Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kesinlikle haklisin.!Ben gecenlerde "Karatay" diyetini anlatan doktora rastladim..ekmek ve meyve yemezseniz kilo verirsiniz dedi.e geriye ne kaliyor??Protein ve sebze..

canım dışardan bişiler söyle istersen . sakın aç bırakma kendini. bizim işyerindeki dolapta benim kiloluk yoordum litrelik sütüm haşlanmış yumurtam .. bugün öglen ve akşam yemek için getirdiğim yemekler duruyo. elimden geldiince tedarikli geliyorum ..
o +500 de sudur gider bi kaç güne tatlım

Tebrik ederim yagmurcum. sende süpersin valla. ben sadece tavuk yiyorum bi kaç gündür neredeyse. başka peynir yoort süt o kadar. ondan mı böyle güzel gidiyor dersin. gerçi çokta hızlı değilim .. 25 mayısta başladım toplamda 1800 gr verdim tam 16 gün oldu..

canım sudur o suuu
verirsin onu da bi kaç güne. çok sevindim. yediklerin yanına kar kalmış görünüyo

Ben kuru meyve aldığım zaman yıkayıp süzdükten sonra nemini kağıt havluyla alıyorum ve kapalı bir kapta bekletiyorum, ilk haline göre biraz nemlenmiş ve yumuşamış oluyor. Goji berry'i de öyle yaptım. Bakalım, bugün ilk defa yiyeceğim.

Bravoooooooooooooooo!

işte bu diyette bunu öğreniyoruz arada kaçamak olunca ne yapıyoruz bir gün saf proteinle devam..yerleşmeden hop gidiyor..
tebrikler..
tavukta çok yüksek protein var ...bend ebu hfta karışık beslendim pazartesidne beri 100 gr gitti ..gerçi adet öncesindeyim onund atekisi vardır ama tavukla beslendiğimd edaha çabuk gidiyor..
ee ne yapacaksın aç aç olmaz market felan yok heralde en azından peynir felan alıp yerdin..

Yolandacim valla 63 felan olmusumdur diye ciktim tartiya, ama bir daha bu sekilde asla bozmam buna guvenip cunku bu sefer cok almamis olabilirim bir dahakine hooop 2 kg geri verir tum emekler cope bir anlik zevkler icin.

Demek kacamak yapmasam baya verecekmisim neyse olan oldu tam yol ileri

canım sudur o suuu
verirsin onu da bi kaç güne. çok sevindim. yediklerin yanına kar kalmış görünüyo
[/B]

Son düzenleme:

O zaman soyle yazayim;eger cok ama cok tatli yemek istiyorsan muhakkak kalorisine bak kakaolu dondurma sade dondurmanin 2 kati kalori iceriyor..sabah erken saatte tatli yersen gun icinde yakman daha kolay olur..Tatli yedikten sonra sakin su icme.!tatlinin hemen sonrasinda icilen su kilo olarak kalmayi sagliyor..Karnin tok olursa tatli krizleri yasamazsin..ac oldugunda kan sekerin dusuyor ve tatliya saldiyorsun (bknz ornek ben :)ama kacamaklarimi genelde sabah yapiyorum

dün 58.8
bugün 58.6 olmuşum çok mutluyum. 53 e az kaldı.

tebrik ederim sanırım hedeflerimiz aynı:)

Kesinlikle haklisin.!Ben gecenlerde "Karatay" diyetini anlatan doktora rastladim..ekmek ve meyve yemezseniz kilo verirsiniz dedi.e geriye ne kaliyor??Protein ve sebze..

zaten bu diyetisyenleri anlamış değilim.diyetisyene gitsek aç bırakıyo ama şok diyetlere karşı çıkıyorlar.hadi diyelim ki onlara uyduk aylar sürüyor zayıflama süreci e insan bi yerden sonra sıkılıyor.

dukan amca çok yediriyo ama kilo verdiriyo hemde en kısa sürede

kesinlikle tavuk çom işe yarıyor canım.1 haftadır gram oynamıyordum bi gün tavuk yedim hooop gitti:)

Son düzenleme:
Günaydın,

Reglöncesi kaçamak falan derken 2 gündür 79.5 tum. bugün ne göreyim gitmiş 700 gr yupppiii

ay kızlar hiç söylemiyosunuz tickerimı yanlış yapmışım

58.5ten 59.7 yazmısım tickera

du düzeltiyim

Kızlaaar çok mutluyuuum sabah bir tartıldım ne göreyiiim dün sabah 85.5 çıkmıştım,
bu sabah 84.1 çıktıım hem de dün spor falan yapmadım, bütün gün evin içindeydim.
ama sadece tavuk ve 2 tane kayısılı yoğurt yedim. 2 litre su, bir kahve, bir çay, bir süt içtim gün içinde. TEŞEKKÜRLER DUKAN

ayrıca annem de bir kg'yu aşkın vermiş ve yaşı 44

ben de tatlı krizlerini önlemek için 200 mg lık chrominium picolinate kullanıyorum.Bildiğiniz krom minerali yani.Bunu bana daha önce gittiğim bir diyetisyenim önermişti,gerçekten de işe yarıyor.kan şekerini düzenlediği için ani krizleri mümkün olduğunca aza indirgiyor.3 ay süre ile hergün kullanabiliyorsunuz sonra 1-2 ay aar veriyorsunuz ki vücutta birikme yapmasın

Günaydın,

Reglöncesi kaçamak falan derken 2 gündür 79.5 tum. bugün ne göreyim gitmiş 700 gr yupppiii

canım valla regl dönemi acayip etkliyor
ama o dönemde yaptığın kaçamakları ertesi 1-2 gün telafi edersen ödemde gittiği için hemen farkediyor
ben regl dönemimde sanki kilo almamış görünüyordum bugün bir baktım 1 kg gitmiş meğer kilo vermişim ama regl olduğum için anlamamışım

Günaydın stas
Ne kadar zamanda bu 10 kg yi verdiğini sorabilir miyim?

tebrikler...

forumdakilerin yorumuna göre bu işin sırrı tavuktaymış,ama ben tavuktan çok sıkıldım ne yapsam balık falan mı yesem,onu da pişirmesi bir dert :26:

Bravoooooooooooooooo!

teşekkür ederim tatlım.. hep beraber inşallah veriyoruz kilocukları vereceğiz

en azından çok almamışsın buda güzel. ben size söylemedim utandığım için ama haftasonu epey bi kaçamak yapmıştım. hamburger menü patates kızartması dondurma filan :78::78::78: ama reglim yakındı ve geri aldığım için moralsizdim bu hafta kaçamak yoook. dışarı çıkarsam bile yanımda haşlanmış yumurta götürürüm parkta filan yerim napim

canım tatlı krizim pek tutmaz benim normalde. iştah krizlerim olur regl öncesi bir gün. ama dün tok olduğum halde böle canım istiyodu işte bi tuhaftı. bi incirle halletim bide kakaolu süt ohh mis olduu..
sabah erken tatlı canım çekmez ki benim
dün 58.8
bugün 58.6 olmuşum çok mutluyum. 53 e az kaldı.

200 g daha gitti :))

:79:

çok güzel canım seni de anneni de tebrik edeirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…