Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy kiyamam yaaa
demek ruyalarina girer oldu pastalar.bosver,cok yakinda istedigimiz kiloya ulasinca o pastalar masamizda siralanacaklar.ama o zaman da bizde yiyecek istah kalirmi bilemiyorum

ya ama çok kötü oldum helva yaptım bugün kendime ama kesmedi malesef

Gerçekten iştahım kapandı bu ara yoğurt ve yumurta yiyemeye başladım annem anoreksiya olacaksın yakında diye dalga geçiyor.

benzetme süper olmuş,survivor

Diyet bitince zafer bizim olacak bayram edicez inşallah :)

nesecim ne kadar da guzel anlatmissin ama senin de tecrube ettigin gibi insan bir an once emeklerininkarsiligini almak istiyorya ,iste o zor iste.beklemek kolay olmuyor.sen masallah 12 gun iyi sabretmissin.ben bugun yuruyuse cikamadim cocuklarla ama magaza,market alisverisi yaptim saatlerce ve malum disarda wc ye gitmek zor oludugu icin su icmekten biraz kacindim.eve geldigimde o kadar halsiz,o kadar bitkin ,ac ve susuzdumki anlatamam.zar zor firina bi parca somon baligi attim(posette).dinlenirken de baya bi su ictim.inanirmisiniz avuc ici kadar bile olmayan sade bir balikla doydum..onceden olsa ben o baligi alir una bular,sonrada bol yagda kizartirdim ki bir parca da hayatta yetmezdi bana.nelere alisiyor insan ve kafada bitirince bitiyor iste.vucudumun sekere ihtiyaci oldugunu hissediyorum ,yorgun ve halsizim .sozde bugun evde biraz temizlik yapacaktim ama yalan oldu.biraz guc oplamak lazim ama nasil.umam ben de yakin zamanda o bahsettigin maratonda birinci olmus hissini yasayabilirim.tesekkurler

sazı elime almışken devam edeyim :) kızlar, bugün ilk kez goji berry aldım. aman yarabbiii, o ne öyle bir de diğer adı kurt üzümüymüş, insan biraz benzer bari kuru üzüme falan. hani bir de meyve ihtiyacınızı karşılar diyor ya dukan amca :)

soracağım şu, goji berrynin kabızlığa ya da kilo vermeye direkt bir etkisi var mı? bazı arkadaşlar "sabah yenmesini" fln önermişlerdi sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum da... yoksa sadece meyve ihtiyacı için mi?

cnm ben wc sorunu yasadıgım zamanlar sabah kalkınca 1 avuc goji yiyorum yanındada 1 bardak ılık su ıcıyorum.sıcak suyla ılıklastırılmıs su olursa daha iyi olur.ondan yaklasık yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum.bıkac saat ıcınde operasyon tamamdır

mersi, işte bunun için yenir

keşke dukan'a çok daha önceden başlasaymışım. kilo vermek için denemediğim yol kalmadı. şimdi yolum bu kadar uzun olmazdı. neyse zararın neresinden dönülse kar diyorum artık :)

Arkadaslar benim bi sorunum olucak ben bugun disardan tavuk döner yedim yasakmi sizcee ((((((

Son düzenleme:

Ben de senin gibi düşünüyorum ama zararın neresinden dönülse kardır, değil mi? :)
Umutsuzluğa ve keşkelere yer yok.
Hayat geleceğe akıyor, geçmişe değil

canım bende ugün yine eşimle konuştum o da pek iyi bakmadı duruma.yeterince sebze tüketmediğimi düşünüyor. ama ben diyetimden vazgeçmeyi düşünmüyorum. bu defa kararlıyım allah kısmet ederse hedef kiloma ulaşmak istiyorum dukanla. ama vitamin almaya başladım bugün itibariyle. sanırım düzelir. aklıma bebekler geldi hemen.ilk doğduklarında onlarda sadece sütle beslendiğinde böyle çıkarırlar ya. ek gıdaya geçince renk ve kokuda değişir. bol protein böyle yapıyor bence.. dediğim gibi vitaminle düzeleceğini düşünüyorum. doktor değilim ama iç güdüsel olarak bir de öyle olsun istiyorum herhalde :) allah hakkımızda hayırlısını ve sağlık versin inşallah canım.
weight watchers nedir. hiç duymadım.. çok az vermen gereken kilon kalmış zaten canım tebrik ederim. darısı benimde başıma :) yeni diyetinde devam et bakalım. inşallah iyi olur senin için.

