ayyyy kiyamam yaaa
demek ruyalarina girer oldu pastalar.bosver,cok yakinda istedigimiz kiloya ulasinca o pastalar masamizda siralanacaklar.ama o zaman da bizde yiyecek istah kalirmi bilemiyorum
benzetme süper olmuş,survivor
Senin yazini okuyunca kendi durumum aklima geldi bende de boyle olmustu.
Atak evresinde 2,5 kg verip seyire gecer gecmez orda kaldim hic eksiye dusmedi tam 12 gun boyunca 1 hafta sonra hemen sporu 2 katina cikardim yani 30 dk.yuruyordum 60 dk.yaptim hatta 10 dakikasini da kostum, sonra farkettim ki ben hic yesil cay icmiyordum, sabah aksam gunde 2 fincan yesil cay ictim, sut alimimi yari yariya dusurdum, birde s+p gunlerinde sebzeyi biraz abartiyordum tek ogune indirdim ve bir sure sonra 100gr 200 gr dusmeye basladi 58.400 direncini kirdiktan sonra bir sabah 57.900 sonraki sabah 57.500 vee bu sabah da 57.00 gordum yani son uc gunde nerdeyse 1 kilo birden gitti.
Sozun ozu sakin pes etme diyetini soyle bir gozden gecir belki yanlis yaptigin birseyler vardir, birde dusuk tansiyon sorunu olanlarin cok fazla su icmesi iyi olmuyor, vucut su tutyor belki suyu 1,5-2 lt arasinda tutmalisin, ne olursa olsun metabolizman bir yerden sonra pes edecektir. Devam et kirilma noktasini gectiginde hissedecegin zafer duygusunu dusun. Muthis bir hiss, uzun mesafee bir maratonda birinci olmus gibi hissediyorsun ve kendine madalya takasin geliyor sonra vucudun seni odullendiriyor zaten8 8
halsizlik icin multivitamin kullanmak kilo kaybini etkilermi acaba?bilen varmi?
sazı elime almışken devam edeyim :) kızlar, bugün ilk kez goji berry aldım. aman yarabbiii, o ne öyle bir de diğer adı kurt üzümüymüş, insan biraz benzer bari kuru üzüme falan. hani bir de meyve ihtiyacınızı karşılar diyor ya dukan amca :)
soracağım şu, goji berrynin kabızlığa ya da kilo vermeye direkt bir etkisi var mı? bazı arkadaşlar "sabah yenmesini" fln önermişlerdi sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum da... yoksa sadece meyve ihtiyacı için mi?
cnm ben wc sorunu yasadıgım zamanlar sabah kalkınca 1 avuc goji yiyorum yanındada 1 bardak ılık su ıcıyorum.sıcak suyla ılıklastırılmıs su olursa daha iyi olur.ondan yaklasık yarım saat sonrada kahvaltımı yapıyorum.bıkac saat ıcınde operasyon tamamdır
mersi, işte bunun için yenir
keşke dukan'a çok daha önceden başlasaymışım. kilo vermek için denemediğim yol kalmadı. şimdi yolum bu kadar uzun olmazdı. neyse zararın neresinden dönülse kar diyorum artık :)
yok canim ya ilac cay filan bi sey icmedim, doktoruma nasi sorcam yaneyse gecer ins bi kac gune..
ecemus cum neden oluyor acaba boyle, ins vucudumuza zarar vermeyiz canim.
ben dukani cok sevmistim ve her yerde dukan bayraktarligi yapiyodum, 2 arkadasim da benle basladi, biri halsiz dustu ayildi bayildi birakti, birinde kalp agrilari oldu o da birakti, ikisi de bana birak diye israr ettiler, benim simdiye kadar bi saglik sorunum olmamisti, hatta esim asla izin vermez ama o da tamamen destekliyordu hatta beraber dukan yaptik, ama simdi bu durumdan dolayi baska diyete gec diye tutturdu. bilmiyorum ya, ins hakkimizda hayirlisi olur, ben weight watchers yapmaya basliyorum,
guclendirme gibi bi sey olcak benim icin yulaf kepegi yemiycem sadece. ins kilo vermeye devam edebilirim. son 4 kilom kaldi zaten..
