bende splenda alıcam sözde ama hep unutuyorum
burdan tarifleri alıyorum ama tatlandırıcı olmadığından henüz yapmaya fırsatım olmadı.
o zaman tatlandırıcı alma bahanesiyle bi yürüyüş iyi gider sıcaklık tam öğlen saatini bulmadan
arkadaşlar çok mutluyum akşam yatmadan önce tartıldım tam 102.00 dım.sabah uyandığımda tartıldığımda 101.3 tüm. Toplam 25 günde 8 kilo vermiş bulunmaktayım.Hem de hiç yürüyüş yapadan.
kendim kilo vermiş kadar sevindim çok tebrik ederimmm gerçekten :)))
Bu arada ben de diyetisyene gidip de sonuç alamamış kişilerdenim. Param da boşa gitti hem de hep yemek düşünüyodum o zamanlar. Şimdi açlık hissi, vs yok!
Ben de atağımın 2. günündeyim herhalde büyük bi ödem varmış bende 1300 gram verdim gibi gösteriyo tartı, bozuldu belki de :)
ben 50 olsun istiyorum ama şimdilik 53ü hedefledim.boyum 1.67 canım.
oooo süper bu boyla 50 kilo incecik olucaksın yani. ben de 50 olmayı çok isterim ama her yaşın bir kilosu var derler ya 37 yaşa 50 kilo çok çirkin mi olur diye düşünüyorum ama belli olmaz 53 den sonra kendimi iyi hissedersem ve böyle beslenme tarzına da iyice alışmış olursam ki şimdiden alıştım hiç zorlanmıyorum belki ben de hedef yükseltebilrim. bakalım basenlere bağlı. onlar incelinceye kadar devam. herkese hayırlı dukan diyetleri diliyorum
haşlanmış yemeni tavsiye ederim canım.kızarmış tavuk yağlı olabiliyor malum.
sedeca inşallah 5leri 4leride görürsün:) duaların kabul oluyor bak ha gayret az kaldı
o zaman tatlandırıcı alma bahanesiyle bi yürüyüş iyi gider sıcaklık tam öğlen saatini bulmadan
kendim kilo vermiş kadar sevindim çok tebrik ederimmm gerçekten :)))
Bu arada ben de diyetisyene gidip de sonuç alamamış kişilerdenim. Param da boşa gitti hem de hep yemek düşünüyodum o zamanlar. Şimdi açlık hissi, vs yok!
Ben de atağımın 2. günündeyim herhalde büyük bi ödem varmış bende 1300 gram verdim gibi gösteriyo tartı, bozuldu belki de :)
çalışıyorum canım öyle bir şansım yok malesef.öğle arası gitsem yakınlarda eczane yok.eczaneye sipariş verdim ama almayı unuttum
ben 50 olsun istiyorum ama şimdilik 53ü hedefledim.boyum 1.67 canım.
oooo süper bu boyla 50 kilo incecik olucaksın yani. ben de 50 olmayı çok isterim ama her yaşın bir kilosu var derler ya 37 yaşa 50 kilo çok çirkin mi olur diye düşünüyorum ama belli olmaz 53 den sonra kendimi iyi hissedersem ve böyle beslenme tarzına da iyice alışmış olursam ki şimdiden alıştım hiç zorlanmıyorum belki ben de hedef yükseltebilrim. bakalım basenlere bağlı. onlar incelinceye kadar devam. herkese hayırlı dukan diyetleri diliyorum
benimde basenlere bağlı canım ya:) ama baya gittiler ablası az kaldılar vedalaşamadık bi türlü çok seviyolar benikonuşuyorum basenlerimle beni artık bırakın size ait değilim diyorum ama hemen değil yavaştan bırakıyolar beni.kaç yıldır beraberiz birden kopamıyoruz tabi
sen 50 olma çok zayıf kalırsın olmaz yakışmaz:)
kadın dediğin azcık kendini göstermeli demi ama:)) sonra giydiklerin yakışmaz benden söylemesi:)))
tebrikler...
forumdakilerin yorumuna göre bu işin sırrı tavuktaymış,ama ben tavuktan çok sıkıldım ne yapsam balık falan mı yesem,onu da pişirmesi bir dert :26:
bende splenda alıcam sözde ama hep unutuyorum
burdan tarifleri alıyorum ama tatlandırıcı olmadığından henüz yapmaya fırsatım olmadı.
ben takita aldım 250 gr toz tatlandırıcı ama tatlı yapamadım hiç
arkadaşlar çok mutluyum akşam yatmadan önce tartıldım tam 102.00 dım.sabah uyandığımda tartıldığımda 101.3 tüm. Toplam 25 günde 8 kilo vermiş bulunmaktayım.Hem de hiç yürüyüş yapadan.
