Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mücveri nasıl yapcan canım

ay gerçekten miiii???

vallahi eğer bu gerçekse çiftetelli oynayıp videosunu upload edicem buraya

çok teşekkür ederim cevabınız için gerçekten şu an daha daha daha da bi motive oldummm inşallah sizlerin de başarısı aynı şekilde sürer kesinlikle her gün burayı okuyarak kaçıyorum çkolatadan, bisküviden. öğrenciyim ben çünkü elimin altında hep onlar var.. :97:
üstüne hem final haftam hem regl öncesi.. sizler olmasanız napardım bilmem :)))

şimdi yağsız tavada kavurduğum beslenmemi yiyorum hihihi hepinize tekrardan kocaman teşkürr

gerçek tabi gerçek sana ton balığı önerebilirm öğrenci için ideal.beyaz peynirini yoğurdunu eksik etme.süt de iç bol bol.valla ben 3 günde hiç içmediğim kar süt içtim.hiç yemediğim kadar yoğurt ve peynir yedim.bir gün daha dayan yarın hayatına sebzeler giriyor.daha kolaylar diyetin.hepimiz aynı anda regl olmuşum.forumdaki çoğu kişi regl ben de öyle.kutluyorum seni iyi kilo vermeler

benim de 5. günüm bugün 2.3 kilo vermişim üstelik dün akşam labne yedim çok acıkmıştım onun da yağ değeri proteinden fazla ama o kadar az şey yiyorum ki bir günde 600 gram gitti yine de:))))

Başlangıç Tarihi : 16/05/2011
Başlangıç Kilo : 109,1
Şimdiki Kilo : 101,3
Toplam Verilen Kilo : 7,8
Hedef Kilo : 75,
Kilo Verme Nedeni : Bebek İstiyorum
İnşallah Rabbim herkese istediğini nasip eder.:81:

yolandacım bence kendine haksızlık etmeee:)) sen sonuçta uzzuuuun bir yoldan geldin dukana walla en iyisi haftalık bakmak kilo azalışı ne durumda diye..o zaman da senin sonuç hiç de fena değil bence...hele ki verecek fazla kilon kalmadığı düşünülürse

hihihohohoh sınav sonuçları açıklanmmışşşşşşşş:)) haftalık bakılırsa sınıfta kaldım denebilir:))
elisa cım ellerine, emeğine sağlık walla, süpersin
sadeca ve gözdenur kocaman biiir millenyum tebriği koyuyorum size dee süpersiniz kızlarr

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu mavi-yeşil lıght yiyecekler varya bisküvi felan gibi sizce onları yiyebilir miyiz? Günde bir tane felan nefsimizi körlemek için.

ben yetişemedim .ellerine sağlık emeklerine sağlık.geç kalanlarada bi güzellik yaparsan çok güzel olur.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu mavi-yeşil lıght yiyecekler varya bisküvi felan gibi sizce onları yiyebilir miyiz? Günde bir tane felan nefsimizi körlemek için.

canım onların içinde yüksek miktarda karbonhidrat var ambalajlarına dikkat edersen...belki 1 tane yiyip, extradan yürüyüşü arttırabilirsin ama hiç yememek en iyisi tabii ki..

atak ta 3 günde 3 kilo veren var ama(ben).o yüzden haftaya daha güzel bir rekabet olucak

uğraşan emek harcayan arkadaşa teşekkür ederek bende raporumu yazayım.yaş:50 boy1.60 başlangıç tarihi 26-03-2011 seyir evresindeyim başlangıç kilom 74 hedef kilo 60 geçen hafta64.800 şuan64.400 toplam10.400 bende yaşı en büyük kategorisinden birinci olurum belki hı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…