Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

$kk dukanlistkt.jpg

tataaam ve beklenen an :)

Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.

Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede :KK19:

Bu haftanın birinci iseeee Gözdenur:KK9::KK9::KK9::KK19::KK9::KK9::KK9: bu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.

Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi:KK54:

buarada önümüzdekş hafta daha kolay olacak, sadece o günkü güncel kilonuzu yazmanız yetecek diğerlerini excel hesaplayacak En Büyük KK

Eki Görüntüle 207644

Kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
Üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.

Gelelim sonuçlara Sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede :KK19:

Bu haftanın birinci iseeee Gözdenur:KK9::KK9::KK9::KK19::KK9::KK9::KK9: bu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.

Evet benden bu kadar şimdi işe dönmem gerek sahayı teftişe çıkıcam öpüyorum sizi:KK54:

çok teşekkürler canımm...sınav sonucunu bekler gibi bekledim nedense:KK9:

herkesi tebrik ederim süpersiniz kızlar:KK62:

sedeca ve gözdenur bunu sizin için kaldırıyorum :KK19::KK52:

arkadaslar yardim olaak kimse yokmu ben hem yenisiyim buranin,hemde ilk sayfaya dönemiyorum bana yardimci olurmusunuz acilen kilo vermem lazim

Eki Görüntüle 207644

yaaa ben geçmişi okumaktan burayı kaçırmışımmmmmmmmm:KK43:(

boy:1,66
başlangıç tarihi:30 mart 2011
başlangıç kg:108
geçen hafta:95,6
şuan ki kg:95
hedef:62
evre:seyir

Eki Görüntüle 207644

kızlar biraz ufak görünüyor olabilir ama büyütünce boyutlarıda büyüyor ve kk kabul etmiyor yüklemeyi.
üzerine gelip tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz sanıyorum dünkü denemelerde oyle olmuştu.

Gelelim sonuçlara sacedanın önünde saygı ile eğiliyorum zira kendisi tam olarak 21.5 kilo vererek zirvede :KK19:

Bu haftanın birinci iseeee gözdenur:KK9::KK9::KK9::KK19::KK9::KK9::KK9: Bu hafta 3.7 kilo vermiş bravo sana canım umarım hep böyle gider.

muhteşemsin ya süper olmuş:KK54:

Arkadaşlar lütfen yardım edin Sayfalar oldukca kabarmış geri dönüp okumaya çalıştım ama genede yulaf kepeği konusunu tam anlayamadım ben şimdiye kadar hiç yulaf kepeği kullanamadım bulamadığım için şimdi sanırım iki marka var piyasaya çıkan biri doğalsanın diğeri ru she-im yazan marka bunların hangisi dukan diyetine uygun birde gitti gidiyor com da bir arkadaş dukan diyetine uygundur yazmış bunların hangisini almalıyım bilgi verirseniz sevinirim sevgilerimle.

Eki Görüntüle 207644

ellerine sağlık sahiden çok başarılı olmuş çizelgemiz...bizler için bu kadar uğraştın valla ne diyim bazen insanın çocuğu bi bardak su istediğinde off diyo:)hepimizi rapta zapta alıcak bu çizelge işi bence..artık kaçamak yaparken bidaha düşünün kızlar valla deşifre olucaz herhafta:))herkese başarılar...çizelgemizede bi nazarlık:nazar: elisa ya kocaman alkışşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Arkadaşlar lütfen yardım edin Sayfalar oldukca kabarmış geri dönüp okumaya çalıştım ama genede yulaf kepeği konusunu tam anlayamadım ben şimdiye kadar hiç yulaf kepeği kullanamadım bulamadığım için şimdi sanırım iki marka var piyasaya çıkan biri doğalsanın diğeri ru she-im yazan marka bunların hangisi dukan diyetine uygun birde gitti gidiyor com da bir arkadaş dukan diyetine uygundur yazmış bunların hangisini almalıyım bilgi verirseniz sevinirim sevgilerimle.

ru-seym yeni çıkarmış sanırım yakında raflarda olacakmış..kullananlar doğalsanında uygun olduğunu söylüyorlar..ikiside uygun gibi...doğalsanı deneyenler olumlu şeyler yazdılar...ru-şeym için henüz deneyen yok ama uygun olacağını düşünüyorum

ellerine sağlık sahiden çok başarılı olmuş çizelgemiz...bizler için bu kadar uğraştın valla ne diyim bazen insanın çocuğu bi bardak su istediğinde off diyo:)hepimizi rapta zapta alıcak bu çizelge işi bence..artık kaçamak yaparken bidaha düşünün kızlar valla deşifre olucaz herhafta:))herkese başarılar...çizelgemizede bi nazarlık:nazar: elisa ya kocaman alkışşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Böylesi bence de harika oldu. Herkes birbirinden haberdar olacak saceda'nın dediği gibi kaçamak yapmak zorlaşacak :) önümüzdeki Cuma'yı heyecanla bekliyorum. daha fazla motive oldum vallaa :) Tekrardan ellerine sağlık Elisa :):KK64::KK62:

berrin, baktım blogtan ama boyu bir türlü kabul etmedi. sonra vazgeçtim işte gerek duymadım kitabı alacağım ankaraya döndüğümde ama teşekkür ederim ilgin için :)

canım mail adresi istemese ben direk yapıcaktım.ama istersen mail gönder özelden senin için bakayım.bilgilerini de gönderirsen bakarım zevkle:KK34:kitabı almak gerçekten iyi oluo.kafana takılan bişey olunca hemen bakıosun

ehuehe walla çoook keyifli, mis kokulu ar-ge oluyor benim lab. da:KK1::KK1: benim için inanılmaz bir keyif mutfakla uğraşmak, ama daha dukana uygun tarifleri pek tutturamıyorum, yoksa ne pastalar, kurabiyeler ama :KK66: şimdilik böyle bakalım:))
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Onu da deneyeceğim merak etme:KK56:Ama ben diyorum ki, seyir evresinde salatalık yiyebiliyorsak, karpuz yememizin de sakıncası olmamalı. Salatalık da bitkinin meyvesi ve onda da çok az da olsa karbonhidrat var sonuçta. Tabii herkesin kendi tercihi. Ben bunu seçiyorum:KK49:

fistikhanım seçim tabi ki senin seçimin. evet karpuzda çok miktarda su içeriyor ama içindeki fruktozu yani meyve şekerini es geçmişsin. salatalık ise fruktoz içermez dolayısı ile acıktırmaz ve %60 sudur. ben olsam karpuza bu kadar masum bakmam. sen bilirsin. yine de ..

Eki Görüntüle 207644

eline saglık canım sadecamm tebrikler.:KK9::KK9:
gözdenuz sana da tebrikler canım:KK9::KK9::KK9:
sanırım en başarısız olanınız benim. 17 günüm buıgün sadece 1900 gr gitmiş :KK9::KK9::KK9::KK9:
arkadaslar yardim olaak kimse yokmu ben hem yenisiyim buranin,hemde ilk sayfaya dönemiyorum bana yardimci olurmusunuz acilen kilo vermem lazim

hoşgeldin yuppiy. lütfen öncelikle kitabı edin. iki günde bir bize diyet hakkında soru soran arkadaşlar geliyor. ben de yeni geldiğimde birşey bilmiyordum ama baştan okuyabildiğim kadar topiği okudum. ilk sayfalarda bolca bilgi var. sonra da kitabı aldım okudum sana da tavsiyem evvela kitabı almandır :KK3::KK3::KK3:

Ben buranın yenisiyim ama szin tüm yazdıklarınızı neredeyse sürekli takip ettiğim için kendimi sizlere yakın görüyorum, sizler kilo verdikçe ben de hopidik hopidik seviniyorum :)))

yalnız en küçük takipçi olarak sizlere bir iki şey sormak istiyorun:

birincisi, az önce bir ayran aldım lıkır lıkır içtim yemekten önce doyma sinyallerimi etkilesin diye kurnazlık yapayım dedim ama baktım ki üzerinde yazan karbonhidrat değeri protein değerinden yüksek, dikkat eden oldu mu acaba?? :44:

ikincisi de ben atak evremin 3. günündeyim yarın seyir evresine geçicem ama tartıda 2.4 kilogram eksik çıkıyorum sizce bu mümkün müdür?? ben ciddi ciddi tartıya attım suçu hiç ihtimal dahilinde gelmedi bana :18::KK59:

bugün bayağı bir yorgunluk vardı üzerimde.markete bile zor gittim.kabak aldım.mücver günü bugün.fırında yapıcam hafifçe:KK56:.marketten dönerken hem yüryüş yaptım hem de yorgunluğum yetmiyormuş gibi 6lt su taşıdım.:KK1:üstelik adetliyim.azme bakın:KK17:

Eki Görüntüle 207644

teşekkür ederimmm :KK19::KK19::KK19::KK19:

Ben buranın yenisiyim ama szin tüm yazdıklarınızı neredeyse sürekli takip ettiğim için kendimi sizlere yakın görüyorum, sizler kilo verdikçe ben de hopidik hopidik seviniyorum :)))

yalnız en küçük takipçi olarak sizlere bir iki şey sormak istiyorun:

birincisi, az önce bir ayran aldım lıkır lıkır içtim yemekten önce doyma sinyallerimi etkilesin diye kurnazlık yapayım dedim ama baktım ki üzerinde yazan karbonhidrat değeri protein değerinden yüksek, dikkat eden oldu mu acaba?? :44:

ikincisi de ben atak evremin 3. günündeyim yarın seyir evresine geçicem ama tartıda 2.4 kilogram eksik çıkıyorum sizce bu mümkün müdür?? ben ciddi ciddi tartıya attım suçu hiç ihtimal dahilinde gelmedi bana :18::KK59:

canım benim de atak evrem 3 gün sürdü.3 günde 3 kilo verdim.tartıyı suçlama:KK1:.sevin buna:KK9: benim de bugün seyir evremin ilk günü.ayran üzerine dikkat etmedim çünkü ben genelde yoğurt alıp evde yapıyorum.ya da bol yoğurt yiyorum.bir sorun olmaz heralde:KK54:

X