Ben de bugün ilk defa goji berry aldım. BİM'de vardı, 150 g'lık paketi 6,85 liraydı.
tebriklerr:) umarım kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun..sebzede çok fazla seçenek var...kırmızı biber patlıcan közleyip üzerine kavrulmuş kıyma ilavesi güzel oluyo..ilk aklıma niyeyse bu geldi...seversen sarımsaklı yoğurtla süper olur...bu saattte bu çıktı umarım fikir vermiştir:)
bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.
arkadaşlar ben gojy berrynin dukan diyetiyle ilgisini bilmiyorum bana kısaca anlatabilirmisiniz.
günaydın !!!
kızlar kızlar diyemmii !
500 gr daha gitmiş ! bu hafta bitmeden kaybım 700 gr oldu !!!
maşallah diyeyim
allahım 60 ı gördümmm 50 lere 800 gram kaldııııı
inanamıyorum inceliyorummm
teşekkürler dukan
teşekkürler kızlar sizi seviyorummm
keçiboynuzu tozu bendede var ama bana olmaz gibi geliyor istiyorsan sen bir dene sabah bir artış olmazsa hepimiz peşinden gelirizartış olursa artık kendini feda etmiş olursun
şaka biyana içeriğine bakmak lazım geçen hafta olsa dener yazardımama artık kaçamak yapmıyorum malesef
karbonhidrat şeker ve yağ varmış içeriğinde olmaz canım sen vazgeç bu tozdan
:)
günaydın !!!
kızlar kızlar diyemmii !
maşallah diyeyim
teşekkürler dukan
bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.
günaydın !!!
kızlar kızlar diyemmii !
maşallah diyeyim
teşekkürler dukan
Günaydınnnnnnn.....Ah canım görmemişim... en büyük tebrikler sana. Ben de pazartesi tartılacağım. Bu hafta veremedim ( hiç de kaçamak yapmadım). Ama başlayalı 3.5 hafta ve 5 kg. verdim. Aynen devam. Aslında şu kepekli tariflerden yaptıkları çok hoş .... Ama ne kepek arayacak ne de pişirecek zamanım var. Bir endüstri kursak, birileri dUKAN YEMEKleri siparişleri alsa ve satsa) Ciddi söylüyorum.... Var mı ilgilenen?_))))
günaydın !!!
kızlar kızlar diyemmii !
maşallah diyeyim
teşekkürler dukan
Günaydınnnnnnn.....Ah canım görmemişim... en büyük tebrikler sana. Ben de pazartesi tartılacağım. Bu hafta veremedim ( hiç de kaçamak yapmadım). Ama başlayalı 3.5 hafta ve 5 kg. verdim. Aynen devam. Aslında şu kepekli tariflerden yaptıkları çok hoş .... Ama ne kepek arayacak ne de pişirecek zamanım var. Bir endüstri kursak, birileri dUKAN YEMEKleri siparişleri alsa ve satsa) Ciddi söylüyorum.... Var mı ilgilenen?_))))
ewt ben gönüllü olabilirim, seve seve de yaparım arkadaşlar ama ne yazık ki biraz uzaktayım:)) Erzincan daDukan Mutfağı eheheh, iyi fikir aslında ama burada hayatta tutmaz
günaydın !!!
kızlar kızlar diyemmii !
maşallah diyeyim
teşekkürler dukan
ben kulanıyorum..hargün c vitamni 3 güne birde multi vitamin kullanıyorum..birisini bimden birisini rosmandan..birde omega 3 balık yağı içiyorum.. aldım..koşu bandında ne kadar yürüyorsun? kitapta 20 dk vs yazıyor. bir de vitamin kullanan var mı aranızda?
bugün deneyeceğim..afiyet olsun şimdiden
az önce denedim canım ben de..tavuk göğüslerini ince kesip, bardağın alıyla dövüp iyice incelt, yaklaşık 1 parmak kalınlığında felan olsun. yumurtayı az sütle çırp, tavuğu önce buna sonra da yulaf kepeğine bula ve teflonda kızart..ateş çok harlı olmasın yalnız..istersen deneyebilirsin, yoğurtla güzel oluyor:)) afiyet olsun
atak evresinde 45 dak yanı 1 programda 2 tur seyirde 4 tura 1.5 saate çıkardım c vitamını kullanıyorum dr mehmet öz yagları yakmak için c vitamını tüketin demisti 3 yıl önce bi televizyon programında meyva yiyemedigimiz için kapsul kullanıyorum
b vitaminini zaten bu diyete etten karşılıyoruz..ben B vitamini saçlarım için çinko ve H vitamini regl dönemim olduğundan demir takviyesi alıyorum. C vitamini alıcaktım B almışım
sizleri çok özledim herkese bu günün hayırlı geçmesini diliyorum.bu gün ben 600gr vermişim inşallah nazar deymez.yarın tekrar alırım diye çok korkuyorum inşallah öyle olmaz.
öyle deme çok fark eder..haha alemsin aman ne farkeder ha B ha C
of darıs bana..sıkıntısı başladı..az önce adet olmuşum ona rağmen karnım dümdüz ve canım hiç tatlı istemedi.
çok değil bir kaç ay önce açlık kan şekerim 103 , açlık insülinim de 15.93 idi bunun anlamı da insülin direnci vardı, o zaman göre şimdi 9kg eksiğim ve son tahlilimde AKŞ 77, açlık insülinim de 5.13 e düşmüş, yani insülin direnci kalmadııııı..:79:
bende sinbo var 22 liraya hepsi buradadan almıştım..memnunum..Arkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?
lif kaynağı ..kızlar yulaf kepeği suyu içince şişip mideyi dolduruyormuş.sanırım tok tutması açısından önemli.
bu sabah malesef 1 gün kurusu yedim..haklısın galiba
bende bugün yeşilçayın yanında bi adet minnak kuru incir yedim cinoo. napim tatlı krizim gitmedi bi türlüü. sonra da kakaolu tatlandırıcılı süt içtim.
bende t.f.l marka dijital terazi var yıllardır tık demedi memnunum.
evet öyle söyleyenler var ama ben kas ve yağ ölçümü yaptırdım sudan bile değil direkt yağdan gitmiş belki ilk etapta su kaybı da olmuştur ama diyetisyene gittiğim ve her şeyden yediğim zaman bile kas kaybım oluyodu