Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

babam geçen gün italyadan gelen misafirleriyle yemek yiyormuş. adamcağız sadece et yemiş, babam da bunun üzerine demiş ki'' dukan diyeti mi yapıyorsun'' :). italyan bey; dukan diyeti yapmıyorum ama ona yakın bir şeyler yapıyorum, ayrıca italyada çoğu arkadaşım dukan diyeti yapıyor ve oldukça başarılı olduğunu söylüyorlar,demiş. paylaşayım dedim :)))

bu arada benim bi arkadaşım var neredeyse ocak ayından beri diyetisyene gidiyor..82 küsürlerden 60 lara inmeye çalışıyor..şu anda yaklaşık 72 lerde felan, geçenlerde uzuuunca bir süre kilo vermesi durdu ve diyetisyenin önerisiyle 5 gün protein günü uyguladı..yani aslında dukanı onaylıyoruz demiyorlar ama adını kullanmadan onun yöntemini de uyguluyorlar...

Günaydın canlaar

kilo veren herkese kocaman alkış

Ben bu gün 500gr fazla çıktım ama kabızlık problemim aldı yürüdü ona yoruyorum motivasyonumu kaybetmeyeyim diye

Sabah 73.800 yine takıldı 3gündür aynı
11.GÜN DEYİM
takıldığı hafta kilo birden iniyor gidiyor....

kesinlikle! direnç kırmak için yapıyorlar, ya sadece yağsız olmalarına dikkat etmek lazım yoksa genel olarak güzel bir dyet, meyve olmaması biraz zor ama olsun devam devaaam

Yolandacimm cok tebrik :) biz de seni seviyoruzz :13:

Herkese günaydın
Tartıda yine bir değişim yokYoksa gram gram gidiyor da ben mi anlayamıyorum:26:Ben bugün gideyim de dijital tartımı alayım en iyisi:129:

canım ya gr gr gidiyordur.ya da durmuştur birden hepsi gidecektir.endişelenme.moralini yüksek tut.benim de tartım normal gr lar anlaşılmıyor.

sagol bitanem canım benim tabi ki insan eksilme olsun da hangi kiloda olursa olsun seviniyor. ben 75 ten 72 ye düştügümde ne kadar sevinmiştim. ama şimdi nerelerdeyim. tanrım aylar oldu. keşke daha önce dukandan haberim olaydı. az ve sık ye metodu da işe yarıyor ama çook uzun sürüyor.

Hadi gozun aydin,moralin yerine gelmesine sevindim
teşekkür ederim MySky. valla desteginizle tutundum diyetime. dün markete gittim canım acayip çukulu puding istedi elime aldım.. baktım baktım ama almadım. sabah tartıya yansır diye korktum. kızlar her gün tartılmak işe yarıyor. korkudan yiyemiyorum haha

cinom sagol bebeem. valla şaşırıyorum. haftada700 gr benim için ütopik bişiydi. ben şubat ayında toplamda sadece 1700 gr olarak sanıyordum ki metom zayıf. oysaki yanlış diyeti yapıyormuşum yahuu.. pazartesi 62,7 geliyordum bugün 60,8. ama ben pek sebze yiyemiyorum ps günlerimde kızlar. çünkü her zaman yemek yapamıyorum. ama bugün ps günüm ve sebze yiycem . muhtemelen yarın sabah + olarak çıkar tartıda. olsun yaa su olunca verirrim. yag gelmesin de
seni de tebrik ederim cinocum. valla regl dönemi de gidiyo sonrasında da gidiyormuş. işte ben size tüm deneyimlerimi aktarıcam. zira dukan diyetimde ilk kez regl oldum. tecrübe ettikçe o regl kiloları can sıkıcı olmucak bize
Herkese günaydın
Tartıda yine bir değişim yokYoksa gram gram gidiyor da ben mi anlayamıyorum:26:Ben bugün gideyim de dijital tartımı alayım en iyisi:129:
evet canım dijital al. her gün tartıl ve farkı gözlemle. çok gelirsen biraz sıkarsın kendini hemen. bence her gün tartılmalı. ama kaçamaklı günler sonrası hariç

tebrikler yolanda
yola devam, başaracağız hepimiz
evet dukangülcüm hep beraber başaracağız. seni azıcık rakibem olarak görüyorum. seninle aynı kilodaydık dimi

selam arkadaşalar bende yeni katıldım aranıza.104 ile başaladım 16 mayısta şu an 98.1 im
hoşgeldin izmirliss. ne güzel klo vermişsin tebrik ederim harikaaa

