- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
spordan yarim saat once ilik,sutsuz mumkunse sekersiz nescafe icerseniz..ama yudum yudum degil..L-carnitin icinde cafein oldugu icin ayni olmasada ona yakin bir terleme ve enerji veriyorbu arada ben yağ yakımını daha iyi hale getirmek için, sabahları spordan 30 dakika önce sıvı carnitine içiyorum 1 yemek kaşığı ve gerçekten çok iyi ter atıyorum. okuduğum kadarıyla spordan önce içilen sade kahve de yağ yakımını hızlandırıyormuş kızlar aklınızda olsun tabi kahve şekersiz :) ayrıca soğuk su için metabolizmayı hızlandırıyormuş, sanırım vucüt o suyu kendi sıcaklığına getirmek için kalori harcıyor. hadi bakalım kolay gelsin :82:
Hadi bakalim,yalniz bir tavsiye;hareketi ogrenip oyle yapin..televizyona bakarak yaparsaniz hareketi yanlis yapmis olursunuz ve ilerleyen zamanlarla Sallizede olmayinyarın sabah 10 da tv8 deyim o zaman ben de:))
Kizlar merhaba,
Ben baya baya bozdum diyeti, tatlilar yedim dondurmalar yedimgerci yemek olarak hep protein tukettim ama tabii bozuldu.
Simdi tekrar donebilir miyim araniza yeniden bilemiyorum
kızlar, akşam keçiboynuzu tozu buldum, kakao yerine kullanılabildiğini okumuştum bi yerde...acaba diyorum dukan da diyorum olur mu diyorum???
keçiboynuzu tozu bendede var ama bana olmaz gibi geliyor istiyorsan sen bir dene sabah bir artış olmazsa hepimiz peşinden gelirizartış olursa artık kendini feda etmiş olursun
şaka biyana içeriğine bakmak lazım geçen hafta olsa dener yazardımama artık kaçamak yapmıyorum malesef
karbonhidrat şeker ve yağ varmış içeriğinde olmaz canım sen vazgeç bu tozdan
:)
Ben de haziranın son haftsı Sabancı Üniv.'ne kongreye gideceğim. Diyeti bozmaktan değil ama bir şey bulamayıp aç kalmaktan korkuyorum :93:
anca bitirdim geçmişi okumayı
Bu sabah tartıldığımda baktım 200gr daha gitmiş
ben seyir dönemindeyim ama meyveye dayanamıyorumkiraz ve eriğe dadanmış durumdayım ne olacak bilmiyorum.
Bide birşey rica edicem diğer diyetisyenlerin dukanı kötülemek için yazdıkları yazıları buraya yazmayıın ne güzel tam motivasyon takır takır veriyoruz kiloları, etini sütünü yumurtanı yiyorsun, zaten atak en fazla bir hafta sürüyo sonra sebze de yiyorsun ne var bu kadar kötüleyecek anlamıyorum. Kendileri de ha bire ilaç veriyorlar hastalarına kaç tane arkadaşım var diyetisyelerden aldıkları ilaçları alıp kilo verip kalp ritimleri falan bozuldu ilacı bıraktılar aynen geri aldılar kiloları, yazık oldu anlayacağınız. Bu diyetteki herşey doğal
bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.
gojy berry kolay bulunuyor mu?
Arkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?
bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.
tebrik ederim canım.....küsmeküsme ben de 4 gündür 62 nin altına düşemedim...hem de hiç kaçamak yapmadım...ama sanırım araya regl girdi ondan ....neyse bu gün bitti sayılır umarım eksi kilolara düşerim
Tebriklerrrr...Ben geçen gün fırın tepsisine folyoyu yerleştirip tavuk şişleri sıraladım(küçük parçalı tavuk yoktu o yüzden)üzerine soğan, sarımsak,domates ve biberi koyduktan sonra en üste light kaşar dilimledim.önce folyo kapalı daha sonra açık olarak fırında pişirdim.Çok lezzetliydi yada bana öyle geldi.