Herkese mutlu dukanli pazarlar :))
bugun seyir evresinin ilk gununun tadini cikararak kendime mantar ve kabak yaptim yanindada omlet cok guzeldi:)) Tarif konusunda cok fazla bilgim yok bilgili olan arkadaslar tariflerini bizlerle paylasirsa cok sevinirim.. birde sorum olucak herzamanki gibi :) Bazi sayfalarda dukan dondurma dukan pasta vs buna benzer tarifler goruyorum bunlari nezaman yemeye baslayabilirizz...
Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3
YARDİM !!! Dukan
ekmegini ekmek pisirme makinesinde yapan var mi dukancanlar????
Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3[/bende istiyom böyle arkadaş:)bizim arkadaşları bırak kendi ailem gözümün önünde börekleri pastaları götürüyo
bende yaptım nar şerbetini bugün sanki dahada ince geldim gözümehayırdır inşallah,inşallah eksilmişimdir,tartılmıyorum ben sadece perşembeye bırakıyorum ,daha heyecanlı oluyor.
cnım sen neden 10 kg aldın dikkat etmemişmiydin yoksa başka sebeptenmi?
Ben multivitamin takviyesini kesinlikle oneriyorum ki Dukan da oneriyor.zaten meyve yiyemedigimizden vucudumuzun ihtiyaci olan vitamin destegini ya sebze gunlerinde yedigimiz sebzelerle yada bu sekildeki ek takviyelerle karsilayacagiz...kilo uzerine bir etkisi olmadi bende yada diger kisilerde..halsizlik icin multivitamin kullanmak kilo kaybini etkilermi acaba?bilen varmi?
Ben hic tuketmedim goji Berry fakat dukanda siddetle onerilen bir urun.sayisiz faydasinin disinda ozellikle wc problemlerinde yada meyve isteginin bastirilmasinda oneriliyor.bir cok tarifin icinde kullanildigi gibi yogurda falan katarak da tuketiliyor...sazı elime almışken devam edeyim :) kızlar, bugün ilk kez goji berry aldım. aman yarabbiii, o ne öyle bir de diğer adı kurt üzümüymüş, insan biraz benzer bari kuru üzüme falan. hani bir de meyve ihtiyacınızı karşılar diyor ya dukan amca :)
soracağım şu, goji berrynin kabızlığa ya da kilo vermeye direkt bir etkisi var mı? bazı arkadaşlar "sabah yenmesini" fln önermişlerdi sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum da... yoksa sadece meyve ihtiyacı için mi?
herkese slm umarım kaçamaksız gidiyordur gününüz.perşembeye gün var bende.dünyanın 6-7 çeşit yapacağım.kendime de alternatif bir şeyler hazırlayayım da dukana laf etmesinler :))
Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3
Gunaydin Dukan guzelleri
Hepinize iyi haftalar bol - li gunler olsun
selammmmm
lisabellll
Ben bugun başladım ve ilk defa bir diyet yapacağım
sabah bir yumurta va bir bardak süt içtim ve şuan başım ağrıyor ve acıktım bu aşamaları nasıl atlattınız ?
bana yardımcı olurmusunuz.