Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın
bugün işlerim çok yogun olduğu için anca bakabildim birazda geçmişi okudum işte burdayım...
ne kadar çok kilo veren olmuş ben hala haftasonunun şişkinliğini atmaya çalışıyorum bu sabah 60.60 geldim ama sabrediyorum zaten çarşambadan önce eski kiloma dönemiyorum her hafta aynı yaa. haftasonu gelmesin dicem nerdeyse haha..
herkesi çok çok tebrik ediyorum tek tek belirtemicem isim olarak zira o kadar çok ki..
ben de baştan beri bugday kepegi kullanıyorum zira yulaflarım kargo engelinde hala birde yulaf ezmesi kullanarak yulafın faydasındna yararlanmak istiyorum. dün mesela fırında mücver yaptım kepekli ve peynirli fena olmadı.

QUOTE=vuvuu;19694408]Bu tatlı için bilmiyorum ama eğer 500 gr sütten yapacaksanız 1 bardak filan splenda koyun derim ben...O deneyip yiyemeyenlerden biri bendim de...alternatifler yazıldı kızlar daha az yumurtadan yapılabiliyormuş sanırım,birileri yazdı,onları bulsak da öyle denesek aslında..gerçi ben az yumurtayla nasıl koyulaşabileceğini düşünemiyorum bir türlü ama oldu filan diyorlardı,daha az yumurtayla deneyen ölçülerini yazarsa hepimiz için iyi olur..[/QUOTE]
ben 500 ml sütten yaptım iki yemek kaşığı takita tatlandırıcı koydum yetti. 3 yumurta kırdım ama ikisinin sarısını çıkardım beyazı fazla oldu. limon rendesi ve vanilyada ilave ettim fena olmadı ama çok tatlı düşkünü değilim bir sürü tarif denedim dolap doldu ama yiyen yok :))

Günaydın Kızlar
beş gün atağın ardından sadece 800gr gitti. Atağın son günü regl oldum. Şişkinlik var.Sanırım regl dönemine denk geldiği için bu kadarla sınırlı kaldı. Bitki çayı içip atlatmaya çalışıyorum.detoks etkisi yapar belki.bakalım adetim bitince ne kadar farkedecek çok merak ettim.:26:
reglin boyunca ve sonrasında nasıl vereceksin bak pat pat gidicek. demedi deme :p

Öncelikle kolay gelsin diyorum. Sizin kilo fazlanız çok fazla olmadığı için saf protein dediğimiz atak evresi için 1 hafta çok uzun olur. 4-5 gün yeterli. daha sonra sebzeyi ise mümkün olduğu kadar yağsız olarak 2 günde bir yiyorsunuz. biz buna 1+1 seyir evresi diyoruz. yani bir gün ataktaki gibi saf protein, bir gün protein + sebze. atak evresinde 1,5 kaşık, seyirde ise 2 kaşık yulaf keğeğini de unutmamak lazım tabi. Burada tiroid problemi olduğu halde kilo verebilen arkadaşlar vardı yanılmıyorsam. yani kilo verirsiniz mutlaa. Aralrda fırsat buldukça geçmiş sayfaları okumanızı ve kitabı alıp evire çevire hatim etmenizi de ayrıca tavsiye ederim.
Hadi bakalım, aramıza hoş geldin :)) :KK71:

ÇOK TEEŞKKÜR EDERİM VERDİGİM BİLGİLER VE İLGİN İÇİN :KK54:

egerki zaten 2-3-4 kilo versem verebildigimi görsem o gaz ve hırsla daha çok veririm :)
dediklerini uygulayacagım
aten peynir ve sütü çok tüketirim sadece yağlı şeylerde yiyorduk mesela yumurta yiyorum ama tereyağına kırıyorum
buatak evresinde demekki yumurtayı haşlayıp yiyeceğim :KK74:
4-5 gün hemen geçse seyir evresi sebze ile beraber daha kolay olurum eminim ..
yulaf kepeğini aktarlara sorarım iş çıkışı inşallah uygun olursam ve yagmur yagmazsa :)

