Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkürler,ellerine sağlık.

inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun canım benim

Cnm ben önce şu saman gibi olanlardan almıştım çongarın..sonra arkadaşlar orjinal değil dediler..Şimdi rossmann mağazalarında olandan kullanıyorum..hem güzel,hem ucuz.(500 gr 6,5 TL)internetten telefonla ara istersen gönderiyorlar sana koliyle..
Ayrıca şu ru sheiym markası da çıkarmış sanırım, simlanın bloğunda yazıyor.
dukandiyetim.blogspot.com burada yazıyor siteleri,bundan kullanan olmadı sanırım daha...
bir de birkaç arkadaş sahibinden de ithal orjinal kepek var dediler,29 filandı fiyatı ben ilgilenmedim..
hepsi geçmiş sayfalarda yazılı ama ben de hatırlamıyorum şimdi

ben de aynı şeyi düşünüyorum, bu gün 19. günüm, 5 gün atak yaptım ve toplamda 2,7 kg verdim. hiç de fazla verilmiş bir kilo değil, ama giyeceklerim o kadar rahatladı ki. herkes çok kilo verdin, kaç kg verdin diyor, utanıp 3 kilo diyorum. kesinlikle bu diyetle sıkılaşma oluyor-tabi yürüyüşlerin de etkisi var- bu süre için de benim 1 hafta hiç kilom değişmedi, ona rağmen hiç kaçamak yapmadım, yulaf kepeği bulamadığım dan 19 gündür sadece protein ve sebze ile besleniyorum, ama yılmıyorum, çünkü biliyorum ki ama 1 ayda ama 2 ayda bu kilolar gidecek. hayır gitmeyecek de ne olacak zaten, vücuda hiç enerji harcandığında yakılacak malzeme vermeyince- karbonhidrat+yağ- vücut napacak, çatlayacak mı
o yüzden sabır, irade
en klasik lafı söyleyeceğim, bu kiloları bir günde, bir hafta da almadık, dolayısıyla e vermesi de sürecek tabi, ama hiç kaçamak yapılmadığında şöyle bir gönül rahatlığı oluyor: adam ne dese onu yaptım, demek vereceğim. aksi takdirde sürekli ya dün yedim ya ondan veremedim işte galiba, yemeseydim bir yarım kilo daha verir miydim? saniyede ağza atıp maximum 1 dakika haz verecek yeme olayı için güzel giyinme, kendine güvenme gibi daha mutlu edecek ve uzun sürecek hazları heba etmeye ne gerek var.
alın size motivasyon, gaz, ne diyoruz acı yok rocky

Eki Görüntüle 207736
canım işte benim bugün ki halim. gördüğün üzere muhteşem basenlerim ve harika bir göbeem var :)

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu mavi-yeşil lıght yiyecekler varya bisküvi felan gibi sizce onları yiyebilir miyiz? Günde bir tane felan nefsimizi körlemek için.
yerinde olsam yemezdim. bu başa dönmek demek. çok canın bşi çekerse bol bol yogurt ye. içine ikide çilek atabilirsin istersen ama atmasan daha iyi olur

ağzına sağlık walla ne güzel yazmışsın

hadi bakalım nerede hareket orada bereket...ben yürüyüşe çıkar, azcık kalori yakayım da geleyim

walla bence süppeerrr gözüküyorsunhiç de abartacak bişi göremiyorum, sen benim totoyla, bacakları görsen eheheue bıdık bıdık

yolanda sana inanamıyorum,nerede basenlerin ben hiç göremiyorum doğrusu...hatta sen nasıl 61 kilosun onu da anlamadım,55 gibi duruyorsun...sende takıntı haline gelmiş sanırım zayıflık..benim bir arkadaşım da öyleydi,çocukluğu gençliği kilolu geçmişti sonra 20 kilo verdi hala kendisini kilolu hissediyordu,psikoljik yardım bile aldı ayıptır söylemesi...walla bak süper gözüküyorsun...daha ne olabilirki..çok hafif göbek var gibi duruyor sadece...

hmm nefis görünüyor berrin ellerine saglık

mutfak biraz karanlık olduğu için bu kadar çıktı ama idare edin
yakmadın yoksa dimi şaka şaka

harikasın dukangülcüm bu kadar güzel tarif edilebilirdi. çok güzel motive oluyorum burayı seviyorum

walla bence süppeerrr gözüküyorsunhiç de abartacak bişi göremiyorum, sen benim totoyla, bacakları görsen eheheue bıdık bıdık
ya birazda pantolon toplu gösteriyor sanırım. tabi ki ilerleme var ama bitmedi. bu pantolon 30 beden arkadaşlar alt bedenim hala büyük ve sırtımda yag katmanları var. ayrıca belim de basenlerim de hala kalın gördüünüz üzere. haa çok kötü değil ama daha iyi olabilir değilmi

yok be vuvucum ne zayıflık hastalığı.duyanda angelina jolie gibi 174 cm boya 45 kilo gibi olmuşuz sanki zaafiyet geçiyorum abartmışsın yahuu. ama haklı olabilirsin bende hep şişmandım artık bıktım. öyle takıntım yok hastalık derecesinde ama bi takıntım olduğu kesin. kesip atılası basenlerim

kendine haksızlık etme basenlerin o kadar da fazla değil.göbeğinde ayakta iken hiç belli değil anca oturuken çıkar o da azdır emminim

yaa tabiiki zafiyet derecesinde filan değil,gayet normalsin yani demek istediğim bu...işte artık şişmanlıktan bıkmana gerek yok,gayet fıstık gibisin..
ben şuan kendimi manken gibi hissediyorum,beğeniyorum kendimi ama sen bir de benim basenleri görsen oooooooo ,sana 58 yeter,3 kilo sonra dur :) nasıl ama bilmişlik yapıyorum,bananeyse:)
canım demek istediğim dert edecek hiçbirşeyin yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…