Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç Tarihi : 23/05/2011
Başlangıç Kilo : 63,7
Şimdiki Kilo : 61
Toplam Verilen Kilo : 2,7
Hedef Kilo : 57
Kilo Verme Nedeni : güzel olmak

Son düzenleme:

Süpersiniz............
Gerçekten tebrikler....

kızlar sabahtan beri ütü yapıyorum...arada mola veriorum sayfayı okuyorum...çizelge olayı baya bi canlandırdı sayfayı mola sürem ütüde geçenden daha fazla sayenizde:))yolandacım çok iyi görünüyosun..ama ne kadar vermek istiyosan ver başlamışken...eğer kötü olursada çok zayıflamak alması kolay nasılsa:) destekliyorum seni insan kendini daha iyi biliyo çünkü bakınca bişi yok gibi geliyo ama daha menapoz derdimiz yokken verelim verebildiğimiz kadar...valla etrafımdakilerden gözüm korktu ne menem bişidir şu menapoz pat diye katlanıyomuş anlamadan kilolar...neysee ben artık son posta ütümü halledeyim fenalık geldi ..öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.)

sen bunlaramı basen diyorsun ..oldukça iyi görünüyorsun...:13:

aaaaaaaaaaaaaaaa dondurma yemek istiyoruuuummmmmmm

krizim tuttu yine

2 haftadır seyirdeyim atakta verdim 2.5 kg. seyirde hiç kg veremedim 500 gr vermiştim.. sonra 500 geri aldım sonra 200 gr verdım yanı seyıde sadce 200 gr verdım 59.3 um bugun.. p.tesı kadar durma devam ederse 2-3 gun atak yapıcam yine.

aaaaaaaaaaaaaaaa dondurma yemek istiyoruuuummmmmmm

krizim tuttu yine

magnum yok magnum yok bak takipteyim seni
:) canım sende meyveli yoğurt filan götürsene şirkete,buzdolabına koy,yersin böyle zamanlarda soğuk soğuk...ya da normal yoğurt götür içine tatlandırıcı atıp yersin olmaz mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…