kızlar bu arada ben de hiç kaçamak yapmadım hiç......hiç ama hiç diyet dışında ağzıma zırnık girmedi....ama süt ve süt ürünlerini laght veya yarım yağlı kullanmadım....normal kullandım....çünkü ben prensib gereği ambalajlı veya hazır gıda tüketmiyorum kendim ve çocuklarımın sağlığı için.... hazır gıdaların tümüne raf ömrünü uzatmak için katkı maddesi ekleniyor.....ve malesef uzun süreçte kanser hastalığını tetikliyor yada neden oluyor......benim yaşadığım yerde halis mulis saf köy yoğurdu,peyniri ve sütü bulunuyor....ben de köy ürünlerini kullanıyorum....bu sebeple laght ürünleri kullanmıyorum.....sanırım sorun olmuyor tabiki başka kaçamak yapılmazsa.....bu gün 14. gün ve yaklaşık 4.5 kilo gitti.....sanırım bunu kaçamak yapmamaya borçluyum......kaçamaksız günler diliyorum:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Bende evde kendi light sütümü ve yoğurdumu yapıyorum. sütün kaymağını alıyorum.2-3 defa ısıtarak yapıyorum. baya kaymak yağ çıkıyor.tavsiye ederim :KK34:

Arkadaşlar herkese günaydın..bu sabah herkese benden bir:KK54:
400 gr daha gitmişşş..çok sevindim..üstelik 2 gündür spor da yapamıyordum ve çok üzülüyordum...2 günde toplam 900 oldu..
ama hakettim ben bunu 2 haftadır veremiyordum...pes etmek yok arkadaşlar birgün gerçekten gidiyor...
Daha geçmişi okuyamadım,şimdi okuyup geliyorum..Güne kilo vererek başlayanları tebrik ediyorum,veremeyenleri de az kaldı sabredin diyorum :)
canıım vuvum tebrikler senden böle güzel haberler duymayalı uzun zaman olmuştu.çoook sevindim ya

teşekkür ederim sanırım tunalı hilmideki diyet market

valla canım ne desem yalan olur şimdi ben ankarayı bilmem burdaki arkadaşlar yazmışlardı da tunalı hilmiyi de şiirlerden hikayelerden duymuşluğum vardır öylesine aklımda kalıvarmiş işte:KK70:işte benim böle tuhaf bir hafıza sistemim var:KK1:biri yanımda bir tel no söylese geyrı iradi aklımda kalıveriyor

selam hoşgeldin sayfamıza:) diyet 4 aşamadan olşuyo..öncelikle kesinlikle kitapı edinmelisin..sadece bu diyet için değil hayatın boyunca klavuz olacak bilgiler var..bu şekilde eksik ve yetersiz yaparsın..1 hafta atak sizin için fazla olabilir mesela...dukanın sitesinden test yapıp başlamanı öneririrm..varsa 20 kilon o zaman olabilir...protein günlerinde sadece soğan ve maydanoz serbest onun dışında salatalık dahi yok..ama inan bu şekilde tamamen bizim anlatmamız zor..bu diyeti öncelikle mantığını anlayıp yapmak daha kolay...artı hergün yemen gereken yulaf kepeği var..kitapı internetten bile sipariş edebiliyosun..yada kitapçılarda mevcut..fiyatı 15-19 arası değişiyo

şimdi hemen o testi yapıyımmm :KK9:
teşekkür ederimm :KK48:

gunaydın kızlar ben guclendırmede bıraz abarttım bır cok sey yedım bugun ıkı kılo fazla gosterdı tartı ama muthıs bır sıslık vardı bu kadarı kılo degıldır su odemde vardır ama her neyse guclendırmeye gecınce ınsanın bası donuyor herseydne yemek ıstıyor ve yedımde sımdı ıcımde bır sey kalmadı. bugun proteın gunum zaten proteın persembelerını yapmamamıstım sındırım sıstemımde sorun olunca bugun yarın proteın gunu yapacagım umarım hemen 64 kıloya duserım aslında düşecegımden şüphem yok:KK1: ama forumdan uzak kalınca hıc te kontrol edemeıdm kendımı buranın katkısı büyük. bundan sonr ahergun yazmaya devam. bu arada yenı dukancılara kolay gelsın ben 10 kılo verdım dukanla guclendırmede onca abartmama ragmen sıskınlıkler dahıl bır ıkı kılo farkedıyor oda zaten bır gun kontrol edınce gecıyor.