Yolandacık, günaydın ve kocamannnn tebrikler.... Bakalım ben pazartesi kaç kg de olacam. Geçen hafta hiç vermedim:-(((((26:

günaydın tatlım. eger gecen hafta vermediysen ve bu hafta da dikkat ettiysen bence epey kilo gitmiştir. bende öyle oluyordu ..

tebrik ederim canımcım aynen devam

harikasın :)) böyle devam çok sevindimmm
tatlım bende

bence bitanecikten zarar gelmez. her güne alışkanlık olmasın da. ben bugün inciri ofisten eve götürdüm. canım çeksede yiyemicem
ya ben C vitamini alıcaktım B almışım. bugün iş çıkışı yetişebilirsem C de alıcam bide Pharmaton alıcam. eşim kullanıyo burda da kullanan kızlar var çok memnunlarmış

demek ki dogru yoldayız. tüm dünya dukancı olmuş yaa.
İNCEYİM
İNCESİN
İNCE

Günaydın canlaar

kilo veren herkese kocaman alkış

Ben bu gün 500gr fazla çıktım ama kabızlık problemim aldı yürüdü ona yoruyorum motivasyonumu kaybetmeyeyim diye
teşekkürler tatlım. darısı başına. bence + çıkması kesinlikle kabızlıktandır. ben dün maşallah dün iki kere çıktım afedersiniz. ama ben regl iken bagırsaklarım iyi çalışır. öncesinde deli tembeldi sizinle de paylaşmıştım ama şimdi iyi dogal olarak. bi ilaç filan kullanmadım çok mecbur kalmazsam kullanmam. dukanın tek olumsuz özelliği azıcık hemoroidim azdıda :78::78:

evet motivasyonumun düşmemesiiçin bu daha mantıklı görünüyor.saol canım

Ve bugun hersey ters gidiyor yada bana mı öyle geliyooor

Sabah geç kalktım koşa koşa gittim tartıldım +500gr

İşe geç kalacam diye yanıma hiç bişi almadan çıktım normalde sabah kahvaltımı ve öğlen yemeğimi hazırlayıp yanıma alıyordum

şimdi ne olacak ben ne yicem bugüüün şantiyede de hiç bişi yok sabahtan beri su içiyorum boş mideye

mağdurum ben mağdurum çok mağğdurum mağğdurum

Son düzenleme:
gider bitanem gider vermen gereken fazla bir kilo olmadığı için yavaş yavaş gidiyor.gr bile gitse süper bozma moralini

evet tatlım gitmiş hemde 600gr birden 1 haftadır artık sıkılmaya başlamıştım sonunda 59.7 oldum

bu tavuk beni çooook susattı habire su içip tuvalete taşınıyorum çay ve süt hariç sadece su 2 lt içtim

canım zaten diyetin sırrı tavukta bitiyo bence bir gün sırf tavuk yedim gramlarım uçtu gitti

bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.

canımmm tebrik ederim inanılmaz bir duygu değilmi tartıda 600gr eksik görmek:) kutluyorum seni

söylenecek söz kalmadı tatlım sana süpersin

Sabah 73.800 yine takıldı 3gündür aynı
11.GÜN DEYİM

canım bendede 1 haftadır gram oynamıyordu dün paso tavuk yedim gitti

günaydın herkeseeeeeeee.

bugun süper bir gün 600gr eksildi bugun umarım daha gelmezler

ben şu tickerimı değiştireyim en iyisi

bu arada 58.5 iken 58 yapmışım yanlışlıkla bende değiştirmemiştim motivasyon olsun diye şimdi değiştireyim:)

Kizlarr gunaydin,

1 haftadir yemedigim tatlu dondurma kalmadi, fistik cekirdek cerezler yedim, bugun atak ile yeniden araniza dondum. Tartilmayacaktim ama kac ile ataga basladigimi goreyim diye tartildim ve 61 kg ciktim yani sadece 500 gr almisim cok mutlu oldum

Ve 3 gun atak ilebasliyorum bugun.

hoşgeldin tatlım aramıza benim de atak evremin son günü 2 kilo vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…