Arkadaşlar merhaba,sabah 9 dan beri geçmişi okumaya çalışıyorum,sonunda bitirdim,walla bravo döktürmüşsünüz...Bu arada herkesin regl dönemi aynı zamana gelmiş galiba,benim de 2. günüm ve +800 üm
(((
Yolanda,Yazyağmuru,sadeca,nazliksk,mustlu,ayesbrim,talhagizem hepinize tebrikler,gidişi olsun da dönüşü olmasın inşallaahhhhhh
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum,seçebileceğiniz en iyi diyeti seçtiniz emin olun
Penac sen de hoşgeldin tekrar,en kısa zamanda adapte olursun merak etme
Baro kilo almadığına sevindim,keşke sağlığın müsaade etse de tekrar aramıza dönebilsen
Bir de arkadaşlar şu kaymaçina mıydı neydi,bu tatlı simanın krem vanilya tarifine benziyor sanırım..
biraz eski olanlar hatırlayacktır Dukan yapmıştı bunu hatta kahverengiyle de tanışmalarına vesile olmuştu,ona da götürmüştü :) dukan usülü krem karamel gibi birşey.
Ben de özenip yapmıştım hemen ama hiç benim damak zevkime göre değildi arkadaşlar
o yoğun yumurta tadı müthiş rahatsız etmişti beni,hepsi çöpe gitmişti maalesef...Görüntüsü güzel sadece..
Yapacak olan arkadaşlar,yumurta çok sevenler yapsın bunu,bir de şekeri ve vanilyayı çok bol tutun,onlar bastırır o ağır tadı..umarım beğenirsiniz..berrin yine de teşekkürler tabii ki..
Yolanda sana baya bir tarif veren oldu sanırım ekmek için, ben de kahverenginin ekmek tarifini değiştirip değiştirip kullanıyorum bir sürü şeyde,hatırlarsanız pizza bile yaptım onunla..Kepek için kasma o kadar ,kepekli olan her tarifi yulaf ezmesi ve b.kepeğini karıştırıp yapabilirsin..benim de kepeğim yokken öyle yapıyordum çok da lezzetli oluyordu..Ocakta teflon tavada da pişirebilirsin bu sana verilen tarifleri,kapağı kapalı ve kısık bir şekilde,fırındakinden daha basık ama daha yumuşak oluyor..
Dukan dükkanı açma fkri süper fikir bu arada,sürekli aklımdan geçiyor walla,türlü türlü tarif deniyorum ben de,paraya para demem :)