aman ha tweettcim protein perşembelerine dikkat.ben de geçen pro günümde 1 dilim ekmek ve biraz yeşillik yemiştim de protein ertesi hiç bir düşüş olmamıştı.valla ne yersen ye pro. günlerini ihmal etme.evet ilk günler böyle bir açgözlülük oluyor ama sora geçiyor.en azından ben de öyle oldu

Kızlar çok sukur ki 12 Haziran bitmek üzere. 2 gundur aglamıyorum, destekleriniz sayesinde bugunu de atlattım, yatagıma uzandım şimdi ve burayı okurken uykuya dalarım birazdan.

Siz oldugunuz için özellikle bugunu, normalde nısanımızın olacagı bu gunu aglamadan, O na mesaj yazıp, aramadan, haklı oldugum halde bırakıp gıden O oldugu halde gururumu ayaklar altına almadan ve bu uzuntuyle tatlılara cıkolatalara saldırmadan gecırdım :13:

Kendimi daha iyi hissediyorum, sımdı tek duam bir an once daha da iyi hissetmek, ne yazık ki aynı ısyerınde calıstıgımız için O nu gorecegım mecburen :KK59: ınsallah Allahım bana guc verır ve en kısa zamanda dogru ınsanı karsıma cıkarır.

Bana destek oldugunuz için çok çok tesekkur ederim sevgili kızlar, iyi ki varsınız :KK71:

Canım benim sen mutlu ol :KK54:

Madem herşeyimizi paylaşıyoruz ben de anlatayım hikayemi belki yardımcı olur.
benim de üniversite 3. sınıftan itibaren çıktığım bir erkek arkadaşım vardı ay nasıl aşık olmuştum başta oda öyleydi rüya gibiydi yani, ben itude o odtu de okuyordu ikimizinde okulları zor dersleri ağı,r şehirlerde ayrı çok görüşemiyorduk ama her şey mükemmel gidiyordu sonra ben mezun oldum o benden bir yaş büyük olmasına rağmen okulu uzattı benden sonra mezun oldu. Bu ara çok yıprandık ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalıştım sık sık ankaraya gittim, para gönderdiğim cep telefonu faturalarını bile ödediğim oldu hep okulu stesi bitsin her şey düzelecek evlenicez diye bekledim :KK50:

sonra okulu bitirdi ben bir umut ona gittim o ayrılmak istediğini söyledi, sonradan duydumki okulu gezmekten tozmaktan uzatmış beni o süre boyunca aldatmış. Aman yarabbi dünya başıma yıkıldı :KK37: bir ağlamak bir ağlamak herkes duydu dayımlara kadar :KK17: annem benim yanıma taşındı beni toparlayabilmek için hep başım da durdu aramayayım onu diye. Sonra bana bir hırs geldi spora yazıldım incecik oldum saçımı başımı değiştirdim kendime geldim hep bir gün onunla karşılaşırsam ahh ben naptım desin istedim :KK34: sonra bir gün bir yerde '' bir gün öyle biriyle tanışacaksın ki seni terk eden sevgiline gidip teşekkür etmek isteyeceksin seni bıraktığı için'' diye bir yazı okudum 5 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım yakışıklı, boğaziçi mezunu, kibar, anlayışlı, mütevazı :KK69: şimdi eskisine gidip alnından öpesim var ayy iyiki bırakmışın len beni seninle zaman kaybediyormuşum demek istiyorum gerçekten :KK52:

eminim seninde böyle olacak hep dua ederken hayırlısı istemek lazım umarım karşına en hayırlısı çıkar seni çok mutlu eder.

