Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, ayrıca bazı arkadaşlar" b vit. alıyoruz" demişler. vitaminler iştahınızı açmıyor mu acaba?

Magnezyum ve potasyum desteği alıyorum.
Atak döneminde bacağımda inceden bir sızı olmuştu.
Dukan gibi protein ağırlıklı diyetler diüretik etki yaptığından mineral kaybı oluyor.
Takviye almaya başladıktan sonra sorun yaşamadım, kilo verme açısından da bir sorun olmadı.

bence süper, daha ne olsun? ama arkadaşların tecrübelerinden anladığım kadarıyla yememek duraklamaya sebep oluyor, kitapta da öyle diyor ztn, bol protein tüketmeliyiz.

yemek mesele zaten, insanın birşey yiyesi gelmiyor, yemek pişirmekten soğudum bu aralar...

Kızlar dün gece rüyamda 4 küçük boy farklı çeşit pasta vardı ve mükemmel görünüyorlardı.
Ben önce yiyemem diyip dayanamayıp 2 tanesini yiyordummm ayy kabus gibiydi :KK1::KK1::KK1:
Dukan beni survivordakiler gibi yaptı valla yaa:KK1::KK1::KK1:

ben de dün gece rüyamda 2 adet sütlaç yedim, sabah uyandım nasıl moralim bozuk kilo aldım diye :)) sonradan rüya olduğu aklıma geldi :)) sabah ilk işim tartılmak oldu:)

kesinlikle sinameke yok, içindekileri internetten araştırırsan bulursun, bi ara baya popülerdi bu çay ...

Markalı bir ürün zannettim ama sanırım aktar Ayhan Ercan'ın verdiği çay formülünden bahsediyorsun :)
Protein ağırlıklı bir diyet yaparken bir de bu çayı içmeye cesaret edemiyorum doğrusu.
Burdaki arkadaşlar kayısılı form çaydan çok bahsediyorlar, yarın alıp deneyeceğim bakalım. :87:

kızlar herkese iyi pazarlar pazarları benım gibi öğleye kadar yatanlara günaydın:)hayatımda yaptığım en uzun diyet 20 gün oldu daha önce rekorum 2 haftaydı an itibariyle 7 kilo vermiş bulunuyorum tam 73 kiloyum başladığımda 80dim bu hafta fazla hareket edemedim ama bundan sonra durmak yok:)hiç kacamak yapmadım sizde yapmayın:))herkese başarılar..

Son düzenleme:
ilk dukan tecrüemde bende korkunç şeyler yptım yulaf kepeğiyle. ama bu defa sağolsunlar dukancı arkadaşlarım inanılmaz ekmekler örekler çörekler yapmışlar. bende onlardan faydalanıyorum.
süper bir ekmek tarifi yazağım şimdi sana inan ilk yaptığımda da son yaptığımda da süper lezzetli oldu. denemeni tavsiye ederim.

2 gün de tüketmen gereken dukan ekmek tarifi

6yk yulaf kepeği galeta karışımı
6 yk süt tozu
2 yumurta
1 bard. süt
kabartma tozu
mahlep( ben ekledim tarife çok iyi yakıştı)

bütün toz malzemeleri karıştır.yumurta sarılarını ve sütü ilave et. yumurta beyazlarını başka bir kapta iyice çırp ve karışıma ekle.
170 derecede 25 dk pişir.

nefis oluyor. ben malzemeleri yarıya indirerek de yaptım bir günlük.öyle de yapailirsin. nasıl arzu edersen.

afiyet olsun... dene bakalım :KK9:

yaptımmm, süper oldu :))) teşekkürler ecemus <3

kızlar herkese iyi pazarlar pazarları benım gibi öğleye kadar yatanlara günaydın:)hayatımda yaptığım en uzun diyet 20 gün oldu daha önce rekorum 2 haftaydı an itibariyle 7 kilo vermiş bulunuyorum tam 73 kiloyum başladığımda 80dim bu hafta fazla hareket edemedim ama bundan sonra durmak yok:)hiç kacamak yapmadım sizde yapmayın:))herkese başarılar..

süper sonuç :) benim de tam 20 gün oldu bugün, kilo kaybı 4,6. kendi çapımda iyi bir kayıp, duraklama fln olmasın da :)

herkese slm umarım kaçamaksız gidiyordur gününüz.perşembeye gün var bende.dünyanın 6-7 çeşit yapacağım.kendime de alternatif bir şeyler hazırlayayım da dukana laf etmesinler :))

süper sonuç :) benim de tam 20 gün oldu bugün, kilo kaybı 4,6. kendi çapımda iyi bir kayıp, duraklama fln olmasın da :)

haklısın canım duraklama hatta artıları görmeye asla tahammulum yok:)ben ip atlamanın çook faydasını gördüm canım azar azar başlayarak çoğalttım herkese tavsiye ediyorum:)

herkese slm umarım kaçamaksız gidiyordur gününüz.perşembeye gün var bende.dünyanın 6-7 çeşit yapacağım.kendime de alternatif bir şeyler hazırlayayım da dukana laf etmesinler :))

ya tariflerinizi burayada yazın ben hep aynı şeyleri yiyorum ya şöyle 5 çayıyla falan gidecek bişiler:))

aa kimseler yok şaşırdım.biraz sohbet eksikliği görüyorum umarım herkes keyifli vakit geçiriyordur.dün kurabiye denedim.vanilya aroması koydum.ama ayrıca acıbadem aroması da ekledim.keşke eklemeseydim hakikaten acıymış yav.gerçi pişince pek acılık gelmedi ama yine de boşuna mı almışım bu aromayı dedim yani.şu an reglim kaç kiloyum bilmiyorum.ne olursa olsun sabit de çıksam her şeye rağmen artıda çıksam diyet adına bir şey yapıyorum mızmızlanmıyorum yani. :KK8::KK8::KK8:

spor düzenimi oturtamadım.tam başladım bant bozuldu :KK43::KK43::KK43::KK43:

Herkese mutlu dukanli pazarlar :))
bugun seyir evresinin ilk gununun tadini cikararak kendime mantar ve kabak yaptim yanindada omlet cok guzeldi:)) Tarif konusunda cok fazla bilgim yok bilgili olan arkadaslar tariflerini bizlerle paylasirsa cok sevinirim.. birde sorum olucak herzamanki gibi :) Bazi sayfalarda dukan dondurma dukan pasta vs buna benzer tarifler goruyorum bunlari nezaman yemeye baslayabilirizz...

X