- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
berrincim mücverler süper olmuşşşşşşşkaç tane yeme hakkın var peki dilim olarak:26:
böyle süper bir destekle durur muyum ki ben üstüne bi 3 kilo daha veririm hihihi çok teşekkür ederim!!! :)))
hemen gittim ton balığı aldım vallahi şimdi ben de sizleri kutluyorum efendim herkes görsün buradaki dayanışmayı valla evli, fit, çocuklu anneler görücez yakında plajlarda :)))
evet ton balığı iyi oluyor.üzerine kekik de bulabilirsen serp.limonda olsa fena olmaz ama daha ilk evrelerde limonu pek kullanmayalım.kekikliyi de bir dene.en azından bir köşrsine serp ve tadına bak
canım tabağıma 4 tane aldım ama büyük bir bardak da ayran yaptım 3ünü zor yedimarta kalanları da dolaba koyar yarın yerim.gülmeyin ama bizimkiler de yağda kızartılmış mücveri bırakıp buna saldırdılar onlardan kalırsa yarına ayırcam ama kalmazsa yarına yeni şeyler bulmalı
böyle süper bir destekle durur muyum ki ben üstüne bi 3 kilo daha veririm hihihi çok teşekkür ederim!!! :)))
hemen gittim ton balığı aldım vallahi şimdi ben de sizleri kutluyorum efendim herkes görsün buradaki dayanışmayı valla evli, fit, çocuklu anneler görücez yakında plajlarda :)))
evet ton balığı iyi oluyor.üzerine kekik de bulabilirsen serp.limonda olsa fena olmaz ama daha ilk evrelerde limonu pek kullanmayalım.kekikliyi de bir dene.en azından bir köşrsine serp ve tadına bak
ton balığını nasıl buluosunuz ben bulamıorum yağsız burda hiç yağsza rastlamadım
gün içinde bende acıkma hissi oluyor sabah 2 yumurtanın saece beyazıyla yulaf kepeği katıp omlet yapıyorum biraz peyirle yiyorum arada yoğurt tırtıklıyorum, öğlen tavuk, köfte ne bulursam yağsız olmasına dikkat ederek yiyorum akşama kadar yine süt ayran ne varsa akşam yine et.. acaba regl öncesi olduğu için mi böyle çok acıkıyorumdur ben? normalde çok iştahlıyımdır ama 70ten düştükten sonra iştah miştah kalmadı irade tam gaz gerçi şimdi de hakim olabiliyorum kendime sayenizde :))) ama yine de acıkıyorum bu kadar proteine hayret ettimm
off çok canım çekti berrin yaa. gerçi bugün benim P günüm ve devamlı tavuga talim yinecanım tabağıma 4 tane aldım ama büyük bir bardak da ayran yaptım 3ünü zor yedimarta kalanları da dolaba koyar yarın yerim.gülmeyin ama bizimkiler de yağda kızartılmış mücveri bırakıp buna saldırdılar onlardan kalırsa yarına ayırcam ama kalmazsa yarına yeni şeyler bulmalı
ben normal tonun yagını süzüp yiyorum. light buluyorum ama çok pahalı. almıyorum onları . light olan hiçbişi kullanmıyorum sadece peynir ve tatlandırıcı .ama siz beni örnek almak zorunda değilsiniz tabi :))ton balığını nasıl buluosunuz ben bulamıorum yağsız burda hiç yağsza rastlamadım
ton balığını nasıl buluosunuz ben bulamıorum yağsız burda hiç yağsza rastlamadım
ben büyük marketlerden lightını alıyorum superfreshin dardanelin var ki zaten ton balığının klasiğinin lightından farkı sadece bekletiliş şekli. yani normal ton balığı konserveleri ayçiçek yağında muhafaza edilmiş ton balığı içeriyo, light olanları ise suda muhafaza edilmiş ton balığı :)))
hangi şehirdesiniz ki?? :44:
aa kekikli hiç denememiştim hep geçerim baharat dolabının karşısına ton balığına hangi baharat gider ki deyip bakar bakar kapatırım dolabı çünkü tat olarak balık riskli her şeye uyum sağlamıyo ama kekik iyi gider gibi hemen uyguluyorum!!