Ayy ne yazmışım be roman olmuş :KK37:

mrb canlarım reglim nihayet bitti ama ben hala 55 te sayıyorum.moralimi bozmamaya çalışıyorum.sizin verdiğiniz kilolara seviniyorum.o bile beni mutlu ediyor.bir gün ben de vericem inşallah

Ben anlamıyorum ya... gecen yılda yaptım atak evrem 3 gündü ve seyir evremi 1 hafta yaptım. O dönem 4 kilo verdim aynı kaçamakları o zamanda yapmıştım; ama o zaman diyet ürünler ve atak devresinde süt ürünleri tüketmemiştim, o kilomuda geri almadım 3. ve 4. Evreleri yapmadan geçtim. . şimdi kitaba uyuyoz aynı kaçamaklarla, bişi yok !! bi atak da verdiğim 2 kilo var da ; onu da su topladık geri aldık offf imdaattt....

Zlom benzer dert ben de de var. 6 gün atakla başladım 3 verddim sonra 2 daha verdim. Yarın bir ay olacak 5 kg ile kaldım. Her gün verenleri duyunca şaşırıyorum

Ben kaçamak da yapmıyorum.Bazılarının yaptığı sabah kahvaltısı o kadar kuvvetli ki ben tüm gün nerdeyse onların sabah kahvaltısı kadar yiyorum. Bir yerde bir hata mı var anlamadım:-(((

Canım benim sen mutlu ol :KK54:

Madem herşeyimizi paylaşıyoruz ben de anlatayım hikayemi belki yardımcı olur.
benim de üniversite 3. sınıftan itibaren çıktığım bir erkek arkadaşım vardı ay nasıl aşık olmuştum başta oda öyleydi rüya gibiydi yani, ben itude o odtu de okuyordu ikimizinde okulları zor dersleri ağı,r şehirlerde ayrı çok görüşemiyorduk ama her şey mükemmel gidiyordu sonra ben mezun oldum o benden bir yaş büyük olmasına rağmen okulu uzattı benden sonra mezun oldu. Bu ara çok yıprandık ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalıştım sık sık ankaraya gittim, para gönderdiğim cep telefonu faturalarını bile ödediğim oldu hep okulu stesi bitsin her şey düzelecek evlenicez diye bekledim :KK50:

sonra okulu bitirdi ben bir umut ona gittim o ayrılmak istediğini söyledi, sonradan duydumki okulu gezmekten tozmaktan uzatmış beni o süre boyunca aldatmış. Aman yarabbi dünya başıma yıkıldı :KK37: bir ağlamak bir ağlamak herkes duydu dayımlara kadar :KK17: annem benim yanıma taşındı beni toparlayabilmek için hep başım da durdu aramayayım onu diye. Sonra bana bir hırs geldi spora yazıldım incecik oldum saçımı başımı değiştirdim kendime geldim hep bir gün onunla karşılaşırsam ahh ben naptım desin istedim :KK34: sonra bir gün bir yerde '' bir gün öyle biriyle tanışacaksın ki seni terk eden sevgiline gidip teşekkür etmek isteyeceksin seni bıraktığı için'' diye bir yazı okudum 5 ay sonra şimdiki eşimle tanıştım yakışıklı, boğaziçi mezunu, kibar, anlayışlı, mütevazı :KK69: şimdi eskisine gidip alnından öpesim var ayy iyiki bırakmışın len beni seninle zaman kaybediyormuşum demek istiyorum gerçekten :KK52:

eminim seninde böyle olacak hep dua ederken hayırlısı istemek lazım umarım karşına en hayırlısı çıkar seni çok mutlu eder.

