Tebrikler ben de 2 haftada ( atak5gün) 5 kg verdim ama şimdi duraktayım 7 gündür. :-(
evet tatlım mühim olan aşama sütü kaynatıp soğutmak.sanırım tarifin püf noktası gibi birşey
çok güzel görünüyor eline sağlık eminim tadıda güzeldir şimdi ben kalkıp bunu yapsam oturup hepsini yermiyim acaba
muhtemelen yerimhatta olasılık bile yok kesin yerim en iyisi ev kalabalıkken yapayım da bana fazla düşmesin :)
Kesin deneyecegim berrincim muhtesem gozukuyor ve bu diyete birebir uygun
balık aynı etkiyi yapıyor.pişirmekde zor deil. limon sarımsak az domates bol maydanoz soğan hiç yağ koyma kısık ateşde pişir .afiyet olsun yaparsan.gerçekden güzel oluyor ben yağ ve tuz koymuyorum acı ve baharat tuz görevi görüyor.çokda çabuk pişiyor.
benim eşim balıktan ve kokusundan nefret eder o açıdan evde pişiremiyorum ancak dışarıda yiyebiliyorum,bu akşam evde olmayacak eve gidince bu tarifi uygulayacağım teşekkürler
,buarada hangi balık daha iyi olur?
Eki Görüntüle 207020 kızlar görüntüsü de bu KAYMAÇİNA'nın
AYYYY ÇOK ŞAHANEEEEEE GÖZÜKÜYORRRRRR!!!!gözüm gönlüm açıldı ayol:))
Malum meyve yemiyoruz ve cogumuz ek olarak vitaminde almiyoruz.Goji berry inanilmaz vitamin ve mineral deposu..Hatta cocuklarimiza bile yedirmemiz gereken onemli bir besin kaynagi..icerisinde cok fazla c vitamini oldugu icin az miktarda kullaniyoruz..Bu diyette tatli krizlerimizi biraz olsun geciriyor..Ayrica c vitamini yag yakimini daha cabuklastiriyor.Bizim kullanmamiz gereken miktar 1-1,5 corba kasigi..umarim faydam olmustur size
sağol canım bizim tariflerimize uygun bulduğum tarifleri uyarlıyorum.defter tutuyorum bugunden itibaren artık dukan tarif defterimiz olacak
Canim ya mesela bazi marketlerde baligi seciyorsun ve kilo basina 2 tl gibi bir ucret alip istedigin sekilde pisiriyorlar, disarda yediginden cok daha ucuza geliyor ve evi de kokutmamis olutorsun :)
hieeeyyyyooooo o zaman, emeğine sağlık canım...bu arada denediklerini mi paylaşıyorsun?
benimde basenlere bağlı canım ya:) ama baya gittiler ablası az kaldılar vedalaşamadık bi türlü çok seviyolar benikonuşuyorum basenlerimle beni artık bırakın size ait değilim diyorum ama hemen değil yavaştan bırakıyolar beni.kaç yıldır beraberiz birden kopamıyoruz tabi
sen 50 olma çok zayıf kalırsın olmaz yakışmaz:)
kadın dediğin azcık kendini göstermeli demi ama:)) sonra giydiklerin yakışmaz benden söylemesi:)))
benimde boyum 163 cnm hedefim 53 yada 55 gibi tok karnina 55 gelmek istiorum 40lara dusuyum deme sen bendende uzunsn cok kotu olursun cok asiri zayiflarsin bence elliler cok ideal
yok canım 50 yeter bende aşağısında olmak istemem azcık kıvrım olsun giydiğim yakışmaz çok zayıflarsam:))hoşbuldummm, çok teşekkür ederim :)))
alıntıyı yine beceremedim ama hakikaten buradaki dayanışma olduğu sürece bu forumdaki bayanlar asla almayacaklar verdikleri kiloları :)))
üstüne de veremeyenler kilo verecek eminim :)))
bir de uzun oldu ama, bir sorum olacak sizlere:
hazır köfte kullananlar var mı aranızda? dana kıymadan değil ama tavuk köftesi diyelim tavuk etinden yapılmış köfteler mesela??? içindekiler kısmında nişasta yazanlar da vardı, onlardan almadım ama yine de içim rahat etmedi yerken :18:
canım ben hazır köfte kullandım.hatta abarttım çalıştığım için her öğlen yedim ama kilom durdu dün yemedim tavukla geçirdim günümü 1 haftadır veremediğim kiloları verdim.çok mecbur kalmadıkça yeme hazır köfte.Merhaba herkese,
sitenin yeni sakiniyim :) Ayrıca Dukan dietinin 2. günündeyim.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Durum ilk gün tartıldığımda 68 kilo idim. 2. gün 66.8 iyi bir başlangıç oldu sanırım :)
Bu arada dukandiet.co.uk 'dan girip ne kadar süre diet yapmam gerektiğini ve hangi aşamalarda ne yemem gerektiğini öğrenmeye çalıştım. İlk atak dönemim için 3 gün gösterdi. 3 gün yeterli midir sizce ?
aramıza hoşgeldiiin
vermek istediğin kiloya bağlı atak dönemin.3-5-7ve 10 gün yapabilirsin.
tebrikler tatlım.yeni geldim anca gördüm yazını.tebrikler 600gr süper.
ama ben yinede görüntüden rahatsızım:) az önce öğle arasında kızlarla konustuk bu konuyu ya gidecek ya gidecek başka yolu yok malesef.hatta arkadasın teki ben bu yağları aldırcam dayanamıyorum dedi:)yok canım 50 yeter bende aşağısında olmak istemem azcık kıvrım olsun giydiğim yakışmaz çok zayıflarsam:))
canım ben hazır köfte kullandım.hatta abarttım çalıştığım için her öğlen yedim ama kilom durdu dün yemedim tavukla geçirdim günümü 1 haftadır veremediğim kiloları verdim.çok mecbur kalmadıkça yeme hazır köfte.
aramıza hoşgeldiiin
vermek istediğin kiloya bağlı atak dönemin.3-5-7ve 10 gün yapabilirsin.
Hoşbuldum, teşekkür ederim. Ulaşmaya çalıştığım kilo 59 - 58 aralığı inşallah!!! Kaç gün atak iyi olur ki bu durumda :)
canlar flash haber dukan diyeti tariflerim bloğunun yazarı arkadaşımız süper bir haber vermiş bloğunda yerli yulaf kepeği çıkmış, bloğa girip bi bakın derim ben.
bu günde 600 gitti aman nazar deymesin 15 günlük duraklamadan sonra devam etti.inşallah böyle devam eder.darısı şaınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?