Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim cnm bilgilendiriğin için..

selam hoşgeldin sayfamıza:) diyet 4 aşamadan olşuyo..öncelikle kesinlikle kitapı edinmelisin..sadece bu diyet için değil hayatın boyunca klavuz olacak bilgiler var..bu şekilde eksik ve yetersiz yaparsın..1 hafta atak sizin için fazla olabilir mesela...dukanın sitesinden test yapıp başlamanı öneririrm..varsa 20 kilon o zaman olabilir...protein günlerinde sadece soğan ve maydanoz serbest onun dışında salatalık dahi yok..ama inan bu şekilde tamamen bizim anlatmamız zor..bu diyeti öncelikle mantığını anlayıp yapmak daha kolay...artı hergün yemen gereken yulaf kepeği var..kitapı internetten bile sipariş edebiliyosun..yada kitapçılarda mevcut..fiyatı 15-19 arası değişiyo

Spora da ağırlık vermeni tavsiye ederim. Çok faydası olur bence.

bravooo kızlar biz kiloları verdikce dünya uzayda süzülmeye başlamasın hafiflettik baya:))

Süper gidiyorsun walla tebrikler..Buğday kepeği kullanabilirsin canım...Dukanın kendi sitesinden mail atmışlardı bizim üye dukana,yulaf kepeği bulamıyorsanız buğday kepeği yiyebilirsiniz diye...Ben ikisinden de kullanıyorum..

Son düzenleme:

Bence hiç yoktan iyidir canım. Ne de olsa ikisi de kepek, sadece kaynakları farklı. Diyet süren de uzun olacak sanırım. Vücudunu kepeğin faydalarından mahrum bırakma derim ben.

öncelikle tebrik ederimm inşallah hedefine hemencecik kavuşursun...buğday kepeğini kabızlık sorunu varsa öneriyo kitapta...yulafın yerini tutmaz diye düşünüyorum..ama ben başından beri yulaf ezmesi kullanıyorum bende olumsuz bişi olmadı nerdeyse 6 ay oldu benim başlangıcım ve 22 kg gitti...yeni piyasaya sürülüyomuş sanırım ama ben raflarda rahat rahat görene kadar ezmeye devam edicem...sende buğday kepeği yerine ezmesini kullanabilirsin..

Ben buğday kepeğini hiç denemedim. Tadı ya da kıvamı farklı oluyor mu? Daha iyiyse arada onu da kullanırım belki :)

harikasın işte aradığım dukancıkaçamak yok aferin sana

günaydınlar herkese, ben de 2 haftadır mehter takımı modunda 1 ileri 2 geri gidip geliyordum sonunda 7li rakamlara görmeye az kaldığını görünce bu sabah aynen sekerek geldim işe..cuma günü tablomuza yansıyacak rakamları merakla bekliyorum bu hafta sanki daha verimli gidiyor gibi..ya da cumaya tablo heyecanı bizi hareketlendirdi. Ben bu zamana kadar spor eklemedim hiç, kilo vermemin durduğu zaman hareketlendirmek amaçlı beklemedeyim. Ben genelde yulaflı yaptığım poğaça, kurabiyelere yarı yarıya buğday kepeğini de koyuyorum.

tatlım ben de çok zor kilo veriyordum.hatta 4 senedir hiç kilo vermiyordum.ama bu diyetle gidiyor.garanti veririm.yalnız harfiyen uygulayacaksın

vuvuucum ben bilmiyordumm buğday kepeği kullanabileceğimizi sevindim buna

kızlar bu arada ben de hiç kaçamak yapmadım hiç......hiç ama hiç diyet dışında ağzıma zırnık girmedi....ama süt ve süt ürünlerini laght veya yarım yağlı kullanmadım....normal kullandım....çünkü ben prensib gereği ambalajlı veya hazır gıda tüketmiyorum kendim ve çocuklarımın sağlığı için.... hazır gıdaların tümüne raf ömrünü uzatmak için katkı maddesi ekleniyor.....ve malesef uzun süreçte kanser hastalığını tetikliyor yada neden oluyor......benim yaşadığım yerde halis mulis saf köy yoğurdu,peyniri ve sütü bulunuyor....ben de köy ürünlerini kullanıyorum....bu sebeple laght ürünleri kullanmıyorum.....sanırım sorun olmuyor tabiki başka kaçamak yapılmazsa.....bu gün 14. gün ve yaklaşık 4.5 kilo gitti.....sanırım bunu kaçamak yapmamaya borçluyum......kaçamaksız günler diliyorum

Son düzenleme:
Ben buğday kepeğini hiç denemedim. Tadı ya da kıvamı farklı oluyor mu? Daha iyiyse arada onu da kullanırım belki :)

Sadece buğday kepeğinden birşey yapmadım hiç ben...Yuaf kepeği bulamadığımda ben de yulaf ezmesi kullandım hep..Ezmeyle b.kepeğini karıştırıp kullandım..Lezzetli onun tadı da,daha koyu renk daha kepek gibi...İyi oluyor yani...Şimdi de iki kepeği karıştırıp kullanıyorum (2 ölçek yulaf-1 ölçek buğday şeklinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…