Ayy ne yazmışım be roman olmuş :KK37:

Güzel yamışsın...aynen sana katılıyorum..Aynı olmasada benzer şeyler yaşadım,ve ona gerçekten teşekkür etme fırsatı da buldum..ve yürekten ettim o teşekkürü,hakkımı helal edip,ondan da helallik istedim(daha önceden haram zıkkım olsun diyordum :)) şok şaşırdı ve çoktan pişmandı ama iş işten çoktaaan geçmişti çünkü ben deli gibi aşıktım...
ve gerçekten kızmıyorum ona,sanki yüreğine ilahi birşey gelmiş daha mutlu olalım diye ayrılmak istemiş olduğunu düşünüdüm sonra hep...

kızlar bu arada ben de hiç kaçamak yapmadım hiç......hiç ama hiç diyet dışında ağzıma zırnık girmedi....ama süt ve süt ürünlerini laght veya yarım yağlı kullanmadım....normal kullandım....çünkü ben prensib gereği ambalajlı veya hazır gıda tüketmiyorum kendim ve çocuklarımın sağlığı için.... hazır gıdaların tümüne raf ömrünü uzatmak için katkı maddesi ekleniyor.....ve malesef uzun süreçte kanser hastalığını tetikliyor yada neden oluyor......benim yaşadığım yerde halis mulis saf köy yoğurdu,peyniri ve sütü bulunuyor....ben de köy ürünlerini kullanıyorum....bu sebeple laght ürünleri kullanmıyorum.....sanırım sorun olmuyor tabiki başka kaçamak yapılmazsa.....bu gün 14. gün ve yaklaşık 4.5 kilo gitti.....sanırım bunu kaçamak yapmamaya borçluyum......kaçamaksız günler diliyorum:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Harikasın sevgili melange, aynen devam. :KK71:

günaydın arkadaşlar
bugün dukan diyetimin 30.günü. toplamda 8,8 kg verdim. çok mutluyum! bayrama kadar 15 kilo daha vermeyi hedefliyorum. bakalım başarabilecekmiyim? bişey daha soracaktım size. buğday kepeği olmaz mı? onu bulabildik biz. o da kepek sonuçta. sormak istedim kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. paketi açmadım henüz. emin olamadığımdan.

öncelikle tebrik ederim neredeyse 9 kilo vermişsin.maşallah:KK64::KK64:bir arkadaşımız dukanın sitesine mail atmıştı yulaf kepeği bulamıyoruz ve çok zorlanıyoruz ne yapsak die siteden yulaf yerine buğday kepeği kullanılabileceği yazıyordu.ama ben gene de saf bugday kepeği kullanmadım.yulaf ezmesiyle harmanlayıp kullanıyorum

Zlom benzer dert ben de de var. 6 gün atakla başladım 3 verddim sonra 2 daha verdim. Yarın bir ay olacak 5 kg ile kaldım. Her gün verenleri duyunca şaşırıyorum

Ben kaçamak da yapmıyorum.Bazılarının yaptığı sabah kahvaltısı o kadar kuvvetli ki ben tüm gün nerdeyse onların sabah kahvaltısı kadar yiyorum. Bir yerde bir hata mı var anlamadım:-(((

Canlar yanlış düşünüyorsunuz...Ben de bir ay dolduğunda 5 kilo vermiştim,şuanda 2 ay 10 gün oldu ve 9,5 kilo filan...
Ama benim de tam 2 kere 15 gün durdu hatta aldım..o yüzden böyle -500,-900 leri görüyoruz..durup durup biranda gittiği için..inanın bana 2. ayın nasıl geçtiğini ve nasıl kilo verdiğinizi anlamayacaksınız bile..üstelik ben neredeyse hergün ufak tefek kaçamaklar yapıyorum ama vücut hızını aldımı gidiyor...Ayda 5 kilo ,daha ne olsun..Kaçamak yapmayıp,bol spor yapsan daha da çok olur..7 kilo bile olur ayda...
ha bir de az yemek pek de iyi birşey değil...Çok da az yeme,aç kalkma sofradan..Metabolizman çok yavaşlar bir süre sonra.

Son düzenleme:
mrb canlarım reglim nihayet bitti ama ben hala 55 te sayıyorum.moralimi bozmamaya çalışıyorum.sizin verdiğiniz kilolara seviniyorum.o bile beni mutlu ediyor.bir gün ben de vericem inşallah
sen veremiyorum diyorsun ben haftasonu aldıklarımı veremedim hala:)

elettracım az yiyorum diyorsun bu beni düşündürdü metabolizmanı hızlandırmak için az ve sık yemek gerekir çok uzun süre aç kalıyor olmayasın ?

