Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım yağsız dardanelin var.böyle puding poşeti gibi bir poşette yağını alıp koymuşlar.ama yağsız bulamazsan da süzgeçe koy balığı süzülsün.biraz da kaşık yardımıyla bastır süzülsün:KK34:

tmm cnm bende öle yapıyım ozaman belki akşama yerim bisikletle bir koşu alır gelirim:KK16:

valla tek dertli ben değilim desene:KK1:

evt cnm aynen sofradakine deilde benim menüme göz dikiolar:KK52:

Başlangıç Tarihi : 23/05/2011
Başlangıç Kilo : 63,7
Şimdiki Kilo : 61
Toplam Verilen Kilo : 2,7
Hedef Kilo : 57
Kilo Verme Nedeni : güzel olmak:KK1:

Son düzenleme:
canım regl öncesinde yaklaşık bir 10 gün bir hafta kala bir gün ben asla doygunluk hissi duymuyorum acayip oluyor .ye ye durmuyorum ama çok şükür hiç kg olarak yansımadı. regl olunca rahatlarsın

off çok canım çekti berrin yaa. gerçi bugün benim P günüm ve devamlı tavuga talim yine :KK43:(

yarın da benim saf protein günüm:KK1:

Eki Görüntüle 207644

tataaam ve beklenen an :)

Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.

Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede :KK19:

Bu haftanın birinci iseeee Gözdenur:KK9::KK9::KK9::KK19::KK9::KK9::KK9: bu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.

Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi:KK54:

Süpersiniz............
Gerçekten tebrikler....

kızlar sabahtan beri ütü yapıyorum...arada mola veriorum sayfayı okuyorum...çizelge olayı baya bi canlandırdı sayfayı mola sürem ütüde geçenden daha fazla sayenizde:))yolandacım çok iyi görünüyosun..ama ne kadar vermek istiyosan ver başlamışken...eğer kötü olursada çok zayıflamak alması kolay nasılsa:) destekliyorum seni insan kendini daha iyi biliyo çünkü bakınca bişi yok gibi geliyo ama daha menapoz derdimiz yokken verelim verebildiğimiz kadar...valla etrafımdakilerden gözüm korktu ne menem bişidir şu menapoz pat diye katlanıyomuş anlamadan kilolar...neysee ben artık son posta ütümü halledeyim fenalık geldi ..öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.)

Bologna civarı :-)) Ben 15 sene Toscana da yaşadım. Castefranco di Sotto, provincia di Pisa. Un paesino tra Firenze e Pisa:-)

Ne yapıyosunuz orda sorması ayıp 6 senedir?:-)

aaaaa ne güzelllll cnm firenzeyede gittim ben okul gezisinde:KK1: buraya ilk babam gelmişti almanyadan buraya geldi bizide getirdi felan derken burda bir düzenimiz oldu kardeşlerim okuo üniversite lise filan hatta abim bir dönemini istda geçiricek üniversiteyi amcamlarda var komşularımız felan alıştık artık burayada önce çok kötüydü hiç alışamamıştım burya sen 15 sene naptın peki ben de merak ettim:KK16:

Eki Görüntüle 207736
canım işte benim bugün ki halim. gördüğün üzere muhteşem basenlerim ve harika bir göbeem var :)

yerinde olsam yemezdim. bu başa dönmek demek. çok canın bşi çekerse bol bol yogurt ye. içine ikide çilek atabilirsin istersen ama atmasan daha iyi olur :KK9::KK9::KK9:

sen bunlaramı basen diyorsun ..oldukça iyi görünüyorsun...:13::KK9:

2 haftadır seyirdeyim atakta verdim 2.5 kg. seyirde hiç kg veremedim 500 gr vermiştim.. sonra 500 geri aldım sonra 200 gr verdım yanı seyıde sadce 200 gr verdım 59.3 um bugun.. p.tesı kadar durma devam ederse 2-3 gun atak yapıcam yine. :KK43:

aaaaaaaaaaaaaaaa dondurma yemek istiyoruuuummmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

krizim tuttu yine :KK43:

magnum yok magnum yok bak takipteyim seni:KK20:
:) canım sende meyveli yoğurt filan götürsene şirkete,buzdolabına koy,yersin böyle zamanlarda soğuk soğuk...ya da normal yoğurt götür içine tatlandırıcı atıp yersin olmaz mı??

X