Bu duraklamalar canını sıkmasın seyire geçtikten sonra normal benim de seyirin ilk 2 haftası kilolarım yerinde saydı ama sonrasında hiç bir değişiklik yapmadığım halde hem de hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım o yüzden sakın vazgeçme sabret kilolar eriyecektir.... Ben şu anda da yaklaşık 10 gündür bir duraklama yaşıyordum ama bugün itibariyle bu duraklamayı da kırdım
Sabret ve sakın pes etme....
Kabızlık konusunda da yine tecrübelerime dayanarak diyete aslında bu beslenme şekline alışınca düzene girecektir... İlk zamanlar ben de çok zorlanmıştım ve ilaç kullanmak zorunda kaldım ama zamanla yeşil çaydan mı yoksa vücut düzene alıştığı için mi bilmiyorum bu konuda problemim kalmadı
Ben de yulaf kepeğini pek fazla yiyemezdim ama severek yediğim 2 tane ekmek tarifi var sen de dene istersen
biri Simla'nın tırnak pidesi.... Her şeyle yiyebilisin bence..... Eşim de çok beğendi bunu
ikincisi de daha önce Türkolog yazmıştı bir ekmek tarifi hemen yazayım sana;
EKMEK
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı instant maya
1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı light süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı
Yapılışı:
1- Yumurtaları çırpma kasesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.