çıktı sanaben dün beni de alın aranıza dedim ama kimse beni sallamamış yağmur'cum :)
atak 1. günümde -1.100 gr gördüm bu arada kızlar. yefuu![]()
3 gün çıktı ama ben dedim ya 3 günü yapamıycam. Bugünü expressin ilk günü sayıp yarın psden devam edicem, 2 gün atak yapmış gibi olucam yani.Çok iyi..kaç gun atak çıktı sana
Benim 27.günüm 80 le başladım 9 kilo gitti hedef 65 :)3 gün çıktı ama ben dedim ya 3 günü yapamıycam. Bugünü expressin ilk günü sayıp yarın psden devam edicem, 2 gün atak yapmış gibi olucam yani.
Sen ne zamandır dukan yapıyorsun?
Benim 27.günüm 80 le başladım 9 kilo gitti hedef 65 :)
Ben2+2 yapıyorum şimdilik bu şekil iyi ama 1+1 donebilirim değişiklik olsun diye..bilmiyorum ben analiz yaptırmadim bana da diyolar giden yağ değildir kastir diye biraktigin zaman tekrar alırsın diyorlar..bir ayda 9 kilo normal değil yağ çok zor verilir deniliyor...ama yapıyorum Zayıflamak beni mutlu ediyo biraz devam edip güçlendirmeye gecicem devam edecem yani diyete..eskiden yediklerim bence bana daha çok zarar veriyordu.istediğim kiloya inince yemek alışkanlığını değiştirip bunu koruyabilecegimi düşünüyorum bakalım artık:)süper süper süper yağmurcum. maşallah sana. 1/1 mi uyguluyorsun? ben de sanırım normal dukana dönücem ya. zaten aylardır diyet modundayım. o kadar sıkıldım ki
2 ay da normal dukan ile 9 kilom gider herhalde.
ya bir de dukancılar vucut analizi yaptıran var mı? bu giden kiolar yağdan mı gidiyor o benim en büyük merak konum. hiç bir diyetisyen önermiyo, tanıdığım herkes dukan mı aman aman diyor. zaten en ufak şeyde motivasyonum düşüyorbunları duydukça hepten ne yapacağımı şaşırıyorum. yağdan gitmiyorsa bu kilolara dukan yapmak çok mantıksız değil mi sizce de?
Ben cokkk üzgünüm iki gundur kaçamak yapıyorum canım çok sıkıldı yarın sil baştan devam edecem kaç gundur 72 de kaldımGunaydin arkadaslar
bu aralar giremiyorum tatil,misafirler bide uzerine grip ve regl oldum.1 aydir seyir yapiyorum 2 kere regl oldum bayagi gucten dustum o yuzden yazamadim ama diyete devam tartilmama 3 gun kaldi
sizler ne yaptiniz okuyamadim henuz umarim kimse birakmamistir kacamak bile yapildiysa silkelenip diyete donme zamani hadi bakalim
Hepimizde var bu rehavet kacamaklari sanki yapmamisiz gibi davranip bismillah deyip yeniden baslayalim yine menulerimizi yazalimBen cokkk üzgünüm iki gundur kaçamak yapıyorum canım çok sıkıldı yarın sil baştan devam edecem kaç gundur 72 de kaldım(
hosgeldin crabwise masallah boyun bayagi uzunmus suan bile fit duruyosundur fazla bisey kalmamis ha gayretMerhaba kızlar :)) ben 2 sene önce 1 ayda 10 kilo verdim dukanda 85 den 75 e düştüm ve geride almadım gene 75 ile basladım diyetime ve hedefim 65 cunku boyum 1.76 daha güzel durucagını dusunuorum atak dönemini 4 gün yaptım 2 kilo verdim 2 gündürde seyirdeim ve insallah yarında spora baslicam cunku vucudum acayip sarkık duruo toparlanması lazım sizde de oldumu sarkma
fıstıklar bi de dukan da kinoa yiyebiliyor muyduk?
hosgeldin crabwise masallah boyun bayagi uzunmus suan bile fit duruyosundur fazla bisey kalmamis ha gayretBen 10 9 kilo verdim 1 ayda ama hic sarkma olmadi hatta gobegim toparlandi bile sanirim kastan degilde yagdan gittigi icindir
1+1in daha hizli kilo verdirdigini yazmissin acaba hic 5+5 yaptin mi
ben basladigimdan beri 5+5 yapiyorum gerci haftaya dugunumuz var ondan sonra bende 1+1 e donmeyi dusunuyordum bakicam nasil bir fark var arada
Tapli hosgeldin ben buraya ilk yazmaya basladigimda yazmistin evet ama o zamanlar hic kimse yazmiyodu topige motivasyon dusmesi normalSimdi eski kacamaklari unutup yeniden baslarsan istedigin kiloya kavusman icin onunde hicbir engel kalmaz
unutmayalim kacamak tamamen kesilmedikce devami hep gelir
hayirli ugurlu olsun onemlo olan kararlilikla kilo vermek hangi diyet oldugu hic onemli degil yeter ki iste insallah hedefine ulasirsinCanım günaydın hatta tünaydın
ben dukan yapmamaya karar verdim canım. diyetisyene başlıyorum bu hafta. zaten 2. hatta 3. deneyimim olcaktı nerdeyse (ilki 3 hafta, 2. si 1 hafta sürmüştü, 3.sü de 3 gün sürdü) ben daha sağlıklı beslenip kilo verebileceğim
şekilde bir diyet istiyorum. herkese de bol eksiler ve başarılar diliyorum.
hayirli ugurlu olsun onemlo olan kararlilikla kilo vermek hangi diyet oldugu hic onemli degil yeter ki iste insallah hedefine ulasirsin![]()
böyle şeyler duydukça korkuyorumben daha önce yaklaşık 3 yıl önce yapmıştım dukan diyetini ve iki ayda 15 kilo vermiştim.çok daha fazla vermişim gibi duruyordu ve çok memnundum.uzunca bi süre de geriye almadım.ama evlendikten sonra hepsini geri aldım sağlıksız beslenerek.geçen hafta diyetisyene gittim ve diyetisyen metabolizma yaşımın 44 olduğunu söyledi halbuki ben 29 yaşındayım.bana daha önce protein ağırlıklı diyet yaptın mı diye sordu ben de anlattım.senin metabolizma yaşını bu kadar yükselten şey dukan diyeti yapmış olman dedi ve çok üzüldüm.ben dukan diyetinin savunucularından birisiydim ve bunları duyunca çok üzüldüm.demekki bana zarar vermiş![]()
ben çok memnundum ama farketmeden zarar görmüşümböyle şeyler duydukça korkuyorum![]()