Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese yeniden merhaba :) Aralık 2012 başında 86 kilo ile başladığım maceramda 70,8 kiloya düştüğüm müjdesini paylaşmak isterim. Dukan ile diyetime başlamamış olsaydım asla başaramazdım. Hepinize sevgiler :)

Selamm...
Bugün yediklerimi sunayım;

Kalkınca: Limonlu yeşilçay
Öğle: 2 yumurta 1 sucuk yani bir kaç dilim sucuk...
Akşam: Çevirme tavuk, light kola.
Limonlu yeşilçay

Geç kalktığım için iki öğün oluverdi...
Bugün yulaf kepeğimi yiyemedim yarın galetayı alıp ekmek yapmak ıstıyorum bakalım...

Canim harbiden merak ettim seni, sanki kayiplara karistin! Gizli sekerin vs cikmamasina sevindim, bundan sonra metabolizmani neler hizlandiriyor, neler yavaslatiyor bunlari gözlemlemeye calis canim.. Hizlanacaksin, bak gör
Birakmadan doktornla görüs canim, en azindan dogru tesis koyar.. Bagirsak cayi/ilaci felan kullaniyormusun?

bende birkaç kez öyle çok acık renk gördüm. benim kabızlık sorunumda var zaten bitki çayları içmeye başlayınca normal olmadığı için farkedemedim. ama diyetimizle ilgili olduğunu düşündüm bende.:44:

abovv nettin bacım? eksi üstüne eksi benim de reglim bitsin birkaç güne ...perşembeye döüşüm muhteşem olacak......

Canım Lisam üşenmeden uzun uzun anlatmışsın. teşekkür ederim. tecrübelerinden hepimiz istifade ediyoruz. dukan diyetinde gerçekten birlik olmak çok önemli. uzun soluklu ,ömürlük bir diyet olduğu için zaman zaman motivasyonlar düşüyor.burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz. herkese teşekkürler...

yok canim ya ilac cay filan bi sey icmedim, doktoruma nasi sorcam ya neyse gecer ins bi kac gune..

ecemus cum neden oluyor acaba boyle, ins vucudumuza zarar vermeyiz canim.

ben dukani cok sevmistim ve her yerde dukan bayraktarligi yapiyodum, 2 arkadasim da benle basladi, biri halsiz dustu ayildi bayildi birakti, birinde kalp agrilari oldu o da birakti, ikisi de bana birak diye israr ettiler, benim simdiye kadar bi saglik sorunum olmamisti, hatta esim asla izin vermez ama o da tamamen destekliyordu hatta beraber dukan yaptik, ama simdi bu durumdan dolayi baska diyete gec diye tutturdu. bilmiyorum ya, ins hakkimizda hayirlisi olur, ben weight watchers yapmaya basliyorum,
guclendirme gibi bi sey olcak benim icin yulaf kepegi yemiycem sadece. ins kilo vermeye devam edebilirim. son 4 kilom kaldi zaten..
:26:

selam dukkancanlar :)
geçen kafama birşey takıldı ben diyet ile 7 kg verdim şuana kadar göbek ve popo bölgemdeki yağlar gitti fakat yüzüm aynı(iyi birşey tabiki) sizdede bu şekildemi acaba, yorumuma göre protein olarak beslendiğimiz için böyle

3.gün de gitti:))) Yalnız 1/2 bardak süt içmeme rağmen bağırsaklarım bozuldu(( 1-1,5 yulaf kepeği katıp içiyorum... nasıl oldu bu yahu? ben dukana başlamadan önce 1 koca bardak süt içerdim her gün... bir de ben seyir dönemini nasıl yapsam bilemedim yaaa... şimdi uygulama yöntemlerini okudum da 5/5 mi 1/1 mi 2/5 mi 2/0 mı nasıl olcek bacılarrr yardım istiyom:))

yuzun degismez umarim ama eger verilecek kilon fazla olunca sona yaklastikca suzuluyor yuzun en azindan bende oyle oldu son 5 kiloda falan yuzum degisti...

Yulaf kepegini sute katma bence ekmek olarak tuketmeyi dene derim.kitabi okuduysan ordada bahsediyor uygulanis sekillerinden.2/7 kilo fazlasi az olanlaradir yani 5 kilo gibi ,2/0 daha cok bolgesel sorunlu olan kisilere selulit problemine...bizim uyguladigimiz seyir evresindeki 1/1 yada 5/5 dir.ikiside ayni sonucu veriyor lakin gerek dukanin onerdigi gerekse burda cogunlugumuzun uyguladigi 1/1...Cunku 5/5 bir sure sonra SIKICI olabiliyor ve rejimden uzaklasmana sebep olabilir diyor...simdi iki secenegin var sadece 1/1 yada 5/5 karar senin onerim 1/1

teşekkür ederim:))) 1/1 de aklıma yatmıştı... Ben şimdi söyleyince inanmayacaksın ama ekmek hamur işi aram yoktur (sütlü tatlı ve meyveyi abartarak yiyebilirim:)) ) o yüzden sütle içmeyi denedim yulaf kepeğini. krep gibi yapsam olur değil mi? Aaaa kafamda ışık belirdi:)))

umarım değişmez
7kg verdim şuana kadar ve 6kg hedefim kaldı

İyi geceler...Bende bu diyete başlamak istiyorum atak dönemi 3 gün gösteriyor ve sadece 0,800 gr zayıflayacağımı söylüyor..Bu diyeti yapıpta yoğum saç dökülmesi yaşayan oldu mu?...Birde bu 3 gün boyunca ne yememiz gerekiyor...Yani kahvaltıda sadece yumurta ve peynirmi? bi zahmet yardım etseniz?

