Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlar...

Is temposu yogun. Haftaya yine Istanbulda kongredeyim. Daha iyilesmis hissediyorum. Esim ve kizim da gelecekler. Artik oralarda neler yer de gezerim bilemiyorum. :)

Dukanim 42. gun :)))

Ben de haziranın son haftsı Sabancı Üniv.'ne kongreye gideceğim. Diyeti bozmaktan değil ama bir şey bulamayıp aç kalmaktan korkuyorum :93:

dikkat;kızlar bu dondurmada çilek, var krema var bence yapmak için güçlendirmenin kaçamak gününü bekleyin derim.

önlcelikle kaşar yasak hadi tadımlık koysan neyse bol kaşar olmaz ve her ögün sebze yemişsin protein sebzeden fazla olmalı
bu pizzayı sanırım yulaf kepeğiyle kendin yaptın ?

yağsız kaşar selbest sanıodum ben demekki deilmiş dha çok dikkat ederim cnm saoll

akşam köfte yerine yine tavuk yediim of çok yedim galiba çatlıcam

ayrıca soran kızlar içiin karşıyakadaki rossmande yulaf kepeği kalmamış annem de yulaf ezmesi almış, bikaç güne gelcekmiş her gün uğrıycam artık

kuzu budu haftada 2 kez yulaf kepeği 2.5 kaşık ödül yemekleri ise ilk yarıda 1 2. yarıda 2 öğün ama aynı gün olmayacak en az 1 gün ara olacak mesela 10 kilo verdiniz 100 gün güçlendirmesi olur 2 ye bölersiniz ilk 50 gün 1 ödül 2. 50 gün 2 ödül yemeği

osman amca o kadar para veripde karşılığını alamadığımız bütün psikolojimizi altüst eden diyetisyenler hakkındada bir yazı yazar mı acaba ? kişiye özel diyetmiş kusura bakmasında kişiye özel diyet diye birşey yok diyetisyene özel diyet var hepside dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyor bazıları olayı aşmış yazmaya bile zahmet etmiyor bilgilerinizi giriyor boy kilo v.s önlerindeki bilgisayarlardaki proglamlar otamatik yazıyor ne ne kadar yiyeceksiniz yazıcıya aktarıp elinize tutuşturuyorlar 4 diyetisyen değiştiren ben iddaa ediyorum daha iyi liste yazarım kişiye özel dedikleride sadece sizin vücudunuzun günlük kalori ihtiyacına göre yazılan yemek listesinden ibaret daha çok şey yazarım bu konudada artık gülüyorum bu diyeti eleştirenlere sadece kim onaylamış kim onaylamamış hiç umrumdada değil ben kendimi mükemmel hissediyorum bu bana yeter

kitap dışında yapabileceğimiz değişik tariflar bakıyorum hepimiz için.mücveri görünce unsuz olarak seyir evresinde kullanabiliriz dedim kendi kendime.

mücver nefis oluyor kızlar un yerine yulaf kepeği koyun yumurtayı 1 tane fazla koyun teflonda da çok güzel oluyor denedim.taze soğanın yeşil yapraklarınıda doğradım,yanında ayranla iyi oluyor.

ya benimde öyle. özellikle kahvaltıda zorlanıyorum
yulaf ezmesi ve bugday kepegi ile ekmek benzeri ne yapabilirim lütfen yardım edin yoksa bırakıcam (( sabahları bi dilim kepekli tüketsem ne olur acaba

yolandaaaa, hayırrr, bak onca kilo vermişsin, 75'ten 61'e inmek ne kadar zor birşey bilirim, 1 ekmeğe mağlup olma, ama içine maya konmadan yulaf kepeğinden ekmek yapılır mı araştıralım internette, bari hedeflediğin kiloya indiğinde hafta sonları bir dilim ekmek yiyeceğim de kahvaltıda, en azından sana motivasyon olur. hadi canım gayret biraz daha.

kızlar, akşam keçiboynuzu tozu buldum, kakao yerine kullanılabildiğini okumuştum bi yerde...acaba diyorum dukan da diyorum olur mu diyorum???

arkadaşlar ürik asit konusunda telaşa kapılacak bişey yok, benim ürik asitim de üst sınıra yakındı diyetten önce nedeni de metabolik sendromdu, kilolu olmanın ve insülin direncinin oluşturduğu bir durum,ama dukanla bu da çözüme ulaştı ürik asitim de düştü..protein diyeti gut yapar vs diye .ok atmasınlar

keçiboynuzu tozu bendede var ama bana olmaz gibi geliyor istiyorsan sen bir dene sabah bir artış olmazsa hepimiz peşinden geliriz artış olursa artık kendini feda etmiş olursun
şaka biyana içeriğine bakmak lazım geçen hafta olsa dener yazardım ama artık kaçamak yapmıyorum malesef

karbonhidrat şeker ve yağ varmış içeriğinde olmaz canım sen vazgeç bu tozdan
:)

kızlar, akşam keçiboynuzu tozu buldum, kakao yerine kullanılabildiğini okumuştum bi yerde...acaba diyorum dukan da diyorum olur mu diyorum???

Son düzenleme:

ben biliyorum tatlım sadece ön bilgilendirme yaptım arkadaşımız için zaten kitabı alacakmış

mücver nefis oluyor kızlar un yerine yulaf kepeği koyun yumurtayı 1 tane fazla koyun teflonda da çok güzel oluyor denedim.taze soğanın yeşil yapraklarınıda doğradım,yanında ayranla iyi oluyor.

seyir aşamasına geçince deniycem tatlım.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…