Eki Görüntüle 207644
tataaam ve beklenen an :)
Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.
Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede
Bu haftanın birinci iseeee Gözdenurbu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.
Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi
atak ta 3 günde 3 kilo veren var ama(ben).o yüzden haftaya daha güzel bir rekabet olucak
Başlangıç Tarihi : 16/05/2011
Başlangıç Kilo : 109,1
Şimdiki Kilo : 101,3
Toplam Verilen Kilo : 7,8
Hedef Kilo : 75,
Kilo Verme Nedeni : Bebek İstiyorum
İnşallah Rabbim herkese istediğini nasip eder.:81:
Arkadaşlar lütfen yardım edin Sayfalar oldukca kabarmış geri dönüp okumaya çalıştım ama genede yulaf kepeği konusunu tam anlayamadım ben şimdiye kadar hiç yulaf kepeği kullanamadım bulamadığım için şimdi sanırım iki marka var piyasaya çıkan biri doğalsanın diğeri ru she-im yazan marka bunların hangisi dukan diyetine uygun birde gitti gidiyor com da bir arkadaş dukan diyetine uygundur yazmış bunların hangisini almalıyım bilgi verirseniz sevinirim sevgilerimle.
moralini bozma bence..bünyeden bünyeye değişebilir kilo verimi ayrıca kötü değil 4.5 kilo..eminim verdiğin kilodan daha fazla vermiş görünüyosundur:)azimle devam et arkadaşım doğru yaptığımız sürece eli mahkum gidecek kilolar...çizelge konusundada ben denemedim yapmayı o yüzden yardımcı olamıcam:)forumda ayrı bi sayfa altında gösteriyo sanırım nasıl yapıldığı
ewt yaa seni görmemişim kusura bakma, ama sen kazana düştün, atak evresindesin
şaka şaka 3 günde 3 kilo süper, birboncuk da sana gelsin o zaman
canım onların içinde yüksek miktarda karbonhidrat var ambalajlarına dikkat edersen...belki 1 tane yiyip, extradan yürüyüşü arttırabilirsin ama hiç yememek en iyisi tabii ki..
Eki Görüntüle 207736yolandacım bence kendine haksızlık etmeee:)) sen sonuçta uzzuuuun bir yoldan geldin dukanawalla en iyisi haftalık bakmak kilo azalışı ne durumda diye..o zaman da senin sonuç hiç de fena değil bence...hele ki verecek fazla kilon kalmadığı düşünülürse
yerinde olsam yemezdim. bu başa dönmek demek. çok canın bşi çekerse bol bol yogurt ye. içine ikide çilek atabilirsin istersen ama atmasan daha iyi olurArkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu mavi-yeşil lıght yiyecekler varya bisküvi felan gibi sizce onları yiyebilir miyiz? Günde bir tane felan nefsimizi körlemek için.
ben de aynı şeyi düşünüyorum, bu gün 19. günüm, 5 gün atak yaptım ve toplamda 2,7 kg verdim. hiç de fazla verilmiş bir kilo değil, ama giyeceklerim o kadar rahatladı ki. herkes çok kilo verdin, kaç kg verdin diyor, utanıp 3 kilo diyorum. kesinlikle bu diyetle sıkılaşma oluyor-tabi yürüyüşlerin de etkisi var- bu süre için de benim 1 hafta hiç kilom değişmedi, ona rağmen hiç kaçamak yapmadım, yulaf kepeği bulamadığım dan 19 gündür sadece protein ve sebze ile besleniyorum, ama yılmıyorum, çünkü biliyorum ki ama 1 ayda ama 2 ayda bu kilolar gidecek. hayır gitmeyecek de ne olacak zaten, vücuda hiç enerji harcandığında yakılacak malzeme vermeyince- karbonhidrat+yağ- vücut napacak, çatlayacak mı
o yüzden sabır, irade
en klasik lafı söyleyeceğim, bu kiloları bir günde, bir hafta da almadık, dolayısıyla e vermesi de sürecek tabi, ama hiç kaçamak yapılmadığında şöyle bir gönül rahatlığı oluyor: adam ne dese onu yaptım, demek vereceğim. aksi takdirde sürekli ya dün yedim ya ondan veremedim işte galiba, yemeseydim bir yarım kilo daha verir miydim? saniyede ağza atıp maximum 1 dakika haz verecek yeme olayı için güzel giyinme, kendine güvenme gibi daha mutlu edecek ve uzun sürecek hazları heba etmeye ne gerek var.