iyi geceler, ben bu diyetle birlikte b vitamini takviyesi alıyorum. ve balık(diyette mevcut) tüketiyorum oyüzden pek dökülmem olmadı(normale nazaran),
sanırım kitabı incelememişsin, sadece yumurta ve peynirle olmaz o mesela her peyniri tüketemiyoruz yağ oranı önemli olan, bence öncelikle kitabı incele satın almana gerek yok googleda aratsan yeter özel mesaj ile göndermek isterdim fakat özel mesaj yazamıyorum :)

Ben henüz kayda değer bir kilo vermedim ama kilo verdikçe yüzümün de değişeceğini, daha nazik olacağını umuyorum :)
Ben kilo aldığımda yüzüm de tombikleşiyor maalesef

Gurbetcim Kitabi okumadan diyete baslamamani tavsiye ederim. Bu diyette basarili olmanin birinci sarti bu yoksa yari yolda birakirsin ve hayatin boyunca tekrar denemek icin yalnizca bir sansin kalir
Ilk iki donem icin yaklasik 100 tane yiyecek ve bunlarin birbiri ile milyon tane kombinasyonu var
Kitapta hepsi detayli anlatimis, internetten de arastirdigin da bir suru bilgi edinebilirsin.
Sevgiler

günaydınlarr..nasılsınız kızlar? kızlar ben neredeyse 4-5 gündür aynı kilodayım bi ara 69.8 e falan düştüm sonra tekrar 70 oldum ve hala yetöişte çakıldım kaldım yediklerimi gözden geçirdim süt urunlerini fazla kaçırdığımı anladım onları kestim fakat hala durum aynıııı..normalde bugün regl olmam gerekiyor ve ben olmadım zaten düzensiz olan reglim 3-4 aydır düzene girmişti ama bu sefer geciktii ama ben hala belirtilerini hissetmiyorum acaba sabit kiloda kalmam buna bağlı olabilir mi? dukana başladıktan sonra regl oldum sevindim sanırım düzenimi bozmayacak diye ama bu ay böyle oluncaa azıcık tırsmaya başladım umarım tekrar düzene girerrr ve en kısa zamanda teşrif eder kendileri birde kızlar dukan testinde hedef kilom 64 çıkmıştı ben 60 da daha mutlu olabileceğimi ümit ederek hedefimi 60 yaptım sizce testteki hedef kilomdamı kalayım yoksa kendi hedefimde mi?neyse bir kaç gün daha bekliyim şöle bi tam on gün falan olsun eğer hala bi düşüş olmazsa nar şerbetini falan deneyeyim diyorum belki reglin etkisi belkide vücut direnişe geçtiii bu zamana kadar neredeyse zorlanmadan verdim her hafta 1-1,5 kilo bakalım inş. duraklamam müthiş motivasyonunu kırıyor insanın.

herkese günaydın...
dün eve gttiğimde tartıldım ve 72 kilo geldim. bir önceki gün 70.6 ydım halbuki... hiçbir kaçamak yapmadım. bol suyumu tükettim. ama 1,4 artış şaşırttı beni. ama böyle değişikliklerin olacağını bildiğimden hiç moral,m bozulmadı. bu sabah 71.1 le uyandım . ama yine de bu kadar artış olmasını anlayamadım.
:26:

Günaydın Kızlarr

Musmutlu bir haftasonu olsunn.. Kaçamak yapmayın dukandan ayrılmayınn

Ben gece geç yatmama rağmen sabah erken kalktım ki bu güzel havayı kaçırmayalım.. :119:
Bu saate kadarda işleri toparladımm Ohh..

Birazdan da temiz havada oğluşla yürüyüşe çıkacağızz..

Hadi sizde kalkıııın msikinlik yokkk..

Dukan ileri görüşlü bir adam. 3 aşağı 5 yukarı tahminleri tutuyor. Kilo geçmişine göre vereceğimiz kilo da değişiyor. Neyse ben 7 aylık dukanciyim 2 aydır saç dökülmesi yaşadım. Hemde çok dökülüyordu. Sarimsakli zeytinyağı yapıp sürdüm saçına. Böylece toparlandim biraz.şimdi dökülmesi normale döndü. Ama ben hiç vitamin takviyesi almadım. Bazı arkadaşlar vitamin kullaniyordu

merhaba kizlar,
gecmisi okuyamadan hemen yazmak istedim cunku size gecrcekten ihtiyacim vardi.
kabizlik problemimi ilacla da olsa cozmus bulunuyorum.ardindan tabi bir hevesle tartildim ama malesef en son sonuc hala duruyor karsimda hicbir - olmamis
simdi bazi arkadaslar diyecek sen duraklamanin normal oldugunu bilmiyormusun da soruyosun diye ama.inanin en kucuk bir kacamak yapmiyorum.3 litre suyumu iciyorum,yuruyus yapiyorum,yesil cay ve form caylari iciyorum,yulaf kepegimi tuketiyorum..... eee daha ne yapayim ben de kilo vereyim anlamadim.yani mantikli bir cozum bulamadim 5 gunluk bir takilma icin.zaten baslayali 10 gun oluyor.seyire geceli tik yok anlayacaginiz.regl donemi hic degil,yazik ama bana
bir de ozellikle sabahlari cok istahsiz oluyorum,yulaf kepegi,yogurt,yumurta ile yaptigim krepi bitiremiyorum bile.sirf protein alanilmek icin su an kendimi zorluyorum gercekten ama zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…