ben normal tonun yagını süzüp yiyorum. light buluyorum ama çok pahalı. almıyorum onları . light olan hiçbişi kullanmıyorum sadece peynir ve tatlandırıcı .ama siz beni örnek almak zorunda değilsiniz tabi :))
ben büyük marketlerden lightını alıyorum superfreshin dardanelin var ki zaten ton balığının klasiğinin lightından farkı sadece bekletiliş şekli. yani normal ton balığı konserveleri ayçiçek yağında muhafaza edilmiş ton balığı içeriyo, light olanları ise suda muhafaza edilmiş ton balığı :)))
hangi şehirdesiniz ki?? :44:
yurtdışındayım cnm ben italyada:78:
canım regl öncesinde yaklaşık bir 10 gün bir hafta kala bir gün ben asla doygunluk hissi duymuyorum acayip oluyor .ye ye durmuyorum ama çok şükür hiç kg olarak yansımadı. reg olunca rahatlarsın
oh be şunu duymak resmen içimi ferahlattı şıp şıp serin sular serpildi yüreciğime :))
teşkür ederim yorumlarınız için hihi reglden sonra açlık durumumu paylaşıcam :))
ben normal tonun yagını süzüp yiyorum. light buluyorum ama çok pahalı. almıyorum onları . light olan hiçbişi kullanmıyorum sadece peynir ve tatlandırıcı hariç .ama siz beni örnek almak zorunda değilsiniz
zaten light ürünler çok sağlıksız aslında ambalajlı ürünleri bile kullanmasak en güzeli çünkü katkı maddesi her şeyde var, aklınıza gelebilecek her şeyde..
yurtdışındayım cnm ben italyada:78:
huhuuuu vallahi çok çaresiz kaldım italya karşısında ama olsun yulaf kepeği mevzusu daha rahat oluyodur belki orada??
ton balığı konusunda sıkıntı yok light olmak zorunda değil zaten o. dukan kitabında "yağlı, yağsız, siyah, beyaz, çiğ, pişmiş her türlü balık" diye nitelendiriyor balıkları :)))
ben taş devri diyetinin de kitabını okudum, karatay diyetininkini de. orada dediğine göre omega 3 ve 6 eksikliği ve dengesizliği yüzünden de bizim vücudumuzda yağ dengeleri bozulabiliyormuş. yani balığın yağlısı makbulmüş :))
canım regl öncesinde yaklaşık bir 10 gün bir hafta kala bir gün ben asla doygunluk hissi duymuyorum acayip oluyor .ye ye durmuyorum ama çok şükür hiç kg olarak yansımadı. reg olunca rahatlarsın
oh be şunu duymak resmen içimi ferahlattı şıp şıp serin sular serpildi yüreciğime :))
teşkür ederim yorumlarınız için hihi reglden sonra açlık durumumu paylaşıcam :))
zaten light ürünler çok sağlıksız aslında ambalajlı ürünleri bile kullanmasak en güzeli çünkü katkı maddesi her şeyde var, aklınıza gelebilecek her şeyde..
evt cnm haklısın ben balık sevmeyen bir insanım ton balığınıda nadiren yerim en son nezaman yedim hatırlamıorum bile şuan ama diyet için deneyip alışmak lazım
huhuuuu vallahi çok çaresiz kaldım italya karşısında ama olsun yulaf kepeği mevzusu daha rahat oluyodur belki orada??
ton balığı konusunda sıkıntı yok light olmak zorunda değil zaten o. dukan kitabında "yağlı, yağsız, siyah, beyaz, çiğ, pişmiş her türlü balık" diye nitelendiriyor balıkları :)))
ben taş devri diyetinin de kitabını okudum, karatay diyetininkini de. orada dediğine göre omega 3 ve 6 eksikliği ve dengesizliği yüzünden de bizim vücudumuzda yağ dengeleri bozulabiliyormuş. yani balığın yağlısı makbulmüş :))
aa ölemi cnm ne güzel ozaman anneme aldırıyım yemeye başlayım nişanlım çok sevio aslında balığı benimde yemem lazım daha bana istda balık yedirceksevmiorum dedim die :78:
evt cnm yulaf kepeğini çok rahat buldum bende şaşırdım amavalla hem fiyatı çok uygundu 250gramını 1euro 30cent e aldım 1 bucuk bile deildi
ay ne güzel en çok gitmek istediğim ülke. tutto a posto ?yurtdışındayım cnm ben italyada:78:
aman rahatladım deyip olur olmaz saldırma. elinden geldiğince izinli olan yiyecekleri tüket canımcım. light olan şeyler hem yagı az hem pahalı bana bi yerlde bi yanlış var gibi geliyo yaa haksızlık yani haha. hem yagını al tereyag yap sat hem bi ton extra masraf koy yok yani kanmam ben
ay ne güzel en çok gitmek istediğim ülke. tutto a posto ?
evtttt tutto a posto cnmm süpersinnnher zaman beklerim cnm buyur gell son 1 sene burdayım seneye bu zamanlar trde olcam evlenicem istda kalıcam inş bu senede 2 nişan bir düğünümüz var bu ayın 29da gidicem inş istla son 19 gün keşke 4 kilo filan verebilsem gidene kadar
yaa bir karataydır gidiyo. bi kaç diyet kitabı hatmettik bide onu mu okusak. taş devri diyeti ne oliyy. şu mesut yarın yaptığı galiba. peşindenkaplan kovalıyor gibi koşarsan yag yakaarmışsın ay çok güldüm yaa...huhuuuu vallahi çok çaresiz kaldım italya karşısında ama olsun yulaf kepeği mevzusu daha rahat oluyodur belki orada??
aa ölemi cnm ne güzel ozaman anneme aldırıyım yemeye başlayım nişanlım çok sevio aslında balığı benimde yemem lazım daha bana istda balık yedirceksevmiorum dedim die :78:
evt cnm yulaf kepeğini çok rahat buldum bende şaşırdım amavalla hem fiyatı çok uygundu 250gramını 1euro 30cent e aldım 1 bucuk bile deildi
balık güzeldir yaa. ama yanında rokalı bol salata da olacak.
ayrıca yulaf kepegi ne kadar ucuz. zaten ucuz da olması lazım ama şimdi herkes dukan yapıyor ya talep patlaması oldu şimdi 6 liraya satıyorlar 500 gr mını yuhyani. ben 500 gr bugday kepegi aldım ru-sheim marka 1,75 tl idi ama yulafı daha pahalı olur sanırım. akşam reale bakim gelmişmi. bi markete giriyorum ilk iş unların olduğu bölüme bakıyorum yulaf kepegi var mı diye
balık güzeldir yaa. ama yanında rokalı bol salata da olacak.
ayrıca yulaf kepegi ne kadar ucuz. zaten ucuz da olması lazım ama şimdi herkes dukan yapıyor ya talep patlaması oldu şimdi 6 liraya satıyorlar 500 gr mını yuhyani. ben 500 gr bugday kepegi aldım ru-sheim marka 1,75 tl idi ama yulafı daha pahalı olur sanırım. akşam reale bakim gelmişmi. bi markete giriyorum ilk iş unların olduğu bölüme bakıyorum yulaf kepegi var mı diye
evt cnm trde daha pahalı bende saşırdım buluncayoksa burda herşeyi bulamıorum türk marketide 2 tane var baya uzak buraya burdan idare etmeye çalışıoruz işte
tatlım yağsız dardanelin var.böyle puding poşeti gibi bir poşette yağını alıp koymuşlar.ama yağsız bulamazsan da süzgeçe koy balığı süzülsün.biraz da kaşık yardımıyla bastır süzülsün
amanııınn nasıl özendim şu an yulaf kepeği diye göbeğimiz çatıyo bizim burada :)))
ay ne güzel en çok gitmek istediğim ülke. tutto a posto ?
aman rahatladım deyip olur olmaz saldırma. elinden geldiğince izinli olan yiyecekleri tüket canımcım. light olan şeyler hem yagı az hem pahalı bana bi yerlde bi yanlış var gibi geliyo yaa haksızlık yani haha. hem yagını al tereyag yap sat hem bi ton extra masraf koy yok yani kanmam ben
ahahaha ay vallahi doğru bi yerde bi hata var ama ben de anlayamadım hihihi bende bazen fazla yağ rahatsızık hissi veriyo o yüzden light aldım ama aslında almamak lazım doğru vallahi. hatta gidip direkt olarak balığı bile kendim tutasım var o kadar çok şeyi okuyunca üzüldüm resmen kendi organlarıma meğer ne kadr çok sağlıksız şeyler göndermişim bünyeye :)))
en mantıklısı aslında light almamak doğru. bilinçli tüketici!:)))