alın size motivasyon, gaz, ne diyoruz acı yok rocky
mutfak biraz karanlık olduğu için bu kadar çıktı ama idare edin
Eki Görüntüle 207736
canım işte benim bugün ki halim. gördüğün üzere muhteşem basenlerim ve harika bir göbeem var :)
yerinde olsam yemezdim. bu başa dönmek demek. çok canın bşi çekerse bol bol yogurt ye. içine ikide çilek atabilirsin istersen ama atmasan daha iyi olur
Eki Görüntüle 207736
canım işte benim bugün ki halim. gördüğün üzere muhteşem basenlerim ve harika bir göbeem var :)
yerinde olsam yemezdim. bu başa dönmek demek. çok canın bşi çekerse bol bol yogurt ye. içine ikide çilek atabilirsin istersen ama atmasan daha iyi olur
Tadı hakkında da yorum bekliyoruz :)
hmm nefis görünüyor berrin ellerine saglıkEki Görüntüle 207728 Eki Görüntüle 207727 Eki Görüntüle 207726
fırında pişmiş yulaf kepekli mücverler hazır
yakmadın yoksa dimimutfak biraz karanlık olduğu için bu kadar çıktı ama idare edin
harikasın dukangülcüm bu kadar güzel tarif edilebilirdi. çok güzel motive oluyorum burayı seviyorumben de aynı şeyi düşünüyorum, bu gün 19. günüm, 5 gün atak yaptım ve toplamda 2,7 kg verdim. hiç de fazla verilmiş bir kilo değil, ama giyeceklerim o kadar rahatladı ki. herkes çok kilo verdin, kaç kg verdin diyor, utanıp 3 kilo diyorum. kesinlikle bu diyetle sıkılaşma oluyor-tabi yürüyüşlerin de etkisi var- bu süre için de benim 1 hafta hiç kilom değişmedi, ona rağmen hiç kaçamak yapmadım, yulaf kepeği bulamadığım dan 19 gündür sadece protein ve sebze ile besleniyorum, ama yılmıyorum, çünkü biliyorum ki ama 1 ayda ama 2 ayda bu kilolar gidecek. hayır gitmeyecek de ne olacak zaten, vücuda hiç enerji harcandığında yakılacak malzeme vermeyince- karbonhidrat+yağ- vücut napacak, çatlayacak mı
o yüzden sabır, irade
en klasik lafı söyleyeceğim, bu kiloları bir günde, bir hafta da almadık, dolayısıyla e vermesi de sürecek tabi, ama hiç kaçamak yapılmadığında şöyle bir gönül rahatlığı oluyor: adam ne dese onu yaptım, demek vereceğim. aksi takdirde sürekli ya dün yedim ya ondan veremedim işte galiba, yemeseydim bir yarım kilo daha verir miydim? saniyede ağza atıp maximum 1 dakika haz verecek yeme olayı için güzel giyinme, kendine güvenme gibi daha mutlu edecek ve uzun sürecek hazları heba etmeye ne gerek var.
alın size motivasyon, gaz, ne diyoruz acı yok rocky
ya birazda pantolon toplu gösteriyor sanırım. tabi ki ilerleme var ama bitmedi. bu pantolon 30 beden arkadaşlar alt bedenim hala büyük ve sırtımda yag katmanları var. ayrıca belim de basenlerim de hala kalın gördüünüz üzere. haa çok kötü değil ama daha iyi olabilir değilmiwalla bence süppeerrr gözüküyorsunhiç de abartacak bişi göremiyorum, sen benim totoyla, bacakları görsen eheheue bıdık bıdık
yolanda sana inanamıyorum,nerede basenlerin ben hiç göremiyorum doğrusu...hatta sen nasıl 61 kilosun onu da anlamadım,55 gibi duruyorsun...sende takıntı haline gelmiş sanırım zayıflık..benim bir arkadaşım da öyleydi,çocukluğu gençliği kilolu geçmişti sonra 20 kilo verdi hala kendisini kilolu hissediyordu,psikoljik yardım bile aldı ayıptır söylemesi...walla bak süper gözüküyorsun...daha ne olabilirki..çok hafif göbek var gibi duruyor sadece...
inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun canım benim
Eki Görüntüle 207736
hmm nefis görünüyor berrin ellerine saglık
yakmadın yoksa dimişaka şaka
harikasın dukangülcüm bu kadar güzel tarif edilebilirdi. çok güzel motive oluyorum burayı seviyorum
ya birazda pantolon toplu gösteriyor sanırım. tabi ki ilerleme var ama bitmedi. bu pantolon 30 beden arkadaşlar alt bedenim hala büyük ve sırtımda yag katmanları var. ayrıca belim de basenlerim de hala kalın gördüünüz üzere. haa çok kötü değil ama daha iyi olabilir değilmi
yok be vuvucum ne zayıflık hastalığı.duyanda angelina jolie gibi 174 cm boya 45 kilo gibi olmuşuzsanki zaafiyet geçiyorum abartmışsın yahuu. ama haklı olabilirsin bende hep şişmandım artık bıktım. öyle takıntım yok hastalık derecesinde ama bi takıntım olduğu kesin. kesip atılası basenlerim
hmm nefis görünüyor berrin ellerine saglık
yakmadın yoksa dimişaka şaka
afiyet olsun hayır canım yakmadım.hem hava kapalı hem mutfak karanlık.floresan yakmama rağmen anca böyle çıktı