Arkadaslar benim bi sorunum olucak ben bugun disardan tavuk döner yedim yasakmi sizcee ((((((
Canım ben de okulda haftada iki kere yiyorum. Dönerek pistiginden yağı süzülüyor zaten. Kalanında da bir sıkıntı yok. Derisi gelirse ayirirsin. Bir de porsiyonda yedin değil mi?

Artik okadar titiz oldumki ne yesem korkuyorum dogrumu yedim yanlismi diye :)) cok az yedim zaten sabahlari yulaf kepeginden yiyorum aksama kadar bisey yemeden durabiliyorum karnim hic acikmiyo ama cok halsizlik var.. 5 günde 2 kilo vermisim sizce iyimiii ??

ilk dukan tecrüemde bende korkunç şeyler yptım yulaf kepeğiyle. ama bu defa sağolsunlar dukancı arkadaşlarım inanılmaz ekmekler örekler çörekler yapmışlar. bende onlardan faydalanıyorum.
süper bir ekmek tarifi yazağım şimdi sana inan ilk yaptığımda da son yaptığımda da süper lezzetli oldu. denemeni tavsiye ederim.

2 gün de tüketmen gereken dukan ekmek tarifi

6yk yulaf kepeği galeta karışımı
6 yk süt tozu
2 yumurta
1 bard. süt
kabartma tozu
mahlep( ben ekledim tarife çok iyi yakıştı)

bütün toz malzemeleri karıştır.yumurta sarılarını ve sütü ilave et. yumurta beyazlarını başka bir kapta iyice çırp ve karışıma ekle.
170 derecede 25 dk pişir.

nefis oluyor. ben malzemeleri yarıya indirerek de yaptım bir günlük.öyle de yapailirsin. nasıl arzu edersen.

afiyet olsun... dene bakalım

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, ayrıca bazı arkadaşlar" b vit. alıyoruz" demişler. vitaminler iştahınızı açmıyor mu acaba?

ben magnezyum çinko ve B12 kullanıyorum.iştah falan açılmadı sorun yok yani.

yasak sanırım ama tam bilemiyorum.

ben de reglim dün kepek hakkımı farketmeden 4 kaşık kullanmam dışında kaçamağım yok çok şükür.

ne diyeyim :) cok tesekkur ederim.inanin bugun bana cok yardimci oldunuz.simdi geriye donup bakmadim ama tarif yazan arkadaslardan bir tanesinin onerisini uyguladim ve su an kendimi cok iyi hissediyorum cok sukur.karnim doydu resmen.
keyfim yerine geldi.

cnm senin bmi değerlerin doğru mu? boyun bayağı uzun herhalde. eğer doğruysa 60 kilo olunca bmi değerin 16'ya düşüyor, aşırı zayıf değil miydi o? gerçi belki kemiklisindir fln orasını bilemem, yine senin tercihin. sadece merak ettim, değerler doğruysa sen fıstık gibisindir bence :)

bence süper, daha ne olsun? ama arkadaşların tecrübelerinden anladığım kadarıyla yememek duraklamaya sebep oluyor, kitapta da öyle diyor ztn, bol protein tüketmeliyiz.

canım yazdıkların keyiflendirdi valla beni gece gece teşekkür ederim.
bu ticker .... denen yere girdim ve sonuçları böyle çıkardı. bilemiyorum bende onun yalancısıyım :) dukan amca 60 kilo nun ideal kilom olduğunu söylüyor ama bence 58 ideal kilom. bekarken 57-58 kilo arasıydım hep gerçekten süperdi bence...
şimdi de hiç alışık olmadığım ir kilodayım pek huzurlu değiliö anlayacağın.
tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…