- 4 Kasım 2009
- 2.156
- 1
günaydın !!!
kızlar kızlar diyemmii !
500 gr daha gitmiş ! bu hafta bitmeden kaybım 700 gr oldu !!!
maşallah diyeyim
allahım 60 ı gördümmm 50 lere 800 gram kaldııııı
inanamıyorum inceliyorummm
teşekkürler dukan
teşekkürler kızlar sizi seviyorummm
bana dukan amca 55.8 hedef koydu ama ben en azından 53e kadar inmek istiyorum.basenlerin geniş mi? diyete başladığından bu yana düzelme oldu mu canım? bende bayağı farketti pantolonlarımdan anlaşılıyor artık.
benimde boyum 163 cnm hedefim 53 yada 55 gibi tok karnina 55 gelmek istiorum 40lara dusuyum deme sen bendende uzunsn cok kotu olursun cok asiri zayiflarsin bence elliler cok ideal
günaydın,
11 Nisanda başladım nerdeyse 2 gün sonra 2 ay olacak.
5 gün atakta 3,5 kilo verdim.1 ayı doldurmadan 6 kilo gitti,sonra 1 hafta hiç kilo vermedim ama sonra tekrar hızlandı.ilk 1 ay hiç kaçamak yapmadım,sonraki aylarda kaçamaklarım da olmadı değil hani
Süper fikir, teşekkürler. Hoşgeldin bu arada :))
vallahi alkışı gerçekten hakettin
benim bile burdan canım istedi köstebek pastayı
tebrikler...
forumdakilerin yorumuna göre bu işin sırrı tavuktaymış,ama ben tavuktan çok sıkıldım ne yapsam balık falan mı yesem,onu da pişirmesi bir dert :26:
Eki Görüntüle 207020 kızlar görüntüsü de bu KAYMAÇİNA'nın
Kızlar ben düşündüm, araştırdım, sonunda en masum kaçamağın (aslında kaçamak sayılmaz bile) karpuz olduğuna karar verdim. Bir, %95'i zaten su; iki, bir orta boy dilimin içinde 6,4 gram karbonhidrat varmış (ben o dilimin yarısı kadar yedim); üç, çoook güzel serinletiyor :)))
Ben arada yiyeceğim vallahi. Gebelik şekeri vardı bende. Onda bile doktor günde bir dilime izin veriyordu.
sizlere yeni yeni tarifle arıyorum bunları not edip bir defter oluşturalım diyorum ne dersiniz güzel bir dukan tarif defterimiz olsun bu verceği tarif Makedonya ve Kosova'daki Türkler, Arnavutlar ve Makedonlar tarafından yapılan sütlü bir tatlıdır. adı KAYMAÇİNA malzemeler:
1 kilo süt
5 yumurta
Tatlandırmak için aspartam
Sütü iyice kaynatın ve soğumaya bırakın.
Yumurta ve aspartam iyice çırpın, yumurta köpük köpük olsun
Soğumuş süte yumurtalı karışımı iyic yedirin.
Cam bir kaba karışımı döküp içinde su olan başka bir kabın içine yerleştirin.
Isıtılmış fırında, 170 derecede üzeri altın kahve olup göz göz olana kadar pişirin.
Soğuduktan sonra, mümkünse bir gün sonra servis edin.
Afiyet olsun..
Kızlar ben düşündüm, araştırdım, sonunda en masum kaçamağın (aslında kaçamak sayılmaz bile) karpuz olduğuna karar verdim. Bir, %95'i zaten su; iki, bir orta boy dilimin içinde 6,4 gram karbonhidrat varmış (ben o dilimin yarısı kadar yedim); üç, çoook güzel serinletiyor :)))
Ben arada yiyeceğim vallahi. Gebelik şekeri vardı bende. Onda bile doktor günde bir dilime izin veriyordu.
Pastörize sütü de kaynatmak gerekiyor möu?