- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
kendine haksızlık etme basenlerin o kadar da fazla değil.göbeğinde ayakta iken hiç belli değil anca oturuken çıkar o da azdır emminim
evet şu durumumdan memnunum aslında kendime inanılmaz güvenim geldi ama daha bitmedi azcık daha var berrincim :)
yaa tabiiki zafiyet derecesinde filan değil,gayet normalsin yani demek istediğim bu...işte artık şişmanlıktan bıkmana gerek yok,gayet fıstık gibisin..
ben şuan kendimi manken gibi hissediyorum,beğeniyorum kendimi ama sen bir de benim basenleri görsen oooooooo ,sana 58 yeter,3 kilo sonra dur :) nasıl ama bilmişlik yapıyorum,bananeyse:)
canım demek istediğim dert edecek hiçbirşeyin yok..
dukan amca bana zaten 59,5 dedi ideal kilo olarak. bmi hesaplamalarında 57 çıkıyor ama ben hamile filan kalmadan 52 olmak istiyorum. ama bakarsın 55 te güzel durur daha kilo vermem kimbilir.
hani hep derler ya kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilodur gerçekten öyle sanırım. bunu estetik açıdan söylüyorum tabi ki aşırı zayıf yada obez biri olarak değil.
bu arada eşim de başladı diyete sanırım. haftasonu gelince tartıcam onu not edicem. kilo verdiyse devamı da gelecektir gaza gelir çünkü. 98,5 kiloydu geçen cumartesi :)