Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendine haksızlık etme basenlerin o kadar da fazla değil.göbeğinde ayakta iken hiç belli değil anca oturuken çıkar o da azdır emminim

evet şu durumumdan memnunum aslında kendime inanılmaz güvenim geldi ama daha bitmedi azcık daha var berrincim :)

dukan amca bana zaten 59,5 dedi ideal kilo olarak. bmi hesaplamalarında 57 çıkıyor ama ben hamile filan kalmadan 52 olmak istiyorum. ama bakarsın 55 te güzel durur daha kilo vermem kimbilir.
hani hep derler ya kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilodur gerçekten öyle sanırım. bunu estetik açıdan söylüyorum tabi ki aşırı zayıf yada obez biri olarak değil.
bu arada eşim de başladı diyete sanırım. haftasonu gelince tartıcam onu not edicem. kilo verdiyse devamı da gelecektir gaza gelir çünkü. 98,5 kiloydu geçen cumartesi :)

yolandacım kız bize haksızlık yapıyosun ama şu haline bak yahu fıstık gibi bir hatunsun ne baseni be vallahi sana ne kilolu denir nede şişman denir bence çok fazla verme çok güzel duruyorsun sen öylesin biz napalım peki

buarada önümüzdekş hafta daha kolay olacak, sadece o günkü güncel kilonuzu yazmanız yetecek diğerlerini excel hesaplayacak

of ya sabahtan beri internette problem vardı,değerlerimi gönderemedim bir türlü önümüzdeki haftanın listesine beni de dahil edermisin

boy: 171 cm
başlangıç tarihi: 11.04.2011
başlangıç kg: 86
hedeflenen kg: 63
geçen haftaki kg: 77.4
şu andaki kg: 76
haftalık fark: 1400 gr
toplam verilen kilo : 10 kg
Dönem : Seyir

ayy çizelge yapılmış ben kaçırdım şimdi alel acele geçmişi okudum hemen bende bildirim yapim elisacım eline emeğine sağlık canım birde çalışıyorsun galiba valla allah razı olsun kardeşim başlangıç tarihi 14.5.2011 başlangıç kilom 71.6 şu anki kilom 68.5 hedef kilom 60.0 boy 158 dukanda 28. günüm verilen kilo 3.100gr geçen haftaki kilom 69.4 bir haftalık fark 900gr yaş bu arada 44

zeynepçim haklı olabilirsin moralinizi bozmak için yüklemedim bu resmi kızlar. ama inanın insan yıllarca kilolu olunca ve artık hala istediği kıyafetlere giremeyince bunu bile sorun yapıyor. beni ancak benim gibi olan biri anlar

Müthişsin çok teşekkürler

kızlar geçen haftaki kilomu yazmamışım tabloya çıkmamış tabii ki isterseniz yazarım. 100,5 idi

slm bende bu ara çok fazla giremiyorum :) benim iyi gidiyor toparladım kendimi 1600 gr daha verdim arada :) ama son 2 gündür harfiyen yapmama rağmen 100 er gramlık artışlar var verdiklerimi topluycam geri herhalde 100 er 100 er :)

böyle süper bir destekle durur muyum ki ben üstüne bi 3 kilo daha veririm hihihi çok teşekkür ederim!!! :)))
hemen gittim ton balığı aldım vallahi şimdi ben de sizleri kutluyorum efendim herkes görsün buradaki dayanışmayı valla evli, fit, çocuklu anneler görücez yakında plajlarda :)))

benim de 5. günüm bugün 2.3 kilo vermişim üstelik dün akşam labne yedim çok acıkmıştım onun da yağ değeri proteinden fazla ama o kadar az şey yiyorum ki bir günde 600 gram gitti yine de:))))

gün içinde bende acıkma hissi oluyor sabah 2 yumurtanın saece beyazıyla yulaf kepeği katıp omlet yapıyorum biraz peyirle yiyorum arada yoğurt tırtıklıyorum, öğlen tavuk, köfte ne bulursam yağsız olmasına dikkat ederek yiyorum akşama kadar yine süt ayran ne varsa akşam yine et.. acaba regl öncesi olduğu için mi böyle çok acıkıyorumdur ben? normalde çok iştahlıyımdır ama 70ten düştükten sonra iştah miştah kalmadı irade tam gaz gerçi şimdi de hakim olabiliyorum kendime sayenizde :))) ama yine de acıkıyorum bu kadar proteine hayret ettimm

tekrar söylüyorum ama bu ayran meselesi vallahi çok garibime gitti yine dikkat eden arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok mutlu olurum :)))

ay yerimde duramıyorum herkesi tebrik ediyorummm hepimiz zayıflayalım!!

hayırlısıyla tatlım en kısa zamanda analı babalı sağlıklı kısmetli büyütmek dileklerimle...

hoşgeldin tatlım hepimiz tam gaz motivasyonla devam ediyoruz.sen nasılsın?

iim cnm saol bir regl sorunum var bu ara yoksa iim allaha şükür normalde pazar günü olmam gerekiodu neden gecikti bilmiorum en fazla 2 gün gecikirdi oda nadiren acaba diyettenmi kaynaklanalıo acaba dicem ama bilmiorum başka arkadaşlardada aynı sorun oldumu:26: arada sancı hissediorum ama gelmio bir türlü hamileyim dicem oda imkansız bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…