:26:
Canım ben de okulda haftada iki kere yiyorum. Dönerek pistiginden yağı süzülüyor zaten. Kalanında da bir sıkıntı yok. Derisi gelirse ayirirsin. Bir de porsiyonda yedin değil mi?Arkadaslar benim bi sorunum olucak ben bugun disardan tavuk döner yedim yasakmi sizcee((((((
halsizlik icin multivitamin kullanmak kilo kaybini etkilermi acaba?bilen varmi?
az once zorlayarak o yaptigim krebin yarisindan fazlasini ancak yiyebildigim icin simdide 2 yumurtayi haslayim azcik peynirle yedim.insallah ise yarar.
siz ulaf kepegini gun icinde nasil tuketmeyi tercih ediyorsunuz?
cook hosunuza giden krepten farkli ve sizi baymayan bir tarifiniz varmi?
yanlis anlamayin ,ben netten gunlerdir bakiyorum ve icinde galeta unu da olan tarifler oluyor.ama ben onu burda bulamiyorum.o yuzden sadece yulaf kepegi olmali ve lezzetli olmali.ben bikac tarif denedim ama krepten baska basarili tafifim pek olmadi.tarifini paylasmak isteyen olursa cok sevinirim.
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, ayrıca bazı arkadaşlar" b vit. alıyoruz" demişler. vitaminler iştahınızı açmıyor mu acaba?
Arkadaslar benim bi sorunum olucak ben bugun disardan tavuk döner yedim yasakmi sizcee((((((
ilk dukan tecrüemde bende korkunç şeyler yptım yulaf kepeğiyle. ama bu defa sağolsunlar dukancı arkadaşlarım inanılmaz ekmekler örekler çörekler yapmışlar. bende onlardan faydalanıyorum.
süper bir ekmek tarifi yazağım şimdi sana inan ilk yaptığımda da son yaptığımda da süper lezzetli oldu. denemeni tavsiye ederim.
2 gün de tüketmen gereken dukan ekmek tarifi
6yk yulaf kepeği galeta karışımı
6 yk süt tozu
2 yumurta
1 bard. süt
kabartma tozu
mahlep( ben ekledim tarife çok iyi yakıştı)
bütün toz malzemeleri karıştır.yumurta sarılarını ve sütü ilave et. yumurta beyazlarını başka bir kapta iyice çırp ve karışıma ekle.
170 derecede 25 dk pişir.
nefis oluyor. ben malzemeleri yarıya indirerek de yaptım bir günlük.öyle de yapailirsin. nasıl arzu edersen.
afiyet olsun... dene bakalım
canım bende ugün yine eşimle konuştum o da pek iyi bakmadı duruma.yeterince sebze tüketmediğimi düşünüyor. ama ben diyetimden vazgeçmeyi düşünmüyorum. bu defa kararlıyım allah kısmet ederse hedef kiloma ulaşmak istiyorum dukanla. ama vitamin almaya başladım bugün itibariyle. sanırım düzelir. aklıma bebekler geldi hemen.ilk doğduklarında onlarda sadece sütle beslendiğinde böyle çıkarırlar ya. ek gıdaya geçince renk ve kokuda değişir. bol protein böyle yapıyor bence.. dediğim gibi vitaminle düzeleceğini düşünüyorum. doktor değilim ama iç güdüsel olarak bir de öyle olsun istiyorum herhalde :) allah hakkımızda hayırlısını ve sağlık versin inşallah canım.
weight watchers nedir. hiç duymadım.. çok az vermen gereken kilon kalmış zaten canım tebrik ederim. darısı benimde başıma :) yeni diyetinde devam et bakalım. inşallah iyi olur senin için.
Artik okadar titiz oldumki ne yesem korkuyorum dogrumu yedim yanlismi diye :)) cok az yedim zaten sabahlari yulaf kepeginden yiyorum aksama kadar bisey yemeden durabiliyorum karnim hic acikmiyo ama cok halsizlik var.. 5 günde 2 kilo vermisim sizce iyimiii ??
cnm senin bmi değerlerin doğru mu? boyun bayağı uzun herhalde. eğer doğruysa 60 kilo olunca bmi değerin 16'ya düşüyor, aşırı zayıf değil miydi o? gerçi belki kemiklisindir fln orasını bilemem, yine senin tercihin. sadece merak ettim, değerler doğruysa sen fıstık gibisindir bence :)