benim de son hedefim 52 idi. ben 165 boyundayım. derdim geniiiiş basenlerim. bende basenler gidinceye kadar devam diyorum o zaman. gerekirse 50 olsun.. 167 ye 50 olursa ben 48 mi olmalıyım yani yaa :26::26::26:benimde basenlere bağlı canım ya:) ama baya gittiler ablası az kaldılar vedalaşamadık bi türlü çok seviyolar benikonuşuyorum basenlerimle beni artık bırakın size ait değilim diyorum ama hemen değil yavaştan bırakıyolar beni.kaç yıldır beraberiz birden kopamıyoruz tabi
sen 50 olma çok zayıf kalırsın olmaz yakışmaz:)
kadın dediğin azcık kendini göstermeli demi ama:)) sonra giydiklerin yakışmaz benden söylemesi:)))
tebrikler...
forumdakilerin yorumuna göre bu işin sırrı tavuktaymış,ama ben tavuktan çok sıkıldım ne yapsam balık falan mı yesem,onu da pişirmesi bir dert :26:
evet kızlar tavuk çok kilo verdiriyor.bu arada az önce ev sahibimiz bir tepsi börek ve köstebek pasta getirdi içim gitti ama tabi ki de yemedim ona eşlik etmek için sadece çay içtim.verdiğim 2 kiloyu almaya niyetim yok.
:))) bizde bu birliktelik olduktan sonra gerçekten başarıcaz eminim..burdaki motivasyon hiçbiyerde yok valla..birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve hedeflerimizde aynı...çok teşekkür ederim:)
evet kızlar tavuk çok kilo verdiriyor.bu arada az önce ev sahibimiz bir tepsi börek ve köstebek pasta getirdi içim gitti ama tabi ki de yemedim ona eşlik etmek için sadece çay içtim.verdiğim 2 kiloyu almaya niyetim yok.
Merhaba bayanlar, ben aranıza yeni katıldım fakat dukan diyetinin kitabı ve sizin yorumlarınızla bugün atağımın 2. günündeyim bıkmadan usanmadan yazdıklarınızı okuyorum, katkılarınız için teşekkür ederim :)
Belki tatlı ihtiyacını gidermek için kullananlar olur diye aklıma geldi biz annemle yoğurt dondurması yapıyoruz, dukan diyetinde sadece limona izin verildiği için yoğurda biraz tatlandırıcı ve birkaç damla limon suyu ile birazcık kabuğunu rendeleyip 2 saat donduruyoruz buzlukta, çok nefis ve hafif oluyor.
Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim :)
bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.
öğlen arası dışarıda arada köfte yiyorum ama içerisinde ekmek var tabi,doğru mu emin olamıyorum
cinom sagol bebeem. valla şaşırıyorum. haftada700 gr benim için ütopik bişiydi. ben şubat ayında toplamda sadece 1700 gr olarak sanıyordum ki metom zayıf. oysaki yanlış diyeti yapıyormuşum yahuu..pazartesi 62,7 geliyordum bugün 60,8. ama ben pek sebze yiyemiyorum ps günlerimde kızlar. çünkü her zaman yemek yapamıyorum. ama bugün ps günüm ve sebze yiycem . muhtemelen yarın sabah + olarak çıkar tartıda. olsun yaa su olunca verirrim. yag gelmesin de
seni de tebrik ederim cinocum. valla regl dönemi de gidiyo sonrasında da gidiyormuş. işte ben size tüm deneyimlerimi aktarıcam. zira dukan diyetimde ilk kez regl oldum. tecrübe ettikçe o regl kiloları can sıkıcı olmucak bize
aslında dukan amca sebzeyi mümkün olduğunca çiğ tüketin diyor, ya da mesela 1 gece önceden sadece haşlayıp yanında da götürebilirsin, yoğurtla felan güzel olabilir.. gerçi bu mevsimde de haşlancak ne sebze var ki?? kabak, taze fasülye felan var...belki kırmızı etli biberi bol bol haşayıp dolapta saklayabilirsin..ne bileyim çalışınca çok zor oluyordur eminim, ben evde olduğum için günlük yapabiliyorum tabii de..
ben takita aldım 250 gr toz tatlandırıcı ama tatlı yapamadım hiç
benim de son hedefim 52 idi. ben 165 boyundayım. derdim geniiiiş basenlerim. bende basenler gidinceye kadar devam diyorum o zaman. gerekirse 50 olsun.. 167 ye 50 olursa ben 48 mi olmalıyım yani yaa :26::26::26:
bana dukan amca 55.8 hedef koydu ama ben en azından 53e kadar inmek istiyorum.basenlerin geniş mi? diyete başladığından bu yana düzelme oldu mu canım? bende bayağı farketti pantolonlarımdan anlaşılıyor artık.