Güzel yamışsın...aynen sana katılıyorum..Aynı olmasada benzer şeyler yaşadım,ve ona gerçekten teşekkür etme fırsatı da buldum..ve yürekten ettim o teşekkürü,hakkımı helal edip,ondan da helallik istedim(daha önceden haram zıkkım olsun diyordum :)) şok şaşırdı ve çoktan pişmandı ama iş işten çoktaaan geçmişti çünkü ben deli gibi aşıktım...
ve gerçekten kızmıyorum ona,sanki yüreğine ilahi birşey gelmiş daha mutlu olalım diye ayrılmak istemiş olduğunu düşünüdüm sonra hep...
ben teşekkür filan etmedim ama görsem ederdim her halde. aynı şey bende de oldu benim için dünyanın en tatlı en romantik en sevgi dolu erkeği ile evlendim allah bahtımızı açık etsin .. amin :))

canıım vuvum tebrikler senden böle güzel haberler duymayalı uzun zaman olmuştu.çoook sevindim ya

valla canım ne desem yalan olur şimdi ben ankarayı bilmem burdaki arkadaşlar yazmışlardı da tunalı hilmiyi de şiirlerden hikayelerden duymuşluğum vardır öylesine aklımda kalıvarmiş işte:KK70:işte benim böle tuhaf bir hafıza sistemim var:KK1:biri yanımda bir tel no söylese geyrı iradi aklımda kalıveriyor

Anam shahdarobammm..sonunda ilgilendin benimle:KK76: :KK62:
Canım walla sağol ne çok olmuş beraber halay çekmeyeli teytey :)
Walla canım fena gitmiyorum ben de,senin kadar iyi olmasa da neredeyse 10 kilo verdim,kaçamak maçamak tıngır mıngır gidiyoruz...
:KK54:

sen veremiyorum diyorsun ben haftasonu aldıklarımı veremedim hala:)

elettracım az yiyorum diyorsun bu beni düşündürdü metabolizmanı hızlandırmak için az ve sık yemek gerekir çok uzun süre aç kalıyor olmayasın ?

ben teşekkür filan etmedim ama görsem ederdim her halde. aynı şey bende de oldu benim için dünyanın en tatlı en romantik en sevgi dolu erkeği ile evlendim allah bahtımızı açık etsin .. amin :))

Aman aman maşallah maşallah nazar değmesin...Amin cnm amin,Allah herkese nasip etsin mutluluğu...

Proteini bol alın arkadaşlar, kalori hesabı yapmayın. Vücut aldığımız proteinleri yakmak için uğraş verdikçe metabolizma daha da hızlanıyor.

Aman aman maşallah maşallah nazar değmesin...Amin cnm amin,Allah herkese nasip etsin mutluluğu...

amin amin vuvucum allah herkese nasip etsin hemşo enişteniz beni çok mutlu etti valla allah ta onu iki cihanda mutlu etsin tuttuğu altın olsun inşallah !

off 10 dakikaya kadar online ihale başlıyor acayip stres yaptım:18::18::18::18:

Arkadaşlar herkese günaydın..bu sabah herkese benden bir:KK54:
400 gr daha gitmişşş..çok sevindim..üstelik 2 gündür spor da yapamıyordum ve çok üzülüyordum...2 günde toplam 900 oldu..
ama hakettim ben bunu 2 haftadır veremiyordum...pes etmek yok arkadaşlar birgün gerçekten gidiyor...
Daha geçmişi okuyamadım,şimdi okuyup geliyorum..Güne kilo vererek başlayanları tebrik ediyorum,veremeyenleri de az kaldı sabredin diyorum :)

ayy cnm çok sevindimm kırdın sonunda duraklamayı böyle devam eder inşallah:KK16: bugün ne güzel bi çok kişi güne hafifleyerek başlamış hepinizi tebrik ediyorum :KK54:

X