- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
Günaydın stas
Ne kadar zamanda bu 10 kg yi verdiğini sorabilir miyim?
tebrikler...
forumdakilerin yorumuna göre bu işin sırrı tavuktaymış,ama ben tavuktan çok sıkıldım ne yapsam balık falan mı yesem,onu da pişirmesi bir dert :26:
biz öyle denk geldi diye tavuk yedik ama galiba öyle. hep de tavuk yenmez canım köfte falan dene
tebrik ederim sanırım hedeflerimiz aynı:)
sen de mi 53 ü hedefliyousun. ama benim boyum uzun değil. 158 cm. iki de sezaryen doğumum var heralde o yüzden mr dukan bana hedef 55 dedi. ama benim çok uzun yıllarım 53 le geçti o yüzden 53 ü hedefliyorum. senin boyun kaç sakıncası yoksa?
ben 50 olsun istiyorum ama şimdilik 53ü hedefledim.boyum 1.67 canım.
Merhaba bayanlar, ben aranıza yeni katıldım fakat dukan diyetinin kitabı ve sizin yorumlarınızla bugün atağımın 2. günündeyim bıkmadan usanmadan yazdıklarınızı okuyorum, katkılarınız için teşekkür ederim :)
Belki tatlı ihtiyacını gidermek için kullananlar olur diye aklıma geldi biz annemle yoğurt dondurması yapıyoruz, dukan diyetinde sadece limona izin verildiği için yoğurda biraz tatlandırıcı ve birkaç damla limon suyu ile birazcık kabuğunu rendeleyip 2 saat donduruyoruz buzlukta, çok nefis ve hafif oluyor.
Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim :)
aramıza hoşgeldinnn
inşallah sende güzel kilolar vereceksin dukan amcam saysinde:)
bu arada dondurma tarifide güzele benziyor tatlandırıcı alıp denemek istiyorum:)
öğlen arası dışarıda arada köfte yiyorum ama içerisinde ekmek var tabi,doğru mu emin olamıyorum
goldenvenüscüm teşekkürler cnaım. senin kadar olmasakta bizde azıcık inceldikyolanda,talhagizem,cino,ayesbirim,mustlu,nazlıksk ve bugüne kilo verekek başlayan bütün güzeller tebrikler hepinize
penaccım senınde kılonun çok degısmemıs olmasına ve hemencecik aramıza döndugune cok sevındım
GoldenVenus ve Yolanda çok teşekkürlerr ben de sizleri tebrik ederim :92:
sadecaaaaaaaaaa süper süper tebrik ederimgünaydın kızlar:) bugün genelimiz mutlu sanırım ne güzel...bende nihayet tartıda 900 gr eksik gördüm kilomu..uzun zamandır 200 gr az çıkıp sonrasında nerdeyse 1 kga varan artmalar oluyodu saçma sapan...en sonunda şimdiye kadarki en az rakamı yani 79.200:)artık 80 leri görmek istemiyorumm...uzun süre takılan arkadaşlara sesleniyorum sakın demoralize olmayın eninde sonun gidiyo...yerleşik kilo daha zor gidiyo...ben yıllardır 79 ları rüyamda görüyodudm:))kilo verenleri gönülden kutluyorum...yolandacım harikasın:)herkese güzel kaçamaksız birgün diliyorum:)
çok güzel fikir en kısa zamanda yapmak isterim. ama işte olunca zor oluyo. akşam yemek yapim ekmek yapim diye 11 de yattım :26::26:Merhaba bayanlar, ben aranıza yeni katıldım fakat dukan diyetinin kitabı ve sizin yorumlarınızla bugün atağımın 2. günündeyim bıkmadan usanmadan yazdıklarınızı okuyorum, katkılarınız için teşekkür ederim :)
Belki tatlı ihtiyacını gidermek için kullananlar olur diye aklıma geldi biz annemle yoğurt dondurması yapıyoruz, dukan diyetinde sadece limona izin verildiği için yoğurda biraz tatlandırıcı ve birkaç damla limon suyu ile birazcık kabuğunu rendeleyip 2 saat donduruyoruz buzlukta, çok nefis ve hafif oluyor.
Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim :)
aslında dukan amca sebzeyi mümkün olduğunca çiğ tüketin diyor, ya da mesela 1 gece önceden sadece haşlayıp yanında da götürebilirsin, yoğurtla felan güzel olabilir.. gerçi bu mevsimde de haşlancak ne sebze var ki?? kabak, taze fasülye felan var...belki kırmızı etli biberi bol bol haşayıp dolapta saklayabilirsin..ne bileyim çalışınca çok zor oluyordur eminim, ben evde olduğum için günlük yapabiliyorum tabii de..
ben 50 olsun istiyorum ama şimdilik 53ü hedefledim.boyum 1.67 canım.
aramıza hoşgeldinnn
inşallah sende güzel kilolar vereceksin dukan amcam saysinde:)
bu arada dondurma tarifide güzele benziyor tatlandırıcı alıp denemek istiyorum:)
hoşbuldumm ben de biri beni farketsin diye dört gözle bakınıyodum etrafa tam böyle::))
dondurmanın tarifi için tatlandırıcı olarak ben stevya kullanıyorum, eczanelerde bulunabiliyor. Afrika'da yetişen bir bitkinin yapraklarından üretildiği yazıyor açıklamasında tabii ne kadar doğru onu bilemeyiz :))
teşekkür ederim hihi hoşbuldummm :)))
hoşbuldumm ben de biri beni farketsin diye dört gözle bakınıyodum etrafa tam böyle::))
dondurmanın tarifi için tatlandırıcı olarak ben stevya kullanıyorum, eczanelerde bulunabiliyor. Afrika'da yetişen bir bitkinin yapraklarından üretildiği yazıyor açıklamasında tabii ne kadar doğru onu bilemeyiz :))
teşekkür ederim hihi hoşbuldummm :)))
bende splenda alıcam sözde ama hep unutuyorum
burdan tarifleri alıyorum ama tatlandırıcı olmadığından henüz yapmaya fırsatım olmadı.
arkadaşlar çok mutluyum akşam yatmadan önce tartıldım tam 102.00 dım.sabah uyandığımda tartıldığımda 101.3 tüm. Toplam 25 günde 8 kilo vermiş bulunmaktayım.Hem de hiç yürüyüş yapadan.
işin sırrı tavukta diyorsanız kızlar:82: bende öğlen yemeğinde dışarı çıkayım da bir tavuk ızgara yapan yer arayayım bariöldüm açlıktaan.
çok teşekkür ederim inşallahh:))sahiden 8 li rakamları görebilmek için ne dualar etmiştim...darısı 6 lara inşalllhhhh:)olsun ne kadar yavaş verirsen o kadar alması zor olur..tabi biz artık asla almıcazz kilo falanyolandacım tekrar saol...bugün hava baya sıcak yürüyüşümü akşamüstü halledicem sanırım..şimdi evi toparlamam lazım..hadi bana kolay gelsin:)
sadecaaaaaaaaaa süper süper tebrik ederim
bir daha asla seksenler gelmesinnnn. çok sevindimn valla... şu on kiloluk dönemeçler çok farklı oluyoo. ilk altmışı gördüğüm zamanı hatırlıyorum da. aslında hatırlamıyorum çooooook uzun zaman oldu çok yavaş kilo verdim de ben
şimdi de ellileri görücem yaa işte harika bişi bu dönemeçler..
tatlım darısı altmışlara ellilere inşallah