günaydın kızlarr:80:bugün 400 gr eksik çıktım..3 gün öncede malum sebepten 600 vermiştim bu hafta uzun zamandır hızlanmadığı kadar hızlandı kilo verişim..tabi yarın öbürgün +200 falan çıkabilir genelde sabitlenene kadar iniyo çıkıyo ama çok şükür 78.400 leri gördüm..umarım herkes mutlu uyanır..herkese güzel birgün diliyorum
Günaydın,
Haftasonu kaçamaklarına rağmen 78.2Ya bu arada ben kaçamak dedikçe hiç cevap gelmiyor... Koca forumda bir tek ben mi kaçamak yapıyorum yaaaa ? Yoksa kaçamak kelimesi yasaklı da kimse bende yaptım diyemiyo mu? :18:
günaydın tebrikler..aynı durumdayız :13:adet öncesindeyim ama hafta başından beri 61.9 dan 61.1 indim bu sabah itibariyle..800gr da benden gitti. .hafif sancım var ama gelen gidende yok..
kızlar dünden beri dukan diyeti ve karatay diyeti başlıklarınıu okuyorum...
Anladıgım kadarıyla bu dukan diyetinde yağsız yogurt -peynir- tavuk-et -balık-yumurta yenecek
bezelye kuru fasulye patates gibi şeyler yasak...
ve 1 hafta sadece bu şekilde sonra başka b evre varmış..
:81:Ama sizden ricam biri bana kısaca bu diyette yapılacakları anlatabilirmi bende başlamayı düşünüyorum:)
gunaydın kızlar ben guclendırmede bıraz abarttım bır cok sey yedım bugun ıkı kılo fazla gosterdı tartı ama muthıs bır sıslık vardı bu kadarı kılo degıldır su odemde vardır ama her neyse guclendırmeye gecınce ınsanın bası donuyor herseydne yemek ıstıyor ve yedımde sımdı ıcımde bır sey kalmadı. bugun proteın gunum zaten proteın persembelerını yapmamamıstım sındırım sıstemımde sorun olunca bugun yarın proteın gunu yapacagım umarım hemen 64 kıloya duserım aslında düşecegımden şüphem yokama forumdan uzak kalınca hıc te kontrol edemeıdm kendımı buranın katkısı büyük. bundan sonr ahergun yazmaya devam. bu arada yenı dukancılara kolay gelsın ben 10 kılo verdım dukanla guclendırmede onca abartmama ragmen sıskınlıkler dahıl bır ıkı kılo farkedıyor oda zaten bır gun kontrol edınce gecıyor.
Günaydın,
Haftasonu kaçamaklarına rağmen 78.2Ya bu arada ben kaçamak dedikçe hiç cevap gelmiyor... Koca forumda bir tek ben mi kaçamak yapıyorum yaaaa ? Yoksa kaçamak kelimesi yasaklı da kimse bende yaptım diyemiyo mu? :18:
Forumun önceki sayfalarındaçok güzel bilgiler var. Ben diyete başlamadan önce hem forumun tamamını, hem de kitabı okudumve aklımda hiç soru işareti kalmadı. Aralrda diyetin genel bir özeti de var, geçmişi okumanız öneririm. :80:
tebrıklerbende ozledım kılo vermeyı guclendırmede koruyorsun azıcık alıp verıyorsun ama ben takır takır kılo ınıslerını ozledım. bende kendımı toparladım 15 20 gunluk ozgurlugume son verıyorum haydı kılo verelım
günaydın kızlarr:80:bugün 400 gr eksik çıktım..3 gün öncede malum sebepten 600 vermiştim bu hafta uzun zamandır hızlanmadığı kadar hızlandı kilo verişim..tabi yarın öbürgün +200 falan çıkabilir genelde sabitlenene kadar iniyo çıkıyo ama çok şükür 78.400 leri gördüm..umarım herkes mutlu uyanır..herkese güzel birgün diliyorum
Arkadaşlar merhaba..
Ben kitabın atak evresini okudum, seyir evresine geçtim şimdi kendimi hazır hissediyorum ve sabahtan itibaren diyete başlıyorum. Bugün atak evresinde kendime yetecek kadar izinli besinlerden de aldım :)
Yalnız şu detayı sorucaktım size..Yağsız süt ürünleri deniliyor ya..Ben sütü de yoğurdu da light aldım. Peyniri de Tansaşta sordm yağsız peynir varmı diye şarküteri kısmında yokmuş bende sütaşın light beyaz peynirini aldım 1000gr tenekede.Yağı azaltılmış falan şukadar miktarda diyor ama yağsız değil tamamen.
Olmuyor mu yani? Sizler peynir olarak ne tüketiyorsunuz?
Tebrik ederim, 75'e az kalmış. En yakın zamanda görürsün işallah :)))
Gel hadi halaya o zaman 400 kere ayak vurucaz tamam mı benden de 400 gitti çünkü
Günaydın,
GÜNAYDINLAR!!! GÜNÜNÜZ GÜZEL DİYETİNİZ KOLAY GEÇSİN...
KIZLAR BU GÜN 72.400
2 GÜNDE 1800kg kaybettim
ben erik yedim günde 2-3 tane oda 3 gün kadar.bir gecede 2 sarma ,1kaşık tereyeğlı semiz otu yoğurtlaması.küçük kare çikolata parçası yemiştim.birde baklava dilimin yarısını çiğneyip(afedersiniz) ağzımda çıkardım ama eşim sindirim ağızda başlar yapma dedi canımız daha çok tatlı istermiş.bundan başka asla kaçamak yapmadım.
valla forumdakiler seni çakmamış yoksa çok kızıyorlar çooook
teşekkür ederimm
okudum burayıda şimdi internettende araştırdım ve yapmaya karar verdim inşallah başarılı olurum çünkü çok zor kilo verebiliyorum..
Şimdi okudugum ve anladıgım 1 hafta boyunca protein yüklü şeyler yiyeceğim
süt- peynir-yumurta
öğlelerde yağsız yada hafşf yagda ızgara yapılmış yada haşlanmış tavuk, et, balık
bol su
1 hafta geçince aralara sebze ekleyebiliyorum
denemeye başlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?