Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berrincim mücverler süper olmuşşşşşşş kaç tane yeme hakkın var peki dilim olarak:26:

canım tabağıma 4 tane aldım ama büyük bir bardak da ayran yaptım 3ünü zor yedim arta kalanları da dolaba koyar yarın yerim.gülmeyin ama bizimkiler de yağda kızartılmış mücveri bırakıp buna saldırdılaronlardan kalırsa yarına ayırcam ama kalmazsa yarına yeni şeyler bulmalı

ayy sorma o sorun bizdede var annem köfte yapıo akşama ben yumurta kaynatıom babam benim yumurtaya göz dikio koöfteleri bırakıp

Elisa day çok teşekkürler,çok güzel bir çizelge olmuş, hem birbirimizi daha yakından tanıdık hem de motivasyonumuz arttı..yalnız sen başlangıç tarihini yanlış yazdın sanırım ağustosa daha var

canım regl öncesinde yaklaşık bir 10 gün bir hafta kala bir gün ben asla doygunluk hissi duymuyorum acayip oluyor .ye ye durmuyorum ama çok şükür hiç kg olarak yansımadı. regl olunca rahatlarsın

off çok canım çekti berrin yaa. gerçi bugün benim P günüm ve devamlı tavuga talim yine (

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım cnm bende bulamadım ondan sordum saol cvbın için

boy:1.72
başlangıç tarihi:09/05/2011
başlangıç kilo:80
hedeflenen kilo:67
geçen haftaki kilo:76
şuanki kilo:75
haftalık fark:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…