Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün bayağı bir yorgunluk vardı üzerimde.markete bile zor gittim.kabak aldım.mücver günü bugün.fırında yapıcam hafifçe:KK56:.marketten dönerken hem yüryüş yaptım hem de yorgunluğum yetmiyormuş gibi 6lt su taşıdım.:KK1:üstelik adetliyim.azme bakın:KK17:

mücveri nasıl yapcan canım

canım benim de atak evrem 3 gün sürdü.3 günde 3 kilo verdim.tartıyı suçlama:KK1:.sevin buna:KK9: benim de bugün seyir evremin ilk günü.ayran üzerine dikkat etmedim çünkü ben genelde yoğurt alıp evde yapıyorum.ya da bol yoğurt yiyorum.bir sorun olmaz heralde:KK54:

ay gerçekten miiii??? :KK52::KK52:

vallahi eğer bu gerçekse çiftetelli oynayıp videosunu upload edicem buraya :KK62:

çok teşekkür ederim cevabınız için gerçekten şu an daha daha daha da bi motive oldummm inşallah sizlerin de başarısı aynı şekilde sürer kesinlikle her gün burayı okuyarak kaçıyorum çkolatadan, bisküviden. öğrenciyim ben çünkü elimin altında hep onlar var.. :97:
üstüne hem final haftam hem regl öncesi.. sizler olmasanız napardım bilmem :)))

şimdi yağsız tavada kavurduğum beslenmemi yiyorum hihihi hepinize tekrardan kocaman teşkürr :KK71::KK71:

ay gerçekten miiii??? :KK52::KK52:

vallahi eğer bu gerçekse çiftetelli oynayıp videosunu upload edicem buraya :KK62:

çok teşekkür ederim cevabınız için gerçekten şu an daha daha daha da bi motive oldummm inşallah sizlerin de başarısı aynı şekilde sürer kesinlikle her gün burayı okuyarak kaçıyorum çkolatadan, bisküviden. öğrenciyim ben çünkü elimin altında hep onlar var.. :97:
üstüne hem final haftam hem regl öncesi.. sizler olmasanız napardım bilmem :)))

şimdi yağsız tavada kavurduğum beslenmemi yiyorum hihihi hepinize tekrardan kocaman teşkürr :KK71::KK71:

gerçek tabi gerçek:KK62: sana ton balığı önerebilirm öğrenci için ideal.beyaz peynirini yoğurdunu eksik etme.süt de iç bol bol.valla ben 3 günde hiç içmediğim kar süt içtim.hiç yemediğim kadar yoğurt ve peynir yedim.bir gün daha dayan yarın hayatına sebzeler giriyor.daha kolaylar diyetin.hepimiz aynı anda regl olmuşum.forumdaki çoğu kişi regl:KK1: ben de öyle.kutluyorum seni iyi kilo vermeler:KK54:

Ben buranın yenisiyim ama szin tüm yazdıklarınızı neredeyse sürekli takip ettiğim için kendimi sizlere yakın görüyorum, sizler kilo verdikçe ben de hopidik hopidik seviniyorum :)))

yalnız en küçük takipçi olarak sizlere bir iki şey sormak istiyorun:

birincisi, az önce bir ayran aldım lıkır lıkır içtim yemekten önce doyma sinyallerimi etkilesin diye kurnazlık yapayım dedim ama baktım ki üzerinde yazan karbonhidrat değeri protein değerinden yüksek, dikkat eden oldu mu acaba?? :44:

ikincisi de ben atak evremin 3. günündeyim yarın seyir evresine geçicem ama tartıda 2.4 kilogram eksik çıkıyorum sizce bu mümkün müdür?? ben ciddi ciddi tartıya attım suçu hiç ihtimal dahilinde gelmedi bana :18::KK59:

benim de 5. günüm bugün 2.3 kilo vermişim üstelik dün akşam labne yedim çok acıkmıştım onun da yağ değeri proteinden fazla ama o kadar az şey yiyorum ki bir günde 600 gram gitti yine de:))))

Başlangıç Tarihi : 16/05/2011
Başlangıç Kilo : 109,1
Şimdiki Kilo : 101,3
Toplam Verilen Kilo : 7,8
Hedef Kilo : 75,
Kilo Verme Nedeni : Bebek İstiyorum
İnşallah Rabbim herkese istediğini nasip eder.:81:

Eki Görüntüle 207644

tataaam ve beklenen an :)

Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.

Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede :KK19:

Bu haftanın birinci iseeee Gözdenur:KK9::KK9::KK9::KK19::KK9::KK9::KK9: bu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.

Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi:KK54:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hihihohohoh sınav sonuçları açıklanmmışşşşşşşş:)) haftalık bakılırsa sınıfta kaldım denebilir:)):KK53::KK53:
elisa cım ellerine, emeğine sağlık walla, süpersin:KK66::KK66:
sadeca ve gözdenur kocaman biiir millenyum tebriği koyuyorum size dee:KK1::KK1: süpersiniz kızlarr:KK9::KK9::KK9:

fistikhanım seçim tabi ki senin seçimin. evet karpuzda çok miktarda su içeriyor ama içindeki fruktozu yani meyve şekerini es geçmişsin. salatalık ise fruktoz içermez dolayısı ile acıktırmaz ve %60 sudur. ben olsam karpuza bu kadar masum bakmam. sen bilirsin. yine de ..

eline saglık canım sadecamm tebrikler.:KK9::KK9:
gözdenuz sana da tebrikler canım:KK9::KK9::KK9:
sanırım en başarısız olanınız benim. 17 günüm buıgün sadece 1900 gr gitmiş :KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldin yuppiy. lütfen öncelikle kitabı edin. iki günde bir bize diyet hakkında soru soran arkadaşlar geliyor. ben de yeni geldiğimde birşey bilmiyordum ama baştan okuyabildiğim kadar topiği okudum. ilk sayfalarda bolca bilgi var. sonra da kitabı aldım okudum sana da tavsiyem evvela kitabı almandır :KK3::KK3::KK3:

yolandacım bence kendine haksızlık etmeee:)) sen sonuçta uzzuuuun bir yoldan geldin dukana:KK61: walla en iyisi haftalık bakmak kilo azalışı ne durumda diye..o zaman da senin sonuç hiç de fena değil bence...hele ki verecek fazla kilon kalmadığı düşünülürse:KK34:

hihihohohoh sınav sonuçları açıklanmmışşşşşşşş:)) haftalık bakılırsa sınıfta kaldım denebilir:))
elisa cım ellerine, emeğine sağlık walla, süpersin
sadeca ve gözdenur kocaman biiir millenyum tebriği koyuyorum size dee süpersiniz kızlarr:KK9::KK9::KK9:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu mavi-yeşil lıght yiyecekler varya bisküvi felan gibi sizce onları yiyebilir miyiz? Günde bir tane felan nefsimizi körlemek için.

Eki Görüntüle 207644

tataaam ve beklenen an :)

Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.

Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede :KK19:

Bu haftanın birinci iseeee Gözdenur:KK9::KK9::KK9::KK19::KK9::KK9::KK9: bu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.

Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi:KK54:

ben yetişemedim .ellerine sağlık emeklerine sağlık.geç kalanlarada bi güzellik yaparsan çok güzel olur.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu mavi-yeşil lıght yiyecekler varya bisküvi felan gibi sizce onları yiyebilir miyiz? Günde bir tane felan nefsimizi körlemek için.

canım onların içinde yüksek miktarda karbonhidrat var ambalajlarına dikkat edersen...belki 1 tane yiyip, extradan yürüyüşü arttırabilirsin ama hiç yememek en iyisi tabii ki..:KK34:

hihihohohoh sınav sonuçları açıklanmmışşşşşşşş:)) haftalık bakılırsa sınıfta kaldım denebilir:))
elisa cım ellerine, emeğine sağlık walla, süpersin
sadeca ve gözdenur kocaman biiir millenyum tebriği koyuyorum size dee süpersiniz kızlarr:KK9::KK9::KK9:

atak ta 3 günde 3 kilo veren var ama(ben):KK1:.o yüzden haftaya daha güzel bir rekabet olucak:KK9:

uğraşan emek harcayan arkadaşa teşekkür ederek bende raporumu yazayım.yaş:50 boy1.60 başlangıç tarihi 26-03-2011 seyir evresindeyim başlangıç kilom 74 hedef kilo 60 geçen hafta64.800 şuan64.400 toplam10.400 bende yaşı en büyük kategorisinden birinci olurum belki hı:))

X