kendine haksızlık etmebasenlerin o kadar da fazla değil.göbeğinde ayakta iken hiç belli değil anca oturuken çıkar o da azdır emminim
yaa tabiiki zafiyet derecesinde filan değil,gayet normalsin yani demek istediğim bu...işte artık şişmanlıktan bıkmana gerek yok,gayet fıstık gibisin..
ben şuan kendimi manken gibi hissediyorum,beğeniyorum kendimi ama sen bir de benim basenleri görsen oooooooo ,sana 58 yeter,3 kilo sonra dur :) nasıl ama bilmişlik yapıyorum,bananeyse:)
canım demek istediğim dert edecek hiçbirşeyin yok..
başlangç tarihim:18.04.2011,yaşım: 32 , boyum:171 ,başlangıç kilom:110,hedef kilom 70,şu andaki kilom 94, toplamda verilen kilo.16 ,dönem :seyir
boy: 1.65
başlangıç tarihi: 31.05.2011
başlangıç kg: 84.600
hedeflenen kg:65
şu andaki kg: 80.900
toplam verilen kilo : 3.700
Dönem : Seyir
buarada önümüzdekş hafta daha kolay olacak, sadece o günkü güncel kilonuzu yazmanız yetecek diğerlerini excel hesaplayacak
yolandacım kız bize haksızlık yapıyosun ama şu haline bak yahu fıstık gibi bir hatunsun ne baseni be vallahi sana ne kilolu denir nede şişman denir bence çok fazla verme çok güzel duruyorsun sen öylesin biz napalım peki
Eki Görüntüle 207728 Eki Görüntüle 207727 Eki Görüntüle 207726
fırında pişmiş yulaf kepekli mücverler hazır
Hmmmm, nefisss görünüyorEv neredeydi senin?
Yolandaaaa: KÖR OLDUM, GÖREMİYORUM
Eki Görüntüle 207644
tataaam ve beklenen an :)
Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.
Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede
Bu haftanın birinci iseeee Gözdenurbu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.
Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi
Hmmmm, nefisss görünüyorEv neredeydi senin?
Yolandaaaa: KÖR OLDUM, GÖREMİYORUM
merhaba kızlar nasılsınızzzzz :78:
slm ssoleıl naısl gıdıyor guclendırme ıslerım yogun cok gıremıyorum foruma eskı sayfaları okuyamadım cok benımde guclendırme yarı sıkı sekılde gecıyor bıraz kacırıyorum 64.2 oluyorum sıkıyorum 63.5 a dusuyorum bı ılerı ıkı gerı ama sevındıgım en azından koruyorum yanı eskısı gıbı olmadım hala ınceyım karın bolgemde azcık kaldı fazlalık bı gaza daha gelsem su 2 -3 kıloyuda verıcem ama bu ara gund ebır ogun kacamak yapıyorum. tabı bu anlattıklarım tum kızlara cok abartmadıgınız surece ben bır aydır alıp versemde korudum kılomu. senın nasıl guclendırme, ıyı dıyetler
gerçek tabi gerçeksana ton balığı önerebilirm öğrenci için ideal.beyaz peynirini yoğurdunu eksik etme.süt de iç bol bol.valla ben 3 günde hiç içmediğim kar süt içtim.hiç yemediğim kadar yoğurt ve peynir yedim.bir gün daha dayan yarın hayatına sebzeler giriyor.daha kolaylar diyetin.hepimiz aynı anda regl olmuşum.forumdaki çoğu kişi regl ben de öyle.kutluyorum seni iyi kilo vermeler
benim de 5. günüm bugün 2.3 kilo vermişim üstelik dün akşam labne yedim çok acıkmıştım onun da yağ değeri proteinden fazla ama o kadar az şey yiyorum ki bir günde 600 gram gitti yine de:))))
başlangıç tarihi : 16/05/2011
başlangıç kilo : 109,1
şimdiki kilo : 101,3
toplam verilen kilo : 7,8
hedef kilo : 75,
kilo verme nedeni : Bebek istiyorum
inşallah rabbim herkese istediğini nasip eder.:81:
hoşgeldin tatlım hepimiz tam gaz motivasyonla devam ediyoruz